Apžiūrėjau šiandien savo amarilkas, atrinkau, kas eis miegot, o kam dar reikia augti (paskutinis laistymas einančioms miegot bus su Neemazal'iu, nes kai kurios kažko neaiškaus prisigaudžiusios lyg ir), ir aptikau staigmenėlę- mano Splash'as, dėl kurio svogūno labiausiai trydaliojau, nes viduj buvo puvinys (tvarkingai viskas kas virš puvinio nudžiūvo ir buvo nulupta, svogūnas gerokai paaugęs ir sveikas), vietoj to, kad ruoštųsi miegoti- leidžia žiedstiebį Aišku, migdyti jau nebeišeis, bet, reiškia, pavasarį jau ir nebežydės, iki kito rudens migdymo bus tik kaip salota?
Aš nebelaistau jau senokai. Ruošiasi gult dauguma. Tik mažiukai ant pietinės palangės.
Na, ką, gal užsisakome vėl iš Fluwel? Yra keletas naujienų, o ir iš seniau buvusių veislių dar yra neišsipildžiusių svajonių Užsakymus siūskite man AŽ arba email'u daliaraimonda@gmail.com iki spalio 22 d.
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 03, 10:20)
Na, ką, gal užsisakome vėl iš Fluwel? Yra keletas naujienų, o ir iš seniau buvusių veislių dar yra neišsipildžiusių svajonių Užsakymus siūskite man AŽ arba email'u daliaraimonda@gmail.com iki spalio 22 d.
My Webpage
My Webpage
Aciu Dalele jau vis pagalvodavau apie uzsakyma.butinai prisijungsiu
My Webpage
My Webpage
O kada jie atsiųs? Pavasarį?
QUOTE(pempė12 @ 2016 10 03, 14:04)
O kada jie atsiųs? Pavasarį?
Siuntimas pas juos nuo lapkričio 1 d., tai ir atsiūs per savaitę, o gal dar greičiau. Kaip kada. Kartais užtrunka, kartais greitai būna. Bet tikrai ne pavasarį
My Webpage
My Webpage
Ačiū už pasiūlymą, aš irgi prisidėsiu, tik reikia išsirinkti pačius pačiausius
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 03, 11:20)
Na, ką, gal užsisakome vėl iš Fluwel?
Aš imsiu tą už 174
Jėga, ačiū, kad organizuoji!
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 03, 11:20)
My Webpage
My Webpage
Aš irgi prisidėsiu, ačiū
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 04, 07:35)
Siuntimas pas juos nuo lapkričio 1 d., tai ir atsiūs per savaitę, o gal dar greičiau. Kaip kada. Kartais užtrunka, kartais greitai būna. Bet tikrai ne pavasarį
Ačiū, dabar jau matau, kad apsižiūrėjau, pasirodė, kad turės nuo 2017 01 11
gal kuri savo pasidauginusius augintinius norite perleisti
QUOTE(pempė12 @ 2016 10 05, 20:51)
Ačiū, dabar jau matau, kad apsižiūrėjau, pasirodė, kad turės nuo 2017 01 11
Prisijungčiau ir aš. Velnias, neturiu, kur esamų dėt, teks matyt ne taip mylimų atsisakyt, kad turėčiau tiems keliems naujiems vietos...