Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Nymph'a iš tiesų graži. Gal vienas iš gražiausių meilenių.
Man atrodo, kad šiemet daug kas nekantriai laukia žiedų smile.gif Labai daug naujų žmonių susidomėjo meileniais, tad jiems laukimas net su 'širdies virpuliu' bigsmile.gif Skirtumas nuo praėjusių ir dar senesnių metų, tik tas, kad mes jau mažiau domimės 'loterijos bilietais'. Tarp kitko prieš Kalėdas važiavau pro šalį, tai ir sustojau 'landynėje' Kalvarijų g. Kaune. Ramu, jokių meilenių, tik sėklų pokučiai ir kalėdiniai papuošimai.
Atsakyti

Sveiki, jau džiaugiuosi žiedais biggrin.gif

58dc12f9732bc0922c67090eed534243628.JPG

Gražus  :wub:

Mano meileniai iš fluwel visi su dviem žiedstiebiais  :yahoo: Tik tas dovanotas Temptation dar miega, gal dėl to ir dovanojo :unsure:

Atsakyti
Sveiki visi!!! Mano pirmieji žiedai šį sezoną. Pirmasis pražydo Apricot Parfait iš Fluwel.

vartotojo įkelta nuotrauka

O šis pirktas kaip Black Pearl (ne Fluwel), bet vardu kažkodėl abejoju. Gal padėsit užvadinti jį smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Su raudonai pražydusiais sunku pavadinimus atrasti. Bet gal labai ieškant ir galima būtų. Bet reikia žiedų matmenų, nuotraukų iš visų pusių ir dar informacijos apie kotą cm, įdegis yra-nėra.
Slanka5, man tai labai parūpo jūsų raudono meilenio laikiklis. Senai kažko ieškai, bet nerandu. Kur pirkote ar siuntėtės? Jaučiu Anglijoje ax.gif
Ermitaže 35% nuolaida visoms gėlėms. Tad meileniai visai padoria kaina gaunasi. Kas norite galite sužaisti loterijoje smile.gif
Atsakyti
Slanka, taviškiai irgi puikuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 12 30, 08:17)
Slanka, taviškiai irgi puikuoliai wub.gif

Bet aš nustebusi, kaip skiriasi raudono spalva čia SM forume ir FB. Juk nuotrauka tai pati unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 12 30, 12:11)
Bet aš nustebusi, kaip skiriasi raudono spalva čia SM forume ir FB. Juk nuotrauka tai pati  unsure.gif

Dalele, skiriasi fotoaparatai smile.gif O dėl to laikiklio, tai pati susimeistravau smile.gif Reikėjo plonos vielos, medinio kuoliuko ir tokio mažo segtuko (to, kuris prilaiko orchidėjų žiedkočius) prisegti vielai prie kuoliuko smile.gif Kuoliukas irgi pasiskolintas iš orchidėjų smile.gif Viskas smile.gif
Atsakyti
Ačiū Slanka5 smile.gif Pas rusus yra pirkti labai gražių laikiklių meileniams. Taip pat Amerikoje teko tokių matyti, bet pas mus nieko panašaus nėra. Galvojau gal Anglijoje yra ax.gif . Gal reikės nuspirkti vielos ir bandyti pačiai kažką susisukti ax.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais! vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Su Naujais!!! 4u.gif
Maniškiai irgi kelia galvutes, nekantriai laukiu žiedų smile.gif Ir peržiūrėjusi miegančius irgi dar du perkėliau ant palangės smile.gif
Atsakyti
Skleidžiasi Exotic star! Tik darbe būnu šviesiu metu, nėra kaip nufotografuoti.

O jau šaltukas paspaudė bigsmile.gif . Pas mus -18 bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane skleidziasi kazkas, kas turėtų būti Samba smile.gif
Atsakyti