Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(vilmak @ 2016 11 11, 11:19)
<p>gal galima dar įtraukti į sąrašą( vietoje nesamų Coral Beach ir Elvas  ) Temptation?
</p>

Vakare, bandysiu jiems parašyti. Nes užsakant papildomai per el. parduotuvę automatiškai pridedamos siuntimo išlaidos.
Atsakyti
wub.gif aš irgi norėčiau vietoj 2 negautų,

Amaryllis Splash
Atsakyti

jei kyla papildomų problemų, lai lieka, kai buvo tartasi anksčiau- ne paskutinis gi gyvenime užsakymas, ar ne :)

Atsakyti

jei kyla papildomų problemų, lai lieka, kai buvo tartasi anksčiau- ne paskutinis gi gyvenime užsakymas, ar ne :)

Atsakyti
Visi kas prašėte papildomų meilenių užsakiau. Ir dar, atsirado vėl Royal Velvet (pernai taip pat buvo nutikę, tik nespėjome užsakyti). Tad likutį užsakiau. Royal Velvet gausite visi užsisakiusieji smile.gif . Dėl kitų parašiau jiems, kad kaip gaila, kad nebeturite cry.gif Gal kur ras, kaip ir Royal Velvet ax.gif
Atsakyti
naka Elvas gal pavyks gauti ketvirtais uzsakymo metais biggrin.gif:D:D

Tikiuosi jis to laukimo bus vertas biggrin.gif
Atsakyti
Gal Papilio ras biggrin.gif
Atsakyti

Papilo turiu du svogunus abu vaikais apsikrove nezydi. Galiu viena dovanot ziuretumem kurios kantrybe geresne :D 

Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 11, 10:48)
Informacija ko nebebuvo :

Che... smile.gif Nėra daugiau kaip pusės mano uzsakymo... Na, ką padarysi...
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 11 12, 16:23)
<p>Papilo turiu du svogunus abu vaikais apsikrove nezydi. Galiu viena dovanot ziuretumem kurios kantrybe geresne biggrin.gif </p>

Būčiau labai dėkinga, galima būtų paeksperimentuot biggrin.gif Labai gali būti, kad 19 dieną būsiu Kaune, traukiniu važiuosiu smile.gif Bet tiksliai dar nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 11 12, 17:49)
Che... smile.gif Nėra daugiau kaip pusės mano uzsakymo... Na, ką padarysi...

Na, taip nėra Double Dream, Elvas, Purple Rain yra tik Royal Velvet ir Samba. Kitą kartą pasitaupysiu pinigų sąskaitoje iš anksto, kad nereikėtų laukti praves man pinigus laiku ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 12, 19:29)
Na, taip nėra Double Dream, Elvas, Purple Rain yra tik Royal Velvet ir Samba. Kitą kartą pasitaupysiu pinigų sąskaitoje iš anksto, kad nereikėtų laukti praves man pinigus laiku ar ne.

Oi, Dalele, čia ne priekaištas buvo! Galvoju, kad truputį keisti tie pardavėjai, tik kelios dienos nuo pardavimo pradzios - o jau tuščios lentynos.
Atsakyti