Kaip ilelti nuotrauka i cia is telefono?
Vėl gavau 3 naujus meilenius iš JAV :-) "Blushing Bride", "Glee" ir "Joker". Gal kas nors norite "Glee" 15 eur.? Užsakyme buvo 2 vnt. jų per daug įdėta.
Pas mane taip pat prasideda meilenių žydėjimas. Tačiau pirmieji pradeda žydėti naujieji šiemet atsisiūsti 'olandai'.
Pas mane taip pat prasideda meilenių žydėjimas. Tačiau pirmieji pradeda žydėti naujieji šiemet atsisiūsti 'olandai'.
QUOTE(Dalelė @ 2017 01 08, 18:37)
Vėl gavau 3 naujus meilenius iš JAV :-) "Blushing Bride", "Glee" ir "Joker". Gal kas nors norite "Glee" 15 eur.? Užsakyme buvo 2 vnt. jų per daug įdėta.
Iš šios trijulės Glee man, ko gero, gražiausias . Turbūt norinčių jau atsirado . Jei ne, norėčiau, nes žinutės lyg neišsisiunčia
O manieji irgi pradeda žydėti . Šiandien bandėme nufotografuoti , kad ir tamsi diena. Tuoj sužiūrėsiu ir įkelsiu
Va, mano gražuoliai
Iki-nis raudonas, pavadinimo nebandžiau pritaikyti
Ir mano meilė, nuo seniai svajotas Exotic Star . Ačiū Dalelei
Bet žiedukai nedidučiai, skleidžiasi skleidžiasi ir niekaip neišsiskleidžia. Ar pavargęs nuo kelionių, ar dėl to, kad dar du stiebus kelia . Žiūrėsiu, kaip bus, kai kiti skleisis.
Iki-nis raudonas, pavadinimo nebandžiau pritaikyti
Ir mano meilė, nuo seniai svajotas Exotic Star . Ačiū Dalelei
Bet žiedukai nedidučiai, skleidžiasi skleidžiasi ir niekaip neišsiskleidžia. Ar pavargęs nuo kelionių, ar dėl to, kad dar du stiebus kelia . Žiūrėsiu, kaip bus, kai kiti skleisis.
Skleidziasi Samba
Emile nuostabi tavo Samba ir foto labai graži
Pempe12 pavydžiu baltu pavydu tavo Exotic Star. Maniškė jau kokius 3 metus nenori žydėti
QUOTE(Lutpede @ 2017 01 08, 22:29)
Pempe12 pavydžiu baltu pavydu tavo Exotic Star. Maniškė jau kokius 3 metus nenori žydėti
Šryt pamačiau, kad be žydinčio, dar bus ne du, o trys žiedkočiai , tai jau kas beliks iš svogūno ...
Kas žydi Lutpėdės padangėje ?
Emiia, Samba tiesiog puiki
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 08, 21:44)
Ir mano meilė, nuo seniai svajotas Exotic Star
Mano svajone irgi ♡
Ziedus leidzia 5♥
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 09, 07:04)
Šryt pamačiau, kad be žydinčio, dar bus ne du, o trys žiedkočiai , tai jau kas beliks iš svogūno ...
Kas žydi Lutpėdės padangėje ?
Emiia, Samba tiesiog puiki
Papildyta:
QUOTE(rasalin @ 2017 01 12, 11:42)
Pas mane Arctic Nymph irgi trys ziedkociai, ziedai galingi, o svogunas bliuksta , bet manau, kad gal paskutinis ziedstiebis taip smarkai nezydes...
Sveikos,
pas mane iš Fluwel šį rudenį pirktų (ačiū Dalelei ) penkių keturi (Apple Blossom, Lemon Star, Sweet Star ir Royal Velvet; Temptation dar miega) jau su žiedkočiais, visi po du, tik vienas kol kas dar tik vieną stiebą turi. Ir dar vienas Picotee turėtų žydėti. Visi patys pradėjo leisti stiebus, tik Picotee liejau, kad Kalėdom būtų, bet kažkaip nesigavo, vis dar nepražydo, tik labai ilgus lapus išleido. Matyt, šviesos trūksta ir gal žiedams temperatūra netinka, nes nei vienas neskuba skleistis. Tik Sweet Star jau tuoj tuoj...
Ir dar Mambo per Naujus žydėjo, bet net nefotkinau, žiedai prasti be šviesos gavosi, vietoj ryškiai raudonų kažkokie rausvi.
pas mane iš Fluwel šį rudenį pirktų (ačiū Dalelei ) penkių keturi (Apple Blossom, Lemon Star, Sweet Star ir Royal Velvet; Temptation dar miega) jau su žiedkočiais, visi po du, tik vienas kol kas dar tik vieną stiebą turi. Ir dar vienas Picotee turėtų žydėti. Visi patys pradėjo leisti stiebus, tik Picotee liejau, kad Kalėdom būtų, bet kažkaip nesigavo, vis dar nepražydo, tik labai ilgus lapus išleido. Matyt, šviesos trūksta ir gal žiedams temperatūra netinka, nes nei vienas neskuba skleistis. Tik Sweet Star jau tuoj tuoj...
Ir dar Mambo per Naujus žydėjo, bet net nefotkinau, žiedai prasti be šviesos gavosi, vietoj ryškiai raudonų kažkokie rausvi.
QUOTE(dova113 @ 2017 01 12, 16:31)
tik vienas kol kas dar tik vieną stiebą turi.
Tas kur su vienu- gal Lemon star? Pas mane tik šitas vienas su vienu kotu, kiti po du leidžia
QUOTE(denaxa @ 2017 01 12, 16:00)
Tas kur su vienu- gal Lemon star? Pas mane tik šitas vienas su vienu kotu, kiti po du leidžia
Gal kiek vėliau kitą žiedstiebį išleis
Pilnatis ir dar 13d. veikia Mane Rolanas iš FB Hippeastrum grupės išmetė Ir ištrynė mano nuotraukas