QUOTE(Jolleee @ 2016 02 24, 00:52)
Tikriausiai Riva jau verkia kur nors kamputyje
Nepraėjo jis toliau...
http://eurodiena.lt/...keturi-latvijos
Oi, šitos nėr ką lygint su Justuko daina
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 24, 01:14)
Pasirodo, šiandien šio bernužėlio gimtadienis
Oo, estukas
Ir nereikėjo jiems jokių pribumbasų - tik daina. Ir žvilgsniukas, aišku, nemenkai prisidėjo prie aukštos vietos
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 24, 10:46)
Man tai patinka tas modernus skambesys.
Aš apskirtai esu už tai, kad dainos Eurovizijoje pradėtų tapti nestandartinėmis, kitoniškomis - neužstrigų ties praeitu dešimtmečiu. Pernai latvė, belgas labai gerai susiklausė. Užpernai, man rodos, vengras dalyvavo su drum and bass'o daina. Viskas turi žengti koja kojon su laikmečiu, o ne atvirkščiai. O dabar pagalvojus apie dalyvavusį Išvaną (ačiū Die, iškrito) arba Rūtą... nu naftalinas, seniena visiškai
Apie Ištvaną, tai iš viso patylėsiu
Užtenka tų pageidavimo koncertų ir Lietuvoje, tai dar į Europą nuvežtume
Papildyta:
O kada Latvijos atstovas paaiškės? Reiks laikyt kumščius už Justuką
Kuo toliau klausau tą dainą, tuo man ji labiau patinka. Peržiūrėjau tą akustinę versiją, tai man vistik originali gal labiau patinka
O šiaip vienas didesnių to pasirodymo trūkumų, kad jaučiasi, kad latviukas dar labai žalias scenoje. Norėtųsi, kad užtikrinčiau, vyriškiau biškį pavarytų. Iš Manso jam reiktų truputį pasimokyt to sceninio narciziškumo. Per daug man jis gerietiškas tai dainai
Jei dainuotų kokią verksmingą baladę, tai labiau tiktų tas gerietiškumas. Kaip sakiau, va ,jei Kipro atstovas dainuotų Latvijos dainą, tai beveik jau drąsiai sakyčiau, kad į kokį 7tą papultų