Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (2)

Apklausa: Dalyviai verti atstovauti EV 2016 Švedijoje? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 16, 18:08)
Viskas prikandu liežuvį. Nedrįsiu nuneigti, kad jūs su Justeliu galite nustebinti Europą cool.gif  thumbup.gif

Va, dabar jau gerai. thumbup.gif Būsim draugės kaip Natalija su Katažina. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 02 16, 17:11)
Va, dabar jau gerai.  thumbup.gif  Būsim draugės kaip Natalija su Katažina.  friends.gif

Eurovizija suvienija wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 16, 14:46)
Eik tu kaku  biggrin.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu ir buvau, ir tu nueik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 16, 14:58)
Ai, nieko tada neimu. Liksiu viena cry.gif

Gražių merginų visada rasis, o ir madinga. Aš tai su Končitėle ir laimėjau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 16, 15:12)
Nea neatrodo.  tongue.gif Pernai kazkuri prigriebusi italus nenorejo dalytis, tai siemet as irgi nesiruosiu dalytis.  beee.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Taip, čia mano vyro skaudulys, jis irgi bent vieno norėjo italo, aišku - pagrindinio biggrin.gif o negera teta nedavė, keršijosi už Končitėlę man ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 02 16, 15:17)
Jeigu gruzinai laisvi, tai jamu kartu su Mansu Zelmerlow
https://www.youtube....h?v=d9nt30oooAs

geruliai, kokie haidučiai tiek neigiamų davė? blink.gif nors... toliau jau ima nuobodūs daryti, nebeskamba. Visos viltys į mano Kiprus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 16 vasario 2016 - 17:36
[quote=Selga,2016 02 16, 17:52]
Mano LV Justelis 100 kartų gražesnis už juos visus kartu sudėjus. Tas nekaltas žvilgsnis ir akių tyrumas wub.gif - nesuprantu, kas Jus pastūmėjo į tos danų trijulės glėbį. g.gif

Na trys geriau nei vienas. smile.gif Vienas jau labai simpatukas pasirode. Is pradziu atrode tokie jaunikliai , kad jauciausi kaip kokia nepilnameciu tvirkintoja juos prigriebus devil.gif bet pasirodo jie jau subrende vyrukai. bigsmile.gif o ir daina man patinka. Kadangi is panosies nugriebe Westlife`a tai bus gerai ir sitie. Nebent dar ka geriau suzvejosiu. ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 16, 17:33)
Nu ir buvau, ir tu nueik biggrin.gif

Jo, nueisiu ir aš būtinai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 16, 17:57)

Na trys geriau nei vienas. smile.gif

Ne visada , ne visada biggrin.gif Ne apie šitą atvejį kalbu, kol kas aš įsipareigojusi, kol maniškio nepraspyrė biggrin.gif doh.gif , tai į svetimus dar nelabai ir dairausi biggrin.gif

Bet pamenu, kai prastūminėdavom 2 už vieno kainą ir panašiai lotuliukas.gif doh.gif Ir norinčių vistiek neatsirasdavo biggrin.gif
Tikiu, kad čia ne tas atvejis biggrin.gif
Atsakyti
Jei sugalvosiu atsisakyt sitie ras kas juos priglaus. smile.gif bet kol kas pasilaikysiu sau. wink.gif
Atsakyti
Ar jau yra įkeltos dainos kitų šalių?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 16, 14:29)
..Žinote, aš mokiausi 18-oje vidurinėje mokykloje, mūsų buvo kieta klasė – tai vidurinės mokyklos etiuduose būdavo tokie siužetai: paltūks, lagamins ir perūks.

O ar as nesakiau bigsmile.gif Mes tai bent is dramos teatro kostiumus nuomavomes lotuliukas.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 16, 16:35)
Bet tai kokia neteisybė. Praėjusį savaitgalį buvo Burnys, kuris nieko nekritikavo, o šį - Ibelhauptaitė. Norėčiau išgirsti, ką ji pasakytų Rūtai biggrin.gif Nes panašu, kad niekas neišdrįsta jai tiesiai šviesiai pasakyt, kad jos daina - tik pigi kopija.

O tai galvojat nezino? Kai kopija darai, tai tikrai zinai, ka kopini.

Istvanas... As is viso nesuprantu, kai siais laikais buna tokiu dainu. Slavu gilioj provincijoj senuku namuose butu puikus pasirodymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 vasario 2016 - 22:15
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 16, 22:07)
O tai galvojat nezino? Kai kopija darai, tai tikrai zinai, ka kopini.

Tai aišku, kad žino, bet gal žiūrovai ne visi žino, kad taip įnirtingai balsuoja už ją smile.gif O komisija vyniodama į vatą tikrai nepadeda.
Atsakyti
Man Rūtos pasirodymas kažkiek turi panašumų su Ištvanu, kuris jau iškrito. Atrodo lyg dalyvauja dar kokioje 2005tujų atrankoje. Senamadiška ir neįdomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 16, 01:34)
aš irgi palaikau blackkiss  smile.gif  drinks_cheers.gif

Nu va,  jau +3  thumbup.gif

Nu kaip nepalaikysit, ir pernai už ją buvot, kai mano Mansą ji savu paskelbė.
Tai tik akelėm klapsėjot, ir pritariamai jai linkčiojot. Aferų company doh.gif

ir jeigu taip jai pritarėt, turėjot užskaityti tą jos rezervaciją, kai šiems metams vedėją Mansą ir visus švedus užsirezervavo.
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 25, 23:02)
Nieeeko nežinau biggrin.gif kaip vedėjo jo nei viena nerezervavo, o aš dar prieš finalą sakiau, kad jei laimės rezervuoju švedų vedėjus ir atlikėjus
Taip kad ji jau turi savo rezrevus. Rezervų neatšaukė, neišmainė. Reiškia rusą ėmė neteisėtai.

Taip kad nesukit čia aferizmų.

Rusas teisėtai mano rezervuotas. tongue.gif

Atsakyti
Tai dabar turim kitos puisės išklausyt ir tada prisiekusieji nuspręs bigsmile.gif Nors aš tai negaliu būti objektyvi, nes jūsų avatare - šuo. Taip norite pelnyti mano prielankumą lotuliukas.gif
Atsakyti