Milda paveikslą nuo Gagarinos nukopijavusi kai dainuoja dainą "Я твоя"
https://www.youtube....h?v=BGwOgWRU9gY
https://www.youtube....h?v=BGwOgWRU9gY
Šiemet čia kaip niekad aistros verda dėl rezervacijų
O jau Ruslanas atrodo Jau vien ta jo iščiustyta sufrizuota šukuosena ne mano skonio Bet jau apranga Kaip į parduotuvę duonos nusipirkt, ne į sceną Marškinukai, matau, tie patys, kaip praeitą kartą. O čia dabar dar tuos džinsus nudrengtus užsidėjo Kaip į retepticiją. Kurių ir modelis, sakyčiau, ne visai jau jam gal ir tinka Kažkaip visiškai be ryšio atrodo Ir bendrą įspūdį, manau, pagadins
Juk ir taip scenoje nieko daugiau nėra, visas žvilgsnis tik jį, tai jau bent aprangą galėtų prisitaikyt.
Plius jo šukuosena/marškiniai/džinsai net ir nedera viens su kitu (mano nuomone). Dar tie antakiai gerokai užryškinti
Nu tai kaip Tu nesužiūrėjai savo bernioko? Ot tai fėja
Aistė tai jo. Gėda jau ir klausyt.
O į tą mjforever įdėtą paskutinį baltakelnį gėda žiūrėt.
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 23, 19:20)
O jau Ruslanas atrodo Jau vien ta jo iščiustyta sufrizuota šukuosena ne mano skonio Bet jau apranga Kaip į parduotuvę duonos nusipirkt, ne į sceną Marškinukai, matau, tie patys, kaip praeitą kartą. O čia dabar dar tuos džinsus nudrengtus užsidėjo Kaip į retepticiją. Kurių ir modelis, sakyčiau, ne visai jau jam gal ir tinka Kažkaip visiškai be ryšio atrodo Ir bendrą įspūdį, manau, pagadins
Juk ir taip scenoje nieko daugiau nėra, visas žvilgsnis tik jį, tai jau bent aprangą galėtų prisitaikyt.
Plius jo šukuosena/marškiniai/džinsai net ir nedera viens su kitu (mano nuomone). Dar tie antakiai gerokai užryškinti
Nu tai kaip Tu nesužiūrėjai savo bernioko? Ot tai fėja
Aistė tai jo. Gėda jau ir klausyt.
O į tą mjforever įdėtą paskutinį baltakelnį gėda žiūrėt.
QUOTE(mjforever @ 2016 02 23, 20:22)
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 02 23, 20:20)
Man jos berniukai labai nelabai
Nelabai atidžiai anksčiau jos pasirodymus stebėjau, net nebuvau tų berniukų nužiūrėjusi
Ypač tas kairinis
QUOTE(Ūla @ 2016 02 23, 20:40)
Kalta kalta
Man labiausiai patiko jo antras įvaizdis. Kai buvo palaido tipo baltais marškiniais, laisvomis, neaptemptomis (ir ne plačiaklynėmis ) kelnėmis
Kažkaip ir su daina tas jo įvaizdis sąskambių labai rado...
O dabar tai nežinau, kur jis laisvu laiku valkiojasi ir tokių idėjų prisigaudo
Vat ir paleisk tu, žmogau, tokius nuo grandinės
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2016 02 23, 20:57)
jis man į Ruslaną panašus
turi panašumo
Bet blogąja prasme
Vakar ieškojau vieno dalyko, ir netyčia užmačiau senesnes Rusliko nuotraukas, tai labai panašiai tas ir atrodė
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2016 02 23, 20:40)
nu Su tokiu įvaizdžiu einam Europos pakerėt
Kažkur toooli toli praeityje jis pastrigęs
QUOTE(Jolleee @ 2016 02 23, 17:55)
Žodžiu taip.... Rezervuoju VISUS 2017m ESC vyrukus!
Šiemet mums ir su Margaret bus labai gerai
O tai vėl ant kokio užimto užtaikysiu, ir be nieko liksiu
Šiemet mums ir su Margaret bus labai gerai
O tai vėl ant kokio užimto užtaikysiu, ir be nieko liksiu
Ne nu plia, kas per žmogus? o dar sako, kad aš vredna, aš angelas iš pieno putos plaukęs palyginus
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 23, 18:38)
Na nežinau... niekas man pakolkas iš tų užsieniečių neįstringa. Palyginus kokia pernai (Mansas ), užpernai buvo stipri Eurovizija, tai šiemet kažko perliukų nerasta Reikia tikėtis dar atsiras.
šiemet baumce su monce laimėtų
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 02 23, 18:43)
nepamenu jau, bet turbūt
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 02 23, 20:20)
ten iš kairės Ruslikas šoka? panašus kažkoks
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2016 02 23, 20:57)
jis man į Ruslaną panašus
nu va, mano žmogus
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 23, 22:42)
Tai pajamk iš to pačio azarto
Nepamaišys gal (kol dar nepraspirtas ).
Gali būti, kad jau sekantį šeštadienį kris, bet tai nors vieną vakarą galėsi pasidžiaugt
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 23, 23:06)
Tai pajamk iš to pačio azarto
Gali būti, kad jau sekantį šeštadienį kris, bet tai nors vieną vakarą galėsi pasidžiaugt
nuuuuu... tu gi rock žmogus kaip ir aš, ne? tai kaip čia suprast? muzono depresija?
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 23, 22:42)
Ne nu plia, kas per žmogus? o dar sako, kad aš vredna, aš angelas iš pieno putos plaukęs palyginus
O taip, aš baisus žmogus o gal net ne žmogus
--
Kas nors žiūrėjot Moldovos pusfinalį? Man labai transliacija strigo, tai neužteko kantrybės žiūrėt..
QUOTE(Jolleee @ 2016 02 23, 20:37)
Ačiū.
Bijau aš dėl jo jaunumo ir ne patirties, bet šiaip lyg ir muzikaliai gramatnas jis vaikinukas. Gan sunku, manyčiau, jam būtų tikrojoje eurovizijoje, na, bet gal pamedituotų prieš pasirodymą, kaip Aminata, ir susitvarkytų su ta daina.
Įdomu, ar jam sekmadienį pasiseks, ar vis tik latviai išleis rusų pamėgtąjį Markus Rivą, kurį pernai Aminata nustūmė į antrą vietą. Nekas Markui, kaip žvaigždei, būtų ir šįkart likti išmestam už borto tos pačios Aminatos dainos ir užleisti vietą scenoje jaunam dainorėliui.
https://www.youtube....h?v=Zvz_sbs6euo Gal kuri, likusi be poros, norėtų tapti Marko gerbėja?