QUOTE(Pippi @ 2016 02 18, 14:48)
Gerai gerai komisija. Jei viską atiduoti žiūrovams, tai ir nubalsuos už draugą-kaimyną-gražų berniuką. Komisija truputį pristabdo tokius dalykus. Juk jei, pvz., mūsų atrankoje nebūtų komisijos, daug šansų išvažiuoti į Euroviziją turėtų Lacko
O kalbant apie pasikeitusią balsavimo tvarką, tai nesupratau: iš pradžių jungsis su visomis šalimis iš eilės, kurios pasakys tik komisijos vertinimą, o po to dar kartą pradės nuo pradžių, vėl jungsis su kiekviena šalimi, kuri sakys žiūrovų vertinimą? Tai kiek laiko tęsis tas balsavimas?
Aš tai abejoju, kad ten paprasti žmonės už kaimyną balsuoja, juk tai politika, arba paprasti žmogeliai taip jau politikuotų? Čia gal komisijos ir pakoreguoja ir dar kokios "povandeninės srovės". Giliai man vienodai latvis, lenkas, jei daina jų baisi. Manau, kad ne aš viena tokia
Na nebent Balkanams patinka balkanai dėl jiems įprasto savo stiliuko, bet vėlgi, turėtų būti pabodęs ir kaip tik naujus vėjus pastebėt. Žodžiu, manau, kad nieko naujo nebus, mažos šalys ir tolkiau laimės tikc nerealaus talento dėka, nes kaimynai ir toliau bučiuosis
Papildyta:
QUOTE(Pippi @ 2016 02 18, 15:36)
graži gabi merga
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2016 02 18, 16:11)
Dabar atsiprašysiu, nemuškit, jei jau kuri jį nugriebėt. Jei ne, jamu:
http://www.evropesma...zijskog-izbora/
griebė jau...
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 18, 16:16)
Aciu uz nuoroda nes perskaicius straipsni nelabai supratau ir as kaip ten viskas bus.
Jei gerai supratau kaip anksciau kiekviena salis skelbdavo ziurovu balsus tai dabar skelbs komisijos balsus. O ziurovu balsai is visu saliu bus susumuoti tada prideti pradedant nuo maziausiai balu gavusios dainos.
Kazkaip nepatinka man sita sistema.