Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(ziurkytes @ 2016 12 10, 22:27)
Sveikos merginos FB sukuriau grupe Meileniu ligonine
Kadangi nieko nekertu, tai dar aiskinuosi kas ir kaip smile.gif galit jungtis padesit padaryti ja normalia smile.gif)) dabar dar rupinuosi estetiniais jos vaizdais.

O isvis kaip ji veikia dar man neaisku...bet ryt gal jau bus geriau

Yra gan nemaža grupė Hippeastrum. Ar reikia dar vienos?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 12 12, 08:28)
Yra gan nemaža grupė Hippeastrum. Ar reikia dar vienos?

Yra dvi grupės FB Hippeastrum My Webpage ir Genera of Amaryllidaceae My Webpage.
Ir dabar sukurta trečia Meilenių Ligoninė My Webpage
Ar mums to reikia, tai jau čia jums spręsti smile.gif
Pirmoji grupė sukurta Rolano apima tik meilenius. Man pradžioje ji nepatiko, nes jis neleido apie nieką rimtą rašyti:oh: . Dabar pasidarė žymiai lankstesnis lotuliukas.gif
Antrojoje Astos sukurtoje grupėje 'kalbama' apie visą amarilinių augalų grupę. Ten ir narcizai, ir klivijos, ir meileniai su amariliais. Abi grupės apima augalų mylėtojus iš viso pasaulio.
Trečioji Ingos ką tik sukurta grupė FB yra šio forumo tęsinys ir ar mums jos reikia galime čia padiskutuoti. Aplamai FB privalumas tas, kad iš karto galime įkelti nuotaukas be nuorodos ar be sukurtų asmeninių albumų. Tačiau pagrindinis minusas, kad rimta informacija FB pasimeta. Rimtai informacijai kaupti, jos ieškoti galima tik forume smile.gif Gal būt mums reikia ne naujo FB, o platesnio forumo. Su daugiau temų apie meilenius. jų priežiūrą, ligas, atskirą pasigirimų žiedais ir atpažinimų temą. O gal nieko nereikia, gal užtenka tiek kiek yra ax.gif
Atsakyti
Manęs nedomina nei klivijos, nei narcizai, tai tos grupės atsisakiau.
Rolano grupė ir man dabar jau patinka - tokia labiau "žemiška" pasidarė, kai dauguma pradėjo skųstis jo tironiškumu ir konkrečiomis taisyklėmis :)

Kad šitame forume yra tik viena bendra tema, šiek tiek minusas, bet jei bus atskiras forumas, tai, mano supratimu, tikrai kils ir daugiau minusų - kažkam administruoti, kažkam prižiūrėt tvarką ir t.t. O ar bus toks platus tas forumas, kad reikėtų ligoms, priežiūrai ir žiedų džiaugsmui atskirų temų? Nežinau :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 12 gruodžio 2016 - 10:55
Tylu, ramu čia. O prekyba parduotuvėse jau turėtų būti kiek įsibėgėjusi, manau. Pagyros, jei ne ziedas, tai pirkiniais - taip pat. Ar buvot kas uzsukę į Ermitazus? Pasidalinkit, ką kur matėte gero ir įdomaus? Ar čia po uzsakymo internetu, visi dabar ramūs ir po parduotuves nebesidairo? smile.gif
Atsakyti
Ermitaže, tai tikrai nieko įdomaus nėra. Kainos nemažos, o svogūnai tai eiliniai sėjinukai. Į savo tėvus kai kurie net nepanašūs. Buvau keliuose gėlių sandeliuose, tai yra meilenių. Bet visi nežydintys, o pavadinimai nusakantys tik spalvą. Dabar iki Kalėdų labai aukštos meilenių kainos, po Kalėdų kainos atseit bus mažesnės. Tad kol kas ramu ax.gif
Atsakyti
Aš RIMI pirkau tokį bevardį...ant pakuotės buvo pavaizduota tik balta spalva...pražydo nuostabus baltas pilnaviduris žiedas... wub.gif Loterija... biggrin.gif
Atsakyti
Su šv. Kalėdomis visus!!!
newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 25 gruodžio 2016 - 15:15
Su šv. Kalėdom wub.gif 4u.gif 000054.gif 000552.gif 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 12 23, 07:04)
Aš RIMI pirkau tokį bevardį...ant pakuotės buvo pavaizduota tik balta spalva...pražydo nuostabus baltas pilnaviduris žiedas... wub.gif Loterija... biggrin.gif

Prašom įrodymų smile.gif

Su šventėm, visus!
Atsakyti
Sveiki, jau džiaugiuosi žiedais biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kaip greitai pražydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2016 12 28, 08:57)
Sveiki, jau džiaugiuosi žiedais  biggrin.gif
[url=http:/

Koks grožis wub.gif Nualpsiu ax.gif