Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(rasalin @ 2016 11 14, 23:55)
Elwas buna e - seklos, gal ir si pavasari bus.
Papildyta:
pavasari e- seklose buvau uzsisakius Elwas, taip pat atsiunte Dancing Queen.

Tai, kad e-sėklos, kaip ir pas lenkus užsisakai viena, o gani ką kitką. Gal pas mus Lietuvoje prekyboje per klaidą kur užtaikysime. Kartas nuo karto gali kolekciją ar norimus čia susimedžioti. Tuoj pagrindinė prekyba jais masiškai prasidės.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 15, 00:03)
Tai, kad e-sėklos, kaip ir pas lenkus užsisakai viena, o gani ką kitką. Gal pas mus Lietuvoje prekyboje per klaidą kur užtaikysime. Kartas nuo karto gali kolekciją ar norimus čia susimedžioti. Tuoj pagrindinė prekyba jais masiškai prasidės.

Na mergina Ermitaza vis tikrint turesi biggrin.gif bet man atrodo jis niekad Elvas neturejo. Visokiu yra turejes, bet to ne. Pas mane dauguma is Ermitazo ir musu Kauno kioskelio. Idomu gal turi jis ka gero...
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 11 15, 09:58)
Na mergina Ermitaza vis tikrint turesi biggrin.gif

Ir ne tik Ermitažą smile.gif Mano kelionės į miestą visada su tam tikrais sustojimais ir žvalgybomis. Kol kas visur meileniai perduodami "loterijos bilietų pavidalu". Ermitaže raudoni ir vienas baltas buvo. Šiandien vėl važiuosiu į Sanitex'ą, tai užeisiu pažiūrėti gal ką naujo Ermitažas turi. Kitur pražydusių neužtaikiau. Visi su pumpurais, tik pas vienus pumpurai buki, tai jau šiek tiek įdomiau smile.gif
Atsakyti
Aš jau irgi neberizikuoju. Nebesinori, vietos nebėr. Norisi pirkti tą, ko nori ir žinai, kad gausi smile.gif
Atsakyti
Schetelig'o niekas netikrino? Ten lyg ir mažiausiai pamaišymų būna iš parduotuvių.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 11 15, 18:33)
Schetelig'o niekas netikrino? Ten lyg ir mažiausiai pamaišymų būna iš parduotuvių.

Kažkaip man jis labai nepakeliui unsure.gif Ermitaže bevystantys raudoni ir balti paprasti. Iš naujų atvežė labai nedideliais svogūnais (matomai primasis aplamai svogūno žydėjimas) visokių suvargėlių. Jau sergančių ir atrodo pradėjusių pūti. Juk šalčiai buvo.
Viename gėlių sandėlyje (prie buvusios vet. akademijos) yra du pilnaviduriai balti ir kiti dar nepražydę su dviem žiedstiebiais ir nemažais svogūnais, kaina 4.50 eur.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 15, 18:39)
Kažkaip man jis labai nepakeliui unsure.gif  Ermitaže bevystantys raudoni ir balti paprasti. Iš naujų atvežė labai nedideliais svogūnais (matomai primasis aplamai svogūno žydėjimas) visokių suvargėlių. Jau sergančių ir atrodo pradėjusių pūti. Juk šalčiai buvo.
Viename gėlių sandėlyje (prie buvusios vet. akademijos) yra du pilnaviduriai balti ir kiti dar nepražydę su dviem žiedstiebiais ir nemažais svogūnais, kaina 4.50 eur.

cia kalminoj turbut?
Atsakyti
Taip smile.gif
Atsakyti
Turiu pasiūlymą vilnietėms, kas iš Dalelės užsisakė amarilkas, jei tokių yra daugiau- planuoju važiuoti su mašina pasiimti kai jau jie bus (nes Žiurkytės atiduoda man vazončiką, tai kitaip nelabai išeina), tai galėčiau parvežti visoms, jei nebūtų gaila galėtumėt po kažkiek centų už benziną prisidėti (būtų vis tiek pigiau nei siuntimas), ir kas nori galėtų važiuoti kartu (ypač kviečiu pažįstančias Kauną, nes aš ten blūdiju pastoviai ir koliojuosi su navigacija biggrin.gif ), važiuočiau per išeigines arba, jei pirmą pamainą dirbsiu- darbo dieną popiet galėčiau. Jei tinka toks variantas tai rašykit smile.gif
Atsakyti
denaxa, aš tau paaiškinsiu, kaip atvažiuoti smile.gif Be to peržiūrėsiu, kas yra iš vilniečių. Bet geriausia naujiena ta, kad ką tik gavau laišką iš Fluwel- meileniai jau išsiūsti. yahoo.gif Deje, į mano laiškus jie neatsakė, gal labai darbais užsivertę ax.gif
Atsakyti
[quote=Dalelė,2016 11 16, 13:34]

Super smile.gif Jei išsiųsti- tai jau išvis super, gal suspės ateiti, kol dar turiu nedarbingumą, tada galėčiau atvažiuoti bet kurią dieną smile.gif
Atsakyti
Patikrinau Schetelig'ą Kaune - meilenių anei kvapo. Tai pirkau pilnavidurius hiacintus, nes 65 proc. nuolaida. Ir dar visokių daugiamečių užsisakinėsiu. Ech, nereikėjo eiti.
Kitoj gatvės pusėje esančiame IKI kioske ,,Pasaulio gėlės" yra vazonuose su raudonom kortelėm, nusakančiom tik spalvą. Svogūnai didžiuliai su dviem žiedynkočiais po 7 €. Papuošti - 8,50 €. Turbūt jų bazėje Jurbarko g. 5 irgi turėtų būti.
Atsakyti