Viską visiems sudėjau į dėžes. Dabar liko supakuoti į siuntimui skirtą popierių ir užrašyti adresus kam išsiūsiu. Kitiems, kam į rankas viskas maišeliuose
vilmak, tavo meilenius paims Agnytė Kėdainiuose, nes abi savaitgalį šunėsime parodose. Deje, aš taip pat tavo žinutės nepamačiau, tai atliekamas meilenis iškeliauja kitur.
Dabar pakuodama pažiūrėjau atidžiau, tai svogūnai vieni vos į delną telpa, kiti tik taip didoki. Nemažai su vaikais, gal du su besikalančiais žiedkočiais. Bet briliantine žaluma, tai nutepkite visus, nes kai kurie truputį paraudę.
Na, einu gražiai į popierių vynioti, kad LT paštas siuntinius priimtų
Oi, kaip ačiū už tą vargą, laukiu, kaip Kalėdų
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 21, 22:01)
Viską visiems sudėjau į dėžes. Dabar liko supakuoti į siuntimui skirtą popierių ir užrašyti adresus kam išsiūsiu. Kitiems, kam į rankas viskas maišeliuose
vilmak, tavo meilenius paims Agnytė Kėdainiuose, nes abi savaitgalį šunėsime parodose. Deje, aš taip pat tavo žinutės nepamačiau, tai atliekamas meilenis iškeliauja kitur.
Dabar pakuodama pažiūrėjau atidžiau, tai svogūnai vieni vos į delną telpa, kiti tik taip didoki. Nemažai su vaikais, gal du su besikalančiais žiedkočiais. Bet briliantine žaluma, tai nutepkite visus, nes kai kurie truputį paraudę.
gal ir man kas nors yra, kaip pasiimti ir pinigelius sumoketi?
QUOTE(vilmak @ 2016 11 21, 20:52)
<p> Aš , aš norėčiau.... </p><p>Agnnyte, rašiau jums a.ž. Nežianu , ar gavote, kažkaip dingsta kai kurios žinutės. Gal galėtume kooperuotis kažkaip atsiėmimą?</p>
Taviškes žinutes gavau abi, į abi atsakiau. Jetau mano, kas per naujos versijos
Jei gali, susirask mane FB (Agnė Krištopaitytė-Vileikienė), bus paprasčiau apsikeist kontaktais dėl atsidalinimo. Aš iš Dalytės paimsiu šeštadienį tikriausiai. Na, vėliausiai sekmadienį.
Taviškes žinutes gavau abi, į abi atsakiau. Jetau mano, kas per naujos versijos
Jei gali, susirask mane FB (Agnė Krištopaitytė-Vileikienė), bus paprasčiau apsikeist kontaktais dėl atsidalinimo. Aš iš Dalytės paimsiu šeštadienį tikriausiai. Na, vėliausiai sekmadienį.
vakar intensyviai peržiūrėjau paštą, jokių žinučių neradau. Parašiau jums į FB.
Užknisa tas SM netobulumas, va, tikriausiai užgeltoninote savo FB, o geltonai rodo, tik cituojant...
P.S. aha, išsiaiškinau, senoje versijoje rodo gautas žinutes, naujoje- ne...
Merginos kelemes i fb kai sutvarkys sm grysim
QUOTE(ziurkytes @ 2016 11 22, 11:33)
<p>Merginos kelemes i fb kai sutvarkys sm grysim </p>
Gera idėja Ačiū už papilio , jau stovi garbingoje vietoje ant palangės
QUOTE(rasalin @ 2016 11 22, 07:54)
gal ir man kas nors yra, kaip pasiimti ir pinigelius sumoketi?
Dėkui už gėlytes
Svogūnai milžiniški tikra to žodžio prasme Šiandien ieškojau pirkti vazono (tik du tinkamus turėjau namie), i kurį sutilptų, neradau, tai viena amarilė augs orchidėjos vazone Dabar substratas kepinasi orkaitėje, dezinfekuojasi
Žalioj stotelėj yra amarilkų po 5.50 (svogūnai dėžutėse), aš dar dvi pasičiupau, neisiu daugiau niekur kur jų gali būti ir net nežiūrėsiu bo neįmanoma atsispirti Paėmiau QUEEN OF THE NIGHT ir TOSKA, kas ten bus iš tikrųjų- bus matyt
Rytoj sodinimo diena laukia
Ir susitaisiau mašiną , važiuoja galų gale, jeee...
Žalioj stotelėj yra amarilkų po 5.50 (svogūnai dėžutėse), aš dar dvi pasičiupau, neisiu daugiau niekur kur jų gali būti ir net nežiūrėsiu bo neįmanoma atsispirti Paėmiau QUEEN OF THE NIGHT ir TOSKA, kas ten bus iš tikrųjų- bus matyt
Rytoj sodinimo diena laukia
Ir susitaisiau mašiną , važiuoja galų gale, jeee...
QUOTE(denaxa @ 2016 11 22, 20:35)
Svogūnai milžiniški tikra to žodžio prasme Šiandien ieškojau pirkti vazono (tik du tinkamus turėjau namie), i kurį sutilptų, neradau, tai viena amarilė augs orchidėjos vazone
Jei tas orchidėjos vazonas permatomas, tai nelabai gerai, nes labai greitai apsamanos žemė iš vidaus. Buvau kažkada kažkokią gėlę taip pasodinusi, tai net nustebau kiek samanų iš vidaus priaugo
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 22, 20:54)
Jei tas orchidėjos vazonas permatomas, tai nelabai gerai, nes labai greitai apsamanos žemė iš vidaus. Buvau kažkada kažkokią gėlę taip pasodinusi, tai net nustebau kiek samanų iš vidaus priaugo
Žinau šitą bajerį, ką nors sugalvosiu, uždengsiu, apklijuosiu kažkuom ar pan
Dalele, tariausi su Agnnyte, gal ji mano skolą atiduotų, o paskum jau aš jai...Gerai?