Kodel parduotuvese buna nukirpti lapai? O siaip ju kirpti nebutina? Ka darote su perzydejusiais belapiais ?
QUOTE(naca @ 2016 03 23, 18:52)
Kodel parduotuvese buna nukirpti lapai? O siaip ju kirpti nebutina? Ka darote su perzydejusiais belapiais ?
As toki turiu. PC pirkau nukainuota, be lapu. Siuo metu jis turi viena lapa kaip karda ir vaikuti salia. Vaikas irgi be lapu. Va toks ir stovi. Svogunas kietas, lapas tvirtas irgi nezinau ka jam daryti. Lieju ir tresiu. Matysim kaip bus. Na, miegot tikrai ne laikas
QUOTE(naca @ 2016 03 23, 19:52)
Su nukirptais lapais paprasčiau transportuot. O ar jis tikrai peržydėjęs? Jei peržydėjęs, tai turėtų pradėt leist lapus, tada tręškit ir auginkit iki kokio rugpjūčio.
QUOTE(zygintama @ 2016 03 23, 14:38)
Dalyte, aciu, dziugina sirdi Picote, Sweet Nymph siandien issiskleide, Aphrodite... :-) kitos dar suvelavusios miegales... zydes veliau :-)
Džiaugiuosi, kad jau jie žydi ir tave džiugina
O pas mane tik dabar prasideda didysis meilenių žydėjimas.
Santiago (visai nesužavėjo, gal kitais metais žiedų daugiau bus)
Cherry Nymph
Grand Diva
Snow Drift
Exotic Nymph
Dalele, grožis Ir Santjago man labai mielas
Santiago, kaip manekenė, tik fotogeniška Nuotraukoje labai gerai atrodo, bet naturaliai nėra į ką žiūrėti
zygintama, Alfresco vaikučiams bus antras sezonas po atskirimo.
zygintama, Alfresco vaikučiams bus antras sezonas po atskirimo.
i | Skelbimai forume draudžiami. Tam yra skirta atskira tema. |
Na tikrai fotogeniškas yra Santiago ))
Ir koki nuostabūs žiedai. Pas mane dabar pertrauka, niekas nenori žiedstiebių rodyt
Va dabar žydi du meileniai, be pavadinimų. Pavyko nufotografuoti atskleidžiant tikrąją spalvą. Abu nežiniukai ir tikriausiai jau netaps žiniukai :D
Vaizdelis susiliejęs gal truputį.
Ir koki nuostabūs žiedai. Pas mane dabar pertrauka, niekas nenori žiedstiebių rodyt
Va dabar žydi du meileniai, be pavadinimų. Pavyko nufotografuoti atskleidžiant tikrąją spalvą. Abu nežiniukai ir tikriausiai jau netaps žiniukai :D
Vaizdelis susiliejęs gal truputį.
Jei netingi, tai meilenių pavadinimų čia gali paieškoti:My Webpage