Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Dalyte, aciu, dziugina sirdi Picote, Sweet Nymph siandien issiskleide, Aphrodite... :-) kitos dar suvelavusios miegales... zydes veliau :-)
Atsakyti
Kodel parduotuvese buna nukirpti lapai? O siaip ju kirpti nebutina? Ka darote su perzydejusiais belapiais ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 23 kovo 2016 - 18:56
QUOTE(naca @ 2016 03 23, 18:52)
Kodel parduotuvese buna nukirpti lapai? O siaip ju kirpti nebutina? Ka darote su perzydejusiais belapiais ?

As toki turiu. PC pirkau nukainuota, be lapu. Siuo metu jis turi viena lapa kaip karda ir vaikuti salia. Vaikas irgi be lapu. Va toks ir stovi. Svogunas kietas, lapas tvirtas irgi nezinau ka jam daryti. Lieju ir tresiu. Matysim kaip bus. Na, miegot tikrai ne laikas
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2016 03 23, 19:52)

Su nukirptais lapais paprasčiau transportuot. O ar jis tikrai peržydėjęs? Jei peržydėjęs, tai turėtų pradėt leist lapus, tada tręškit ir auginkit iki kokio rugpjūčio.
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 03 23, 14:38)
Dalyte, aciu, dziugina sirdi Picote, Sweet Nymph siandien issiskleide, Aphrodite... :-) kitos dar suvelavusios miegales... zydes veliau :-)

Džiaugiuosi, kad jau jie žydi ir tave džiugina smile.gif
O pas mane tik dabar prasideda didysis meilenių žydėjimas.

Santiago (visai nesužavėjo, gal kitais metais žiedų daugiau bus)
user posted image

Cherry Nymph
user posted image

Grand Diva
user posted image

Snow Drift
user posted image

Exotic Nymph
user posted image
Atsakyti
Dalele, grožis wub.gif Ir Santjago man labai mielas smile.gif
Atsakyti
Oho!!! koks grožis!!!
O man visai gražus Santiago, turiu jo vaikutį... :-)
O kokio "amžiaus" Jūsų Alfresco vaikučiai? trys išleido lapiukus, vienas dar ne... neramu...
Atsakyti
Dalele, žiedai nuostabūs thumbup.gif kaip gerai, kad galiu grožėtis jūsų visų žiedais, nes pas mane dabar jau tik lapų sezonas smile.gif Beje, man irgi Santiago labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Santiago, kaip manekenė, tik fotogeniška lotuliukas.gif Nuotraukoje labai gerai atrodo, bet naturaliai nėra į ką žiūrėti lotuliukas.gif
zygintama, Alfresco vaikučiams bus antras sezonas po atskirimo.

i 
Skelbimai forume draudžiami. Tam yra skirta atskira tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 kovo 2016 - 15:13
Na tikrai fotogeniškas yra Santiago smile.gif))

Ir koki nuostabūs žiedai. Pas mane dabar pertrauka, niekas nenori žiedstiebių rodyt sad.gif
Va dabar žydi du meileniai, be pavadinimų. Pavyko nufotografuoti atskleidžiant tikrąją spalvą. Abu nežiniukai ir tikriausiai jau netaps žiniukai biggrin.gif:D:D

Vaizdelis susiliejęs gal truputį.
user posted image
Atsakyti
Jei netingi, tai meilenių pavadinimų čia gali paieškoti:My Webpage
Atsakyti

user posted image
Atsakyti