Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (2)

Apklausa: Dalyviai verti atstovauti EV 2016 Švedijoje? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 28, 00:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai prigriebkit koki atsargini.  biggrin.gif

turiu dar vieną švedą rezervavusis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 27, 23:21)
Man neleidžia čia apklausoje pabalsuoti už Aistę, rašo, kad neturiu teisės balsuoti apklausoje.

Nugis tik 3 žinutes turit, o reik (jei neklystu 20), tojest, neturit stažo dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 27, 23:20)
Kas del Aistes tai man ji siandien tokiaa siurpiai bauginanti pasirode.  fear.gif Ir daina man niekad nepatiko.

O man Donatas baisus, kažkoks pagal metus nesubrendęs balselis ir išvaizda, negi jis taip ir netaps tikru vyru g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 27, 23:04)
Ingėnai, Ruslanas su Catrinah vienodai žiūrovų balų blink.gif Ar balsavai už savo Rusliką?

Balsavau tongue.gif
Bet aš viena Rusliko neišvešiu smile.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 27 vasario 2016 - 23:25
QUOTE(Visgi @ 2016 02 27, 23:18)
Na ką čia jau juoktis ir sakyti, jei mano vyras išgirdęs ją jau antrą sykį, pagarsino ir pasakė, šita_ normaliausia biggrin.gif

nu smagi ta dainuška, patrepsėt norisi biggrin.gif

QUOTE(Anakure @ 2016 02 27, 23:21)
Man neleidžia čia apklausoje pabalsuoti už Aistę, rašo, kad neturiu teisės balsuoti apklausoje.

naujokai su 3 žinutėm negali jokioj apklausoj balsuot.

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 27, 23:21)
tada aš eisiu skandintis  biggrin.gif  doh.gif

siaubas, kaip baisiai smile.gif

QUOTE(fukse @ 2016 02 27, 23:23)
Labiau už Lacko  biggrin.gif

Lacko tai kaip Lacko. įdomiau, kas balsuoja už jį biggrin.gif negi tikrai mano, kad tokia daina tinkama EV. arba gal sumaišė laidas su pageidavimų koncertu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 02 27, 23:25)
O man Donatas baisus, kažkoks pagal metus nesubrendęs balselis ir išvaizda, negi jis taip ir netaps tikru vyru  g.gif

Tai jam dar neįvyko balso mutacija, bo aš kai išgirdau nematydama, maniau, kad motera šneka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2016 02 27, 23:07)
Deja  verysad.gif. Turėsim dar kitą šeštadienį kankintis...

Man tai čia ankokia kančia biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 02 27, 23:08)
aha, labai išsamiai, taikliai ir įdomiai jis pakomentuoja

labai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(fukse @ 2016 02 27, 23:11)
Neišskrido  biggrin.gif
user posted image

tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Citata: „Bet tai kas už tą Rūtą gali balsuot?
Atsakymas: „babūlkos kakios“

Nesupykit, bet tokios ir panašios žinutės atrodo labai keistai. Kiekvienas žmogus turi skirtingą muzikinį skonį, ir negalima teigti, kad tarkim Valinskienės klausosi tik vyresnio amžiaus žmonės, o SEL'o - tik jaunimas (na, čia kaip pavyzdys). Taip yra ir kalbant apie Rūtą - manau, kad tarp jos klausytojų taip pat yra visokių žmonių ir sakyti, kad už ją balsuoja tik pensininkės, yra neteisinga. Nereikia brukti kitiems žmonėms savo įsitikinimų, kultūringas žmogus turėtų gerbti kitų nuomonę ir skonį, taip pat ir muzikinį, bei negalvoti, kad jei jau tau nepatinka, tai turėtų nepatikti ir kitiems. Vieni mėgsta džiazą, popsą, o kiti - roką. Tai tikiuosi supratote, ką norėjau pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 28, 00:17)
Valio!!! Donatas vel pirmas!  clap.gif Man vel atgime viltis kad butent ji vaziuos i svedija. smile.gif Vengrija irgi issirinko savo atstova. Mano rezervuotas Freddie laimeju, taigi oficialiai ji sveriu i savo glebi ir nepaleidziu.  hihihi.gif  karsta.gif  wub.gif

Tai kas dabar bus su danais? laugh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 00:18)

Neduok Dieve, imtų pavyzdį iš Aistės biggrin.gif  Neduok Dieve  smile.gif  doh.gif  doh.gif

laugh.gif Na tikrai, Aistė su savo ypatingai paryškintom mimikom ir man užkliuvo unsure.gif Tiesiog nelabai malonu žiūrėt į tokį, vietomis net bauginantį, vaizdą g.gif

QUOTE(-Delta- @ 2016 02 28, 00:19)
tai Donatas privalo važiuoti dar ir dėl to, kad kitaip aš liksiu be vyro  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 00:21)
tada aš eisiu skandintis  biggrin.gif  doh.gif

nesiskandink, tavo britai liks be moters lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 27, 23:25)
Balsavau  tongue.gif
Bet aš viena Rusliko neišvešiu  smile.gif  doh.gif  unsure.gif

Nepasirašau padėt blush2.gif Man jis per saldus schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti