Nymph'a iš tiesų graži. Gal vienas iš gražiausių meilenių.
Man atrodo, kad šiemet daug kas nekantriai laukia žiedų Labai daug naujų žmonių susidomėjo meileniais, tad jiems laukimas net su 'širdies virpuliu' Skirtumas nuo praėjusių ir dar senesnių metų, tik tas, kad mes jau mažiau domimės 'loterijos bilietais'. Tarp kitko prieš Kalėdas važiavau pro šalį, tai ir sustojau 'landynėje' Kalvarijų g. Kaune. Ramu, jokių meilenių, tik sėklų pokučiai ir kalėdiniai papuošimai.
Su raudonai pražydusiais sunku pavadinimus atrasti. Bet gal labai ieškant ir galima būtų. Bet reikia žiedų matmenų, nuotraukų iš visų pusių ir dar informacijos apie kotą cm, įdegis yra-nėra.
Slanka5, man tai labai parūpo jūsų raudono meilenio laikiklis. Senai kažko ieškai, bet nerandu. Kur pirkote ar siuntėtės? Jaučiu Anglijoje
Ermitaže 35% nuolaida visoms gėlėms. Tad meileniai visai padoria kaina gaunasi. Kas norite galite sužaisti loterijoje
Slanka5, man tai labai parūpo jūsų raudono meilenio laikiklis. Senai kažko ieškai, bet nerandu. Kur pirkote ar siuntėtės? Jaučiu Anglijoje
Ermitaže 35% nuolaida visoms gėlėms. Tad meileniai visai padoria kaina gaunasi. Kas norite galite sužaisti loterijoje
Slanka, taviškiai irgi puikuoliai
QUOTE(pempė12 @ 2016 12 30, 08:17)
Slanka, taviškiai irgi puikuoliai
Bet aš nustebusi, kaip skiriasi raudono spalva čia SM forume ir FB. Juk nuotrauka tai pati
QUOTE(Dalelė @ 2016 12 30, 12:11)
Bet aš nustebusi, kaip skiriasi raudono spalva čia SM forume ir FB. Juk nuotrauka tai pati
Dalele, skiriasi fotoaparatai O dėl to laikiklio, tai pati susimeistravau Reikėjo plonos vielos, medinio kuoliuko ir tokio mažo segtuko (to, kuris prilaiko orchidėjų žiedkočius) prisegti vielai prie kuoliuko Kuoliukas irgi pasiskolintas iš orchidėjų Viskas
Ačiū Slanka5 Pas rusus yra pirkti labai gražių laikiklių meileniams. Taip pat Amerikoje teko tokių matyti, bet pas mus nieko panašaus nėra. Galvojau gal Anglijoje yra . Gal reikės nuspirkti vielos ir bandyti pačiai kažką susisukti
Su Naujaisiais!
Su Naujais!!!
Maniškiai irgi kelia galvutes, nekantriai laukiu žiedų Ir peržiūrėjusi miegančius irgi dar du perkėliau ant palangės
Maniškiai irgi kelia galvutes, nekantriai laukiu žiedų Ir peržiūrėjusi miegančius irgi dar du perkėliau ant palangės
Skleidžiasi Exotic star! Tik darbe būnu šviesiu metu, nėra kaip nufotografuoti.
O jau šaltukas paspaudė . Pas mus -18
O jau šaltukas paspaudė . Pas mus -18
Pas mane skleidziasi kazkas, kas turėtų būti Samba