Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Apžiūrėjau šiandien savo amarilkas, atrinkau, kas eis miegot, o kam dar reikia augti (paskutinis laistymas einančioms miegot bus su Neemazal'iu, nes kai kurios kažko neaiškaus prisigaudžiusios lyg ir), ir aptikau staigmenėlę- mano Splash'as, dėl kurio svogūno labiausiai trydaliojau, nes viduj buvo puvinys (tvarkingai viskas kas virš puvinio nudžiūvo ir buvo nulupta, svogūnas gerokai paaugęs ir sveikas), vietoj to, kad ruoštųsi miegoti- leidžia žiedstiebį g.gif Aišku, migdyti jau nebeišeis, bet, reiškia, pavasarį jau ir nebežydės, iki kito rudens migdymo bus tik kaip salota?
Atsakyti
Aš nebelaistau jau senokai. Ruošiasi gult dauguma. Tik mažiukai ant pietinės palangės.
Atsakyti
Na, ką, gal užsisakome vėl iš Fluwel? Yra keletas naujienų, o ir iš seniau buvusių veislių dar yra neišsipildžiusių svajonių smile.gif Užsakymus siūskite man AŽ arba email'u daliaraimonda@gmail.com iki spalio 22 d.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 03, 10:20)
Na, ką, gal užsisakome vėl iš Fluwel? Yra keletas naujienų, o ir iš seniau buvusių veislių dar yra neišsipildžiusių svajonių  smile.gif Užsakymus siūskite man AŽ arba email'u daliaraimonda@gmail.com iki spalio 22 d.
My Webpage

Aciu Dalele 4u.gif jau vis pagalvodavau apie uzsakyma.butinai prisijungsiu thumbup.gif
Atsakyti
Na, ką, gal užsisakome vėl iš Fluwel? Yra keletas naujienų, o ir iš seniau buvusių veislių dar yra neišsipildžiusių svajonių  smile.gif Užsakymus siūskite man AŽ arba email'u daliaraimonda@gmail.com iki spalio 22 d.
My Webpage

O kada jie atsiųs? Pavasarį?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 10 03, 14:04)
O kada jie atsiųs? Pavasarį?

Siuntimas pas juos nuo lapkričio 1 d., tai ir atsiūs per savaitę, o gal dar greičiau. Kaip kada. Kartais užtrunka, kartais greitai būna. Bet tikrai ne pavasarį ax.gif
Atsakyti
My Webpage

Ačiū už pasiūlymą, aš irgi prisidėsiu, tik reikia išsirinkti pačius pačiausius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dova113: 04 spalio 2016 - 07:43
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 03, 11:20)
Na, ką, gal užsisakome vėl iš Fluwel?

Aš imsiu tą už 174 biggrin.gif
Jėga, ačiū, kad organizuoji!
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 03, 11:20)
My Webpage

Aš irgi prisidėsiu, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 04, 07:35)
Siuntimas pas juos nuo lapkričio 1 d., tai ir atsiūs per savaitę, o gal dar greičiau. Kaip kada. Kartais užtrunka, kartais greitai būna. Bet tikrai ne pavasarį  ax.gif

Ačiū, dabar jau matau, kad apsižiūrėjau, pasirodė, kad turės nuo 2017 01 11 blush2.gif
Atsakyti
4u.gif gal kuri savo pasidauginusius augintinius norite perleisti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 10 05, 20:51)
Ačiū, dabar jau matau, kad apsižiūrėjau, pasirodė, kad turės  nuo 2017 01 11  blush2.gif

Prisijungčiau ir aš. Velnias, neturiu, kur esamų dėt, teks matyt ne taip mylimų atsisakyt, kad turėčiau tiems keliems naujiems vietos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 09 spalio 2016 - 20:43