Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

vilmak, jei Agnytė apsiims savo pinigus paduoti tongue.gif Iš tikro tai ir pavedimu man galima. Na, man nėra skirtumo.
Visiems sąskaitas "išrašysiu" rytoj, nes šiandiena nuvežiau siuntinius į paštą, palikau moterims pinigus ir paprašiau, kad išsiūstų. Pati labai svarbų susitikimą turėjau, nebuvo kada laukti. Tai rytoj nuvažiuosiu ir pasiimsiu kvitus su visomis siuntimo kainomis.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 11 22, 20:35)
Žalioj stotelėj yra amarilkų po 5.50 (svogūnai dėžutėse), aš dar dvi pasičiupau, neisiu daugiau niekur kur jų gali būti ir net nežiūrėsiu blink.gif bo neįmanoma atsispirti  bigsmile.gif  Paėmiau QUEEN OF THE NIGHT ir TOSKA, kas ten bus iš tikrųjų- bus matyt smile.gif

Nepamenat, kas ten dar įdomaus buvo be šitų dviejų?
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 11 22, 23:44)
Nepamenat, kas ten dar įdomaus buvo be šitų dviejų?

Mačiau dar limon lime jei neklystu ir dar kažkoks iš dalies oranžinis, nepamenu pavadinimo. Dėžutės gražios, svogūnus reikia tikrinti prieš perkant, kas išaugs- bus matyt smile.gif
Atsakyti
Tai db gausim augintinius ir ka su jais daryti? I zelionke ir i zemes?
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2016 11 23, 15:29)
Tai db gausim augintinius ir ka su jais daryti? I zelionke ir i zemes?

Taip, nulupkite rudą sudžiuvusį sluoksnį (ten jo mažai ir yra), nutepkite briliantine žaluma ir pasodinkite. Palikite dar kol kas vėsiai, jei joks nosiukas nesikala. Neliekite. Kai pradės lysti žiedstiebis, atsineškite į šiltesnę vietą ir po truputį pradėsite lieti. Kiek ten cm. turi išlysti jau nepamenu, kai galima pradėti lieti. Gal pirmame puslapyje viskas yra aprašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 22, 22:26)
vilmak, jei Agnytė apsiims savo pinigus paduoti  tongue.gif Iš tikro tai ir pavedimu man galima. Na, man nėra skirtumo.
Visiems sąskaitas "išrašysiu" rytoj, nes šiandiena nuvežiau siuntinius į paštą, palikau moterims pinigus ir paprašiau, kad išsiūstų. Pati labai svarbų susitikimą turėjau, nebuvo kada laukti. Tai rytoj nuvažiuosiu ir pasiimsiu kvitus su visomis siuntimo kainomis.

Dar kartą dėkui už amarilius. Nežinau, ar gavot mano AŽ, nes nematau savo siųstose. Tik norėjau pranešti, kad ką tik padariau pavedimą į SEB už amarilius. Ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dova113 @ 2016 11 24, 09:22)
Dar kartą dėkui už amarilius. Nežinau, ar gavot mano AŽ, nes nematau savo siųstose. Tik norėjau pranešti, kad ką tik padariau pavedimą į SEB už amarilius. Ačiūsmile.gif

Mačiau, aš naudojuosi senaja forumo versija, nes naujoji kelis kartus pavedė.
Atsakyti
Aciu Dalele uz "svoguniuka" nevaikisko dydzio smile.gif ,su lendanciais dviem ziedstiebiais ir beibis sone auga. Tai tada sodinsiu ir ant palanges laikysiu. Tik db nzn kur pinigus pervesti.
Atsakyti
Norėjau vis tik grūsti savo nusistekenusį splašą miegot, apžiūrėjau- o jis pasirodo vėl žiedą krauna... trečią kartą nuo pavasario!!! blink.gif Nu ir ką daryt, vėl stovi ant palangės garbingoje vietoje ax.gif Išprotėjęs visiškai kvietkas... ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o ar persodinti nusipirktą meilenį jei jo žiedstiebis jau kokių 10 cm? Į kokio dydžio vazonėlius sodinate? Kiek maždaug cm paliekate nuo svogūno krašto iki vazono krašto?Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 11 27, 18:20)
Sakykit, o ar persodinti nusipirktą meilenį jei jo žiedstiebis jau kokių 10 cm? Į kokio dydžio vazonėlius sodinate? Kiek maždaug cm paliekate nuo svogūno krašto iki vazono krašto?Ačiū. 4u.gif

Persodint nekenkia, nors ir nėra būtina. Pesodinčiau vėliau - šaknys trapios, persodinant palūzusios šaknys nebetasigauna ir miršta. 1-2 pirštai nuo vazono krašto iki svogūno - dazniausiai laikoma, kad pakanka. Dėl vazonų dydzių yra daug diskusijų, paprastai rekomenduojama didelių vazonų nesirinkt. Aš dazniau sodinu į didesnius.
Atsakyti
Ačiū Dalelei už amarilius, visi sėkmingai atvyko, jau vazonuose tupi.

O vienas iš ankstesnių, Minerva, jau žiūriu žiedą sugalvojo kelt, kaip tik Kalėdom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dova113: 28 lapkričio 2016 - 09:01