Emila, o kad tie pas tave nemylimi?
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 10, 18:57)
Priglaust norinčių tuoj atsiras
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 03, 10:20)
Na, ką, gal užsisakome vėl iš Fluwel? Yra keletas naujienų, o ir iš seniau buvusių veislių dar yra neišsipildžiusių svajonių Užsakymus siūskite man AŽ arba email'u daliaraimonda@gmail.com iki spalio 22 d.
My Webpage
My Webpage
Prieš užsisakydama turiu klausimą.. gal kas žino kuris tamsesnis -Red Pearl ar Royal Velvet .. Noriu juodooo ..
QUOTE(Rasab @ 2016 10 10, 20:08)
Prieš užsisakydama turiu klausimą.. gal kas žino kuris tamsesnis -Red Pearl ar Royal Velvet .. Noriu juodooo ..
Sveikos kolegės
Tamsumas jų panašus, tik skiriasi atspalvis. Man pati tamsiausia iš bordo tai Jewel of the Night
QUOTE(Lutpede @ 2016 10 11, 09:44)
Sveikos kolegės
Tamsumas jų panašus, tik skiriasi atspalvis. Man pati tamsiausia iš bordo tai Jewel of the Night
Sitos as neturiu bet man graziausia bordo Benefica, o Black pearl panasus. Vat tik kartu nezydejo neturiu kaip palyginti.
Taciau tamsumo ir baltumo konrrastas graziausiai matosi Daphne. Bordo su balti. As pernai labai ja dziaugiausi. Buvo antras jos zydejimas ir laabai dideli ziedai.
QUOTE(Lutpede @ 2016 10 11, 09:44)
Sveikos kolegės
,Tamsumas jų panašus, tik skiriasi atspalvis. Man pati tamsiausia iš bordo tai Jewel of the Night
Pats juodžiausias lyg ir Black Diamond Toliau po truputį viesėja daugiau- mažiau eilės tvarka Black Mamba, Black Pearl, Mandela, Jewel of the Night, Benfica, Red Pearl, Grand Diva, Royal Velvet.
Gal kas žino, kurie yra patikimi pardavėjai iš pirmo puslapio (Royal, nieuwkerk, jungleseeds, floralia, adrbulbs, tibidao, dutchbulbs, rostlinky, shrubs, gardensupplydirect, edelight, baldur-garten, amaryllis, colorblends, tulipworld, fluwel, ausgardener, peternyssen), kurie nesumaišo svogūnų? fluwel jau pasižymėjau
Royal color kartais vieną kitą ne tokį įdeda. Bet pas juos svogūnai nėra dideli lyginant su kaina. Ir, bent pas mane, jie būdavo labai sunkiai augantys po žydėjimo. Vienu žodžiu kartais ne tik sumaišymas svarbu, bet pačio svogūno kokybė. Gal jie trąšų prišerti daugiau, nežinau, bet puvinys labai dažnai pasitaikydavo.
Dabar bandysiu kelis užsisakyti iš Dutchbulbs, bet jie lyg ir Amerikos rinkai dirba
Papildyta:
Agnyte, ten tas pirmas tik kažkaip keistai išreklamuotas. Paspaudus ant nuotraukos atsidaro puslapis ir matosi, kad tai "Magic Green" ir kaina 6.75 jei pirktume 3 vnt. Aš vieno tikrai noriu
Dabar bandysiu kelis užsisakyti iš Dutchbulbs, bet jie lyg ir Amerikos rinkai dirba
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2016 10 04, 15:24)
Agnyte, ten tas pirmas tik kažkaip keistai išreklamuotas. Paspaudus ant nuotraukos atsidaro puslapis ir matosi, kad tai "Magic Green" ir kaina 6.75 jei pirktume 3 vnt. Aš vieno tikrai noriu
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 14, 23:25)
Aha, pastebėjau. Ten tikriausiai įsivėlę kažkas ne taip.
Aš visada už raudonus kraščiukus, tai irgi imčiau
Va, mano pasiklydusi laike gražuolė Migdyti jos jau nebeišeis, ane? Čia ta pati, kur pergyvenau baisiausiai dėl supuvusio sluoksnio vidury svogūno, tai va, sveiki sluoksniai iki to puvėko nudžiūvo, puvėkas irgi, viskas tvarkingai nusilupo ir liko švarus gražus svogūnas, gerokai dar beje paaugęs per vasarą... ir sugalvojo ant rudens žydėti...
https://scontent-ams...amp;oe=589EE132
https://scontent-ams...amp;oe=589EE132
QUOTE(Rasab @ 2016 10 10, 20:08)
Manau, kad Royal velvet. Aš irgi vieno kokio juodesnio ieškau, apsistojau ties šituo.
Na, aš savo sąrašiuką jau turiu. Dar kokią dienelę kitą palauksiu, kad norai susigulėtų, nes kasdien nevienodai man tie amariliai grazūs atrodo
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 10, 18:57)
Geras klausimas. Pati dar ne visai zinau
Prekybininkai jau pradėjo prekiauti meileniais. Kol kas juis mačiau Kauno Ermitaže, be pavadinimų ir su didele kaina 7.81 eur.