Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Oho kiek žiedų pasipylė thumbup.gif
Daphne nepakartojama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2016 03 03, 13:58)
Kokie grožiai pas visas  wub.gif  thumbup.gif O čia mano Daphne  wub.gif Ji ištikrųjų turi įspūdingo dydžio žiedą

O čia pas tave ji žydi pirmą kartą ?
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 03 03, 13:57)
O čia pas tave ji žydi pirmą kartą ?

Antrą. Pirmas žydėjimas pas mane buvo pernai.
Atsakyti
Na ka cia su jusu groziais lygintis, bet as parodysiu ka mazylis gali:
user posted image
Atsakyti
gražus Alfreskiukas mano manymu ( Alfresco) ax.gif thumbup.gif
Visi žiedai gražūs, tik fotografai gal labiau patyrę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 03 03, 22:00)
gražus Alfreskiukas mano manymu ( Alfresco)  ax.gif  thumbup.gif
Visi žiedai gražūs, tik fotografai gal labiau patyrę  mirksiukas.gif

Mazylio pavadinimo nezinau, etikete raso kad tai kolibri serija, jis vienintelis buvo su baltu vaizdu, kiti buvo raudonais vaizdais. Mazylis sprindzio dydzio, du ziedukai, apie 10 cm.
O del foto atsiprasau,mano senas tlf neturi dideles raiskos...
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 03 03, 23:34)
Mazylio pavadinimo nezinau, etikete raso kad tai kolibri serija, jis vienintelis buvo su baltu vaizdu, kiti buvo raudonais vaizdais. Mazylis sprindzio dydzio, du ziedukai, apie 10 cm.
O del foto atsiprasau,mano senas tlf neturi dideles raiskos...

Tikriausia pas tave bus Alaska
https://www.lakenurs...eastrums-alaska
Atsakyti
Double Dream wub.gif
user posted image

user posted image

Terra Cotta Star wub.gif
user posted image

user posted image

Nu, merginos, šįkart pavedė ir juodosios Nlvangeest etiketės Ermitaže. Turėjo būt Rosy Star. Padėkit, kas čia? Spalva natūraliai išėjo. Rūžava.
user posted image

user posted image

user posted image

O čia turėjo būt Exotica... Kol kas iki galo neišsiskleidęs. Gal Monaco? Buvo jų tuo metu Ermitaže, kai pirkau.
user posted image

user posted image

O čia mano naujausi vaikai smile.gif Nerine wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 04 kovo 2016 - 17:23
Tas raudonas tikrai yra Monaco, nes pas mane jis dabar zydi, tai lygiai lygiai toks ir yra :-)
Atsakyti
Stai koki stebukla nupirkau VLN Ermitaze- 30 mini svog.- 6,66 euru (dabar 35 proc. nuolaida svog. gelems ir sodinukams)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 04, 18:19)
Nu, merginos, šįkart pavedė ir juodosios Nlvangeest etiketės Ermitaže. Turėjo būt Rosy Star. Padėkit, kas čia? Spalva natūraliai išėjo. Rūžava.
user posted image
O čia turėjo būt Exotica... Kol kas iki galo neišsiskleidęs. Gal Monaco? Buvo jų tuo metu Ermitaže, kai pirkau.

Tai čia turbt ir bus tas Exposure. Nlvangeest puslapyje jų pardavimuose nerodo, bet tikrai mačiau pas mus parduodamus su jų etiketėmis.
Monaco man pats graziausias! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bellarosella @ 2016 03 04, 20:27)
Stai koki stebukla nupirkau VLN Ermitaze- 30 mini svog.- 6,66 euru (dabar 35 proc. nuolaida svog. gelems ir sodinukams)

Mačiau šitą dalyką ir aš. Sustojus ziūrėjau ir svarsčiau, kas čia per stebuklas biggrin.gif
Bellarosela, kokie reikalai VLN ermitaze su amariliais?

Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 04, 18:19)
O čia mano naujausi vaikai smile.gif Nerine  wub.gif

Agnnyte, o kas tie Nerine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 04 kovo 2016 - 20:01
VLN Ermitaze tuscia: 2 ar 3 raudoni... ir 1 nukainuotas svogunas uz 1 eura (bukle visai gera)

... man irgi neatitiko svogunas su juoda etikete (pirkau, kai buvo uzvezimas su 3 stiebais)... pirkau Spotlight, gavau Charisma.... nors kaip sakoma: SVAJOK ATSAKINGAI ... visada norejau Charisma, tik neuztaikydavau ant jos smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bellarosella: 04 kovo 2016 - 20:10