Oho kiek žiedų pasipylė
Daphne nepakartojama
QUOTE(Slanka5 @ 2016 03 03, 13:58)
Kokie grožiai pas visas O čia mano Daphne Ji ištikrųjų turi įspūdingo dydžio žiedą
O čia pas tave ji žydi pirmą kartą ?
QUOTE(ziurkytes @ 2016 03 03, 13:57)
O čia pas tave ji žydi pirmą kartą ?
Antrą. Pirmas žydėjimas pas mane buvo pernai.
gražus Alfreskiukas mano manymu ( Alfresco)
Visi žiedai gražūs, tik fotografai gal labiau patyrę
QUOTE(ziurkytes @ 2016 03 03, 22:00)
gražus Alfreskiukas mano manymu ( Alfresco)
Mazylio pavadinimo nezinau, etikete raso kad tai kolibri serija, jis vienintelis buvo su baltu vaizdu, kiti buvo raudonais vaizdais. Mazylis sprindzio dydzio, du ziedukai, apie 10 cm.
O del foto atsiprasau,mano senas tlf neturi dideles raiskos...
QUOTE(zygintama @ 2016 03 03, 23:34)
Mazylio pavadinimo nezinau, etikete raso kad tai kolibri serija, jis vienintelis buvo su baltu vaizdu, kiti buvo raudonais vaizdais. Mazylis sprindzio dydzio, du ziedukai, apie 10 cm.
Tikriausia pas tave bus Alaska
https://www.lakenurs...eastrums-alaska
Double Dream
Terra Cotta Star
Nu, merginos, šįkart pavedė ir juodosios Nlvangeest etiketės Ermitaže. Turėjo būt Rosy Star. Padėkit, kas čia? Spalva natūraliai išėjo. Rūžava.
O čia turėjo būt Exotica... Kol kas iki galo neišsiskleidęs. Gal Monaco? Buvo jų tuo metu Ermitaže, kai pirkau.
O čia mano naujausi vaikai Nerine
Terra Cotta Star
Nu, merginos, šįkart pavedė ir juodosios Nlvangeest etiketės Ermitaže. Turėjo būt Rosy Star. Padėkit, kas čia? Spalva natūraliai išėjo. Rūžava.
O čia turėjo būt Exotica... Kol kas iki galo neišsiskleidęs. Gal Monaco? Buvo jų tuo metu Ermitaže, kai pirkau.
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 04, 18:19)
Tai čia turbt ir bus tas Exposure. Nlvangeest puslapyje jų pardavimuose nerodo, bet tikrai mačiau pas mus parduodamus su jų etiketėmis.
Monaco man pats graziausias!
Papildyta:
QUOTE(Bellarosella @ 2016 03 04, 20:27)
Stai koki stebukla nupirkau VLN Ermitaze- 30 mini svog.- 6,66 euru (dabar 35 proc. nuolaida svog. gelems ir sodinukams)
Mačiau šitą dalyką ir aš. Sustojus ziūrėjau ir svarsčiau, kas čia per stebuklas
Bellarosela, kokie reikalai VLN ermitaze su amariliais?
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 04, 18:19)
Agnnyte, o kas tie Nerine?
VLN Ermitaze tuscia: 2 ar 3 raudoni... ir 1 nukainuotas svogunas uz 1 eura (bukle visai gera)
... man irgi neatitiko svogunas su juoda etikete (pirkau, kai buvo uzvezimas su 3 stiebais)... pirkau Spotlight, gavau Charisma.... nors kaip sakoma: SVAJOK ATSAKINGAI ... visada norejau Charisma, tik neuztaikydavau ant jos
... man irgi neatitiko svogunas su juoda etikete (pirkau, kai buvo uzvezimas su 3 stiebais)... pirkau Spotlight, gavau Charisma.... nors kaip sakoma: SVAJOK ATSAKINGAI ... visada norejau Charisma, tik neuztaikydavau ant jos