Mano 5 iš 6 vakar susėdo į vazonus Beveik visi daugiau ar mažiau buvo paliesti puvinio. Ypatingai Adele. Ją išpjausčiau gan stipriai, apipyliau cinamonu, vakar pakėliau - šlapiuoja dar vienoj vietoj. Palikau iki šio vakaro, pjaustysiu dar gilyn.
QUOTE(Agnnyte @ 2016 11 30, 09:28)
Mano 5 iš 6 vakar susėdo į vazonus Beveik visi daugiau ar mažiau buvo paliesti puvinio. Ypatingai Adele. Ją išpjausčiau gan stipriai, apipyliau cinamonu, vakar pakėliau - šlapiuoja dar vienoj vietoj. Palikau iki šio vakaro, pjaustysiu dar gilyn.
Mano 2 iš trijų. Vienas atrodo sveikas. Maniau, kad tik vienas- šitą išpjausčiau stipriai, apačioje buvo puvinys, bet toks pasislėpęs, iš pirmo nelabai ir matyt buvo (ne pamačiau, o užuodžiau ). Ir va tik vakar pastebėjau dar vienam viršuje per patį vidurį viduj tarp lapų nuopjovų užsislėpusį, realiai tai ten supuvęs iki pasivandenijimo vidinis lapas. Ar nuėjęs gilyn- nežinau, užpyliau salicilo spirito ir gausiai užpyliau cinamonu. Aišku, cinamonu visi gausiai apdirbti Manau, kad turėtų būti tvarkoj su jais, svogūnai galingi, turėtų išgyventi
Gal čia taip dėl ilgos kelionės, nes mano tik vieno šonas su puviniu, o kiti 5 sveiki
Tai, kad kelionė nebuvo labai ilga. Ir temperatūra pliusinė buvo. Matomai vis tiek ankstyvas atšalimas padarė savo.
Šiemet kažkas nenormalaus su tom amarilkom darosi, aš va irgi manau, kad šalta vasara+ ankstyvas atšalimas...
mano kai kurie irgi užsimanė želti, tai ištraukiau, tegu želia... o kiti užsimanė miegoti... vnž., teko dar kartą visus pergrupuoti ir išsiųsti ten, kur užsimanė
mano kai kurie irgi užsimanė želti, tai ištraukiau, tegu želia... o kiti užsimanė miegoti... vnž., teko dar kartą visus pergrupuoti ir išsiųsti ten, kur užsimanė
Mano senieji svogūnai sausi, sveiki. Susimaišė gal tikrai dėl vėsios vasaros, nes laikiau nešildomame sodo namelyje, tai beveik neaugo, bet žaliavo. Svogūnai beveik nepadidėjo. O iš vazonų traukiu, nes šiek tiek drėgmės likę, tai ir auga man netinkamu laiku. Patogiau su visais vazonais pakišti po lova, bet tada tikrai sužels.
QUOTE(Daisoja @ 2016 12 01, 10:53)
tai beveik neaugo, bet žaliavo. Svogūnai beveik nepadidėjo.
Pas mane visiškai tas pats su senaisiais. O naujokus pernešiau į patį sausausią kambarį, pietinį, tegu džiovinasi, gal kaip nors
Šiandien susitvarkiau amarilius,nes vasara parnešiau ir palikau ant palangės,tai 4praradimai - iš išorės lyg ir neblogai atrodė,bet ištraukiau iš vazono ir dugne skylės,pakrapščiau,o ten puviniai ir pilna baltų kirmeliukų Na nieko labai nuostolingo tai liko vietos naujiems norams
svogūnai nepaaugo,gal biški mažai dėmesio skyriau vasara
berods 4kiša nosiukus,bus žiedų
svogūnai nepaaugo,gal biški mažai dėmesio skyriau vasara
berods 4kiša nosiukus,bus žiedų
ir aš šiandiena pagaliau susodinau naujokus. Tik vienam teko nulupti sveiką išorinį sluoksnį, po kuriuo slėpėsi dar vienas supuvęs. Kitiems užteko tik briliantinės žalumos. Tuo pačiu dar sugalvojau visus nemiegančius persodinti. Tai taip pat turėjau nusivylimo, nes lengviau būtų įvardinti kas per vasarą paaugo, o kas ne. Iš tų mano gal 15 vnt. trilapių- keturlapių gal 4 paugę, o visi kiti tokie pat ar net sumažėjė. Jau vasarą jie labai silpnai augo, bet man net netoptelėjo mintis juos persodinti. Kai kurie iš jų buvo antras sezonas kaip tose pačiose žemėse. Vis tik mažylius reikia dažniau persodinėti . Tuos kuriuos persodinau, tie dabar savo krūvas lapų džiovina ir minga. Tiesa jau du Neon ruošiasi žydėti, nors svogūnai tik lapus nusidžiovino ir savo dydžiu ne ką daugiau nuo paauglių skiriasi.
Sveikos merginos FB sukuriau grupe Meileniu ligonine
Kadangi nieko nekertu, tai dar aiskinuosi kas ir kaip galit jungtis padesit padaryti ja normalia )) dabar dar rupinuosi estetiniais jos vaizdais.
O isvis kaip ji veikia dar man neaisku...bet ryt gal jau bus geriau
Kadangi nieko nekertu, tai dar aiskinuosi kas ir kaip galit jungtis padesit padaryti ja normalia )) dabar dar rupinuosi estetiniais jos vaizdais.
QUOTE(ziurkytes @ 2016 12 10, 22:27)
Sveikos merginos FB sukuriau grupe Meileniu ligonine
Teks įmesti šičia nuorodą, bent jau man pagal užklausą nerodo fb