Ievai reikia išvaizdą ir stovėseną tvarkyti, dvasinio vidaus nepatvarkysi ir nepakeisi, o būtų gerai. Daina graži.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 27, 23:43)
Nu man Ievos balsas
Man irgi Ir Džiazu pagyrė
Jaučiu, turiu savo naują favoritę, t.y. Ievą Kuo toliau, tuo labiau man patinka jos pasirodymas - tiek balsas, tiek daina, tiek vaizdas.
Stipriausi pasirodymai man šiandien buvo Ievos, Aistės ir Donato.
Tai kad jis ten kaip šoko ant to operatoriaus(pagalvojau, kad gal išvertė aną, dėl to kitas filmavo )
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 27, 23:45)
bet tai lopai operatoriai, per Donato pasirodymą ten pabaigoje ne tą kamerą įjungė
Tai kad jis ten kaip šoko ant to operatoriaus(pagalvojau, kad gal išvertė aną, dėl to kitas filmavo )
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 27, 23:47)
Čia iš serijos yra dvi nuomonės: mano ir neteisinga
As irgi uz Aiste, nu bet jokia man ten korupcija, saviskiai, jusiskiai, aniskiai nesivaidena
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 27, 23:47)
nu man tarkim reiktų rinktis tarp Aistės ir Rūtos, aš nedvejodama rinkčiaus Rūtą
Aistės dainoje yra tik emocija, netgi tokia bauginanti. Bet sulig dainos pabaiga,aš pamirštu, kas ten buvo, netgi melodijos nepamenu.
QUOTE(-Delta- @ 2016 02 27, 23:47)
Čia iš serijos yra dvi nuomonės: mano ir neteisinga
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 27, 23:47)
Aš pastebėjau, kad tokios tipo didingos dainos šiaip gana mėgstamos žiūrovų Visko čia gali būt, kad ir Rūta iškeliaus
QUOTE(Anakure @ 2016 02 28, 00:48)
Ievai reikia išvaizdą ir stovėseną tvarkyti, dvasinio vidaus nepatvarkysi ir nepakeisi, o būtų gerai. Daina graži.
What? o ka isvaizdoj jai tvarkyti?
Vėl tas iš Imagine Dragons vertina
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 27, 22:49)
nė vienas čia netinka vairuot į tą euroviziją, daina turi pretenduoti į hitą, o čia, vokalistai dar dar, bet blankios VIENOS baladės, na, aistės ne iš blankiųjų, bet nemaloniai įkyri su tuo eeeeeeeeee ėėėė eee ėėėėėė.
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 27, 22:52)
Aš pastebėjau, kad tokios tipo didingos dainos šiaip gana mėgstamos žiūrovų Visko čia gali būt, kad ir Rūta iškeliaus
Tegul keliauja, nors bus linksma, ne taip nuobodu kaip su Donatu ar Erika
Geras, mano trejetukas visiškai sutapo su ID nariu