Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Taigis va, prasiskleidė abu mano paskutiniai loterijos bilietai- ir abu neteisingi, negana to- abu vienodi, tai tokios jau pas mane trys (tik šiuo metu vienas toks atlieka salotos vaidmenį biggrin.gif ). Bet žiedai gražūs smile.gif Čia abu greta sustatyti smile.gif
https://scontent-waw...amp;oe=5788ADD9

Mergaitės, čia taip išeina- aš "apsiobuoliavau"? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 03 12, 22:14)
Taigis va, prasiskleidė abu mano paskutiniai loterijos bilietai- ir abu neteisingi, negana to- abu vienodi, tai tokios jau pas mane trys (tik šiuo metu vienas toks atlieka salotos vaidmenį biggrin.gif ). Bet žiedai gražūs smile.gif Čia abu greta sustatyti smile.gif
https://scontent-waw...amp;oe=5788ADD9

Mergaitės, čia taip išeina- aš "apsiobuoliavau"?  doh.gif  lotuliukas.gif

Graziai apsiobuoliavai!!! Ir as taip pat! Vietoj Soft Salmon gavau Apple blossom, vietoj Spot light gavosi Charisma! Kazin kas geriau!?
Ryt valgysiu upetaki ir galvoju vaziuoti dar vieno loterijos bilieto! Maciau senukuose tomis paciomis etiketemis Soft Salmon, gal kitas vezimas, kitokios gelytes!?
Atsakyti
Na man tai tie obuoliai labia gražūs wub.gif tik pas mane obuolys žydėti nenori. Vat užtai kiti žydi, ir laukia gausus žydėjimas kitos savaitės pabaigai smile.gif kažkaip jie žydi jie pas mane bangomis g.gif

PrettyNymph dar du žiedstiebiai auga smile.gif gervase trys žiedkočiai vienu metu žydės..puolkšte superine. Spalvos kiek blankokos, gal dėl saulės gal šiaip dėl ko. Bet atrodo įspūdingai. Reiks foto sukelti. g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Lutpede, kaip visada - 10 balų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas amarilių mylėtojos.
Nesu didelė šių gėlių kolekcionierė, nes namie karaliauja sukulentai ir akvariumai+ dvi katės. Tad vietos trūksta, bet jas mėgstu ir turiu tris. ax.gif

Splash

user posted image]My Webpage[/URL]

Lagoon-jau išlindo ir antras stiebas.

Ir spėju Exposure, nors gerojoj, juodojoj etiketėje buvo užrašyta Rosy Star. Visai buvau nusiteikusi turėti tokią baltai-rožinę, tad nusivyliau mažumėle.

Jų žydėjimas visada šventė, tai planuoju gal iki 10 vnt. dar susimedžioti šių gražuolių. Tikiuosi liga toliau neprogresuos lotuliukas.gif
Šiandien išroviau iš mamos vazono tris milžiniškus svogūnus, kažkokio raudonai juodo gražuolio. Labai panašus į Black Pearl, kai žydi. Pasirodo visi svogūnai gerai pauodegiukus supūdę, Šaknys gražiai ratuku auga, o centre išpuvimas. Gražiai išgramdžiau puvėkus, išprausiau, padėjau apdžiūti. Ruošiuosi apibarstyti cinamonu ir atsargiai vos, vos paviršėliais tupdyti į žemes naujas.
AR TIEK VEIKLOS UŽTEKS, AR DAR PJAUSTYTI, TEPTI ZELIONKA?
Būsiu dėkinga už konsultacijas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 14, 17:56)

Šiandien išroviau iš mamos vazono tris milžiniškus svogūnus, kažkokio raudonai juodo gražuolio.  Labai panašus į Black Pearl, kai žydi. Pasirodo visi svogūnai gerai pauodegiukus supūdę, Šaknys gražiai ratuku auga, o centre išpuvimas. Gražiai išgramdžiau puvėkus, išprausiau, padėjau apdžiūti. Ruošiuosi apibarstyti cinamonu ir atsargiai vos, vos paviršėliais tupdyti į žemes naujas.
AR TIEK VEIKLOS UŽTEKS, AR DAR PJAUSTYTI, TEPTI ZELIONKA?
Būsiu dėkinga už konsultacijas. wub.gif

Sunku ka pasakyti be nuotraukos, bet jei gerai išvalei, padžiovinai, pabarstyk medžio anglimi ir patupdyk ant žemių su viršuje užpiltu smėliu arba perlitu. Cinamonas nelabai dugnui tinka, nes jis tik džiovina, bet neskatina šaknų augimo. Kai kas rekomenduoja parduotuvėse parduodamą šinšilų smelį, bet jis labai smulkus ir nepraleidžia oro. Geriau rupus smėlis arba perlitas.
Jei sumanysi plėstis švilptelk. Bus proga skolą atiduoti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 03 14, 19:23)
Sunku ka pasakyti be nuotraukos, bet jei gerai išvalei, padžiovinai, pabarstyk medžio anglimi ir patupdyk ant  žemių su viršuje užpiltu smėliu arba perlitu. Cinamonas  nelabai dugnui tinka, nes jis  tik džiovina, bet neskatina  šaknų augimo. Kai kas rekomenduoja parduotuvėse parduodamą  šinšilų smelį, bet jis labai smulkus ir nepraleidžia oro. Geriau  rupus smėlis arba perlitas.
Jei sumanysi plėstis švilptelk. Bus proga skolą atiduoti

Ačiū, smėliuką būčiau barsčiusi, o štai angliuką ir pamiršau, kad turiu.
Atsakyti
Panašu, kad norimas amarilių dešimtukas greitai bus surinktas. Šiandien gavau iš bendradarbės dovanų vazoną su 6 įvairaus dydžio svogūnais ir žydintį. Pavadinimo nežinau, gal jūs padėsit?
2012-2013 m. daug kas tokius auginote.

Papildyta:
Gal MOON SCENE?
Atsakyti
Tai mano naujokėlio nieks pakrikštyti nesiimate? g.gif

Šiaulių ,,Ermitaže" viens padėkliukas amarilių - tik Exposure ir Limona. Visoms gėlėms 40% nuolaidos. thumbup.gif
Aišku Limona parsivežiau namučio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 03 17, 21:08)
Šiaulių ,,Ermitaže" viens padėkliukas amarilių - tik Exposure ir Limona. Visoms gėlėms 40% nuolaidos. thumbup.gif
Aišku Limona parsivežiau namučio biggrin.gif

Buvau priešpiet, visų etiketės buvo išmėtytos šalia padėklo...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 17, 22:09)
Buvau priešpiet, visų etiketės buvo išmėtytos šalia padėklo...

OOOoooooo..... doh.gif
Tai bus įdomu dabar laukt kas pražys. g.gif
Gal dar kitokių pavadinimų buvo?
Atsakyti