Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(Dalelė @ 2016 11 18, 18:12)
Mūsų siuntinys jau Lietuvoje , tikriausiai pirmadienį jau jį gausiu, nes DPD šeštadienias nedirba.

Smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 16, 11:34)
denaxa, aš tau paaiškinsiu, kaip atvažiuoti  smile.gif  Be to peržiūrėsiu, kas yra iš vilniečių. Bet geriausia naujiena ta, kad ką tik gavau laišką iš Fluwel- meileniai jau išsiūsti. yahoo.gif  Deje, į mano laiškus jie neatsakė, gal labai darbais užsivertę  ax.gif

O išsiųsi až dėl apmokėjimo vėliau? Vis bijau pražiopsoti žinutę, kai vis strigimų pasitaiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisoja @ 2016 11 16, 21:05)
Patikrinau Schetelig'ą Kaune - meilenių anei kvapo. Tai pirkau pilnavidurius hiacintus, nes 65 proc. nuolaida. Ir dar visokių daugiamečių užsisakinėsiu. Ech, nereikėjo eiti.

Aš tris Shetelinge nusipirkau: pirmus du tik išvakarėse gautus be jokių nuolaidų, o trečią su 40 proc. nuolaida ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 18, 17:12)
Mūsų siuntinys jau Lietuvoje , tikriausiai pirmadienį jau jį gausiu, nes DPD šeštadienias nedirba.

Labai laukiu atsiėmimo instrukcijų Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 11 19, 10:38)

Aš tris Shetelinge nusipirkau: pirmus du tik išvakarėse gautus be jokių nuolaidų, o trečią su 40 proc. nuolaida ax.gif

Meilenius? Čia kada buvo? Šią savaitę nemačiau.
Atsakyti
Tai va, prisižadėjau parvežti, o šiandien palikau savo mašiną kaune ir grįžau traukiniu- sugedo. gedimas greičiausiai rimtas, jei vis dėl to paaiškės, kad tai variklio gedimas- neberemontuosiu, jei kažkas ką spėju- gali tekti laukti detalių ilgokai (jei vis tik tai ką spėju). Du variklio cilindrai nedirba, vnž., mano mylimiausioji pavedė mane pirmą kartą per 10 metų ištikimos draugystės, tikrai šito nesitikėjau unsure.gif . Į Kauną dar kaip bitė skrido, bijau, kad baudos nebūčiau užsidirbusi... ax.gif

Vnž., bet kadangi prisižadėjau, tai esu pagatava nuvažiuoti traukiniu parvežti. Jei mūsų bus vilniečių daugiau- vis tiek kainuos pigiau nei per paštą. Tik su Dalele suderinkit apmokėjimus.
Pirmadienį jau žinosiu, ar turėsiu mašiną, rytoj važiuoju su pagalba Kaunan parsitempti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 11 19, 09:52)
Meilenius? Čia kada buvo? Šią savaitę nemačiau.

Ne ne, pirmus du nusipirkau iš karto, kai buvo gauti iš vakaro - rugsėjį (o kažkurio buvo tik du svogūnai iš viso), paskui spalį buvo su 40 proc. nuolaida, tada trečią nusipirkau ir manau, kad visus ir išpirko jau tada. ne kažikiek jų buvo.
Atsakyti
Svogūnai jau pas mane wub.gif kaunietės galite atvažiuoti juos pasismti. Kitiems juos išsiūsiu paštu rytoj ar kitais siuntimo kanalais smile.gif Svogūnai tokie pat, kaip ir pernai. Sausi, dideli ar didesni nei vidutiniai. https://photos.googl...mOcPZrpx-UaBylO
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 21, 11:14)
Svogūnai jau pas mane  wub.gif  kaunietės galite atvažiuoti juos pasismti. Kitiems juos išsiūsiu paštu rytoj ar kitais siuntimo kanalais  smile.gif  Svogūnai tokie pat, kaip ir pernai. Sausi, dideli ar didesni nei vidutiniai. https://photos.googl...mOcPZrpx-UaBylO

Super! Labai laukiam:) Rašykit į AŽ, kur ir kiek bus pavedimas, iškart ir padarysiu.
Atsakyti
QUOTE(dova113 @ 2016 11 21, 14:07)
Super! Labai laukiam:) Rašykit į AŽ, kur ir kiek bus pavedimas, iškart ir padarysiu.

Oi, palauk su pavedimais. Aš juos visiems dar tik pakuoju.
Gal kas norite atliekamo "Gervase" kaina 7 eur. įdėčiau kartu į siuntinį.
Atsakyti

Aš , aš norėčiau.... :4u: 

Agnnyte, rašiau jums a.ž. Nežianu , ar gavote, kažkaip dingsta kai kurios žinutės. Gal galėtume kooperuotis kažkaip atsiėmimą?

Atsakyti
Geras, man nerodo vilmak žinutės, Dalelės paskutinė, ir viskas. Penkis kartus pažiūrėjau. O per favoritus matau, kad tokia žinutė turi būti

O, kai parašiau postą - atsirado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 lapkričio 2016 - 20:12
Kažkaip pajaunasi tos versijos. Mane jau nervuoja irgi....tai veikia, tai neveikia smile.gif

mano svogūnai super, jau perdaviau pažystamai, tai nustebo smile.gif
Mano dar kažkuris ir leliuką augina tongue.gif dar tokis maaažiukas smile.gif bet užaugs.

Atsakyti
noriu pinigus duot biggrin.gif
gelės jau pas mane! ačiū
Atsakyti