Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(Daisoja @ 2016 11 16, 23:05)
Patikrinau Schetelig'ą Kaune - meilenių anei kvapo. Tai pirkau pilnavidurius hiacintus, nes 65 proc. nuolaida. Ir dar visokių daugiamečių užsisakinėsiu. Ech, nereikėjo eiti.
Kitoj gatvės pusėje esančiame IKI kioske ,,Pasaulio gėlės" yra vazonuose su raudonom kortelėm, nusakančiom tik spalvą. Svogūnai didžiuliai su dviem žiedynkočiais po 7 €. Papuošti - 8,50 €. Turbūt jų bazėje Jurbarko g. 5 irgi turėtų būti.

Gerai kainą "užsimeta". Man rodos meileniai sandėlyje buvo po 4.50 eur.
Atsakyti
Juk reikia mokėti už patalpas ir algą pardavėjai. O jeigu skaičiuoti išlaidas transportui, kad nuvažiuoti iki sandėlio, tai gal panašiai kainuotų.
Mano Limona ir Spotlight apsimeta visžaliais, o gal visgeltoniais. Augina blyškius lapus, nors migdžiau su visais. Tai vėl laistau.
Atsakyti
Mano du svogūnai, kurių nenoriu migdyti, užsispyrę nori miegoti... žydėjimui per maži ir per daug išsekę, o teliko vos po du lapus ir tie pays geltonuoja... nežinau, ką daryt... keli, kuriuos išsiunčiau į tamsų miegot, nenorėjo miegot, tai nežinau, koks ten rezultatas bus... ir splašas, kuris taip nelaiku pražydęs buvo, nepaisant laistymo ir šilumos nori miego... o tik ką nužydėjęs neseniai, ir tikrai jam nereikia dar vienam žydėjimui ruoštis... Kažkoks bardakynas šiemet tarp mano amarilkų... unsure.gif
Atsakyti
Aš tai visus su 6 ir daugiau lapų nunešiau, ramybės periodui dar pilnai žaliuojančius. Ir net nelabai žiūriu, kaip ten jie- miega ar ne. Bet ir pas mane yra tokių, kurie norėtusi, kad augtų, bet jie džiovinasi tuos kelis varganus lapus ir apie augimą nė nesvajoja. Tai palaukiu, kad žemė pradžiūtų ir nešu į tamsoką ir vėsų užkampį. Taip kas savaitę miegančiųjų vis daugėja.
denaxa, ir mano pernai kai kurie buvo suvargę, kai kurie ant gyvybės ar mirties svyravo, bet rudenį buvo užmigę. Pavasarį prabudo, per vasarą silpnai augo, Bet šiemet į rudenį jau pilnai atsigavo.
Atsakyti
Reikės ir man taip padaryt, nebeprievartauti jų...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 11 18, 13:52)
Reikės ir man taip padaryt, nebeprievartauti jų...

mano meileniai, kad ir rusy, kad ir prietemoj neuzmiega, stovi kaip ikalti su savo zaliais lapais, o pavasari - suzydi, toliau augina tuos pacius lapus. rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų siuntinys jau Lietuvoje , tikriausiai pirmadienį jau jį gausiu, nes DPD šeštadienias nedirba.
Atsakyti

Aš tai visus su 6 ir daugiau lapų nunešiau, ramybės periodui dar pilnai žaliuojančius. Ir net nelabai žiūriu, kaip ten jie- miega ar ne. Bet ir pas mane yra tokių, kurie norėtusi, kad augtų, bet jie džiovinasi tuos kelis varganus lapus ir apie augimą nė nesvajoja. Tai palaukiu, kad žemė pradžiūtų ir nešu į tamsoką ir vėsų užkampį. Taip kas savaitę miegančiųjų vis daugėja.
denaxa, ir mano pernai kai kurie buvo suvargę, kai kurie ant gyvybės ar mirties svyravo, bet rudenį buvo užmigę. Pavasarį prabudo, per vasarą silpnai augo, Bet šiemet į rudenį jau pilnai atsigavo.

Dalele, ar teisingai supratau, kad tuos su 2 lapais irgi migdote? Pas mane yra du pavasarį atiduoti po žydėjimo, bet labai maži. Per vasarą užsiaugino po du lapus ir patys juos numetė, net nežinau kada, nes stovėjo lauke. Aš parsinešiau juos namo ir pradėjau laistyti, bet jie miega dar. Tai man juos toliau laistyti ar taip ir leisti miegoti, kol patys neatsibus?

Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 18, 19:12)
Mūsų siuntinys jau Lietuvoje , tikriausiai pirmadienį jau jį gausiu, nes DPD šeštadienias nedirba.

Super. Pirmadienį, antradienį ir trečiadienį galėsiu atvažiuoti, paskui jau einu į darbą ir galėčiau nebent šeštadienį smile.gif Rytoj va irgi būsiu Kaune, apsižiūrėjau, kad su traukiniu neapsimoka važiuoti, nes tą patį kainuoja smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 18, 19:12)

😊 kaip greitai! Kaip laukiu!
Atsakyti
[quote
<p>Dalele, ar teisingai supratau, kad tuos su 2 lapais irgi migdote?
[/quote]
Tie kurie su 2 lapais nemiega, tai laistau. Bet kiti dvilapiai nežiūrint mano pastangų ima ir pradeda džiovintis lapus, tai tuos migdau. Na ką padarysi, jei jie nori ramybės, tegul ją ir turi smile.gif s2002m jei jau lapus nudžiovino, tai nebelaistykite. Tegul pabūna bent 1,5 mėn. (nuo lapų numetimo) ramybėje. Po to galite atsinešti kur šilčiau ir pro truputį pradėti budinti.
denaxa, kitą savaitgalį aš nebūsiu Kaune, važiuosiu į Kedainius.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 18, 18:12)

Valio, koks geras oras meilenių kelionei thumbup.gif
Atsakyti