QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 21, 22:00)
Išsidarko Bet turbūt nieks nepaneigs, kad jo išsidarkymai geroooooookai profesionalesni Kai kuriais atžvilgiais jam mažai yra lygių
-----
Aš jį paklausiau jau po pirmojo Ruslano pasirodymo (gal iki tol jis ir nebuvo įdėtas į youtube?). Taigi jei tik klausyti to, ką jis įrašė, vokaliai (be gyvo atlikimo, sceninės išraiškos ir t.t.) buvo žymiai blankesni įspūdžiai... TAIP, girdėjosi ir visi vibrato
Tai va nežinau. Man rodos, čia nelabai geras dalykas. Jei, tarkim, jis laimėtų, tai gal tą studijinį įrašą ir paleistų į pasaulį reklamos tikslams? O tai jau būtų klaida.
----
Kaip tik norėjau sakyt, kad tas jo vibrato ne taip krenta į akis(tiksliau ausis), kai jis gyvai dainuoja.
QUOTE(Anakure @ 2016 02 22, 20:33)
Eurovizija yra muzikos konkursas, o ne propagandos konkursas. Nors galbūt ir neblogai būtų, jeigu egzistuotų propagandinės muzikos konkursas, jau įsivaizduoju, kaip visos šalys, jų tautos dainomis išlieja senas nuoskaudas
Negražu istoriją vadinti propaganda
Bet beveik garantuoju, kad neleis jiems dainuot. Bus kaip su Gruzija kažkuriais metais. EV skelbia, kad negalima dainuoti politinių dainų. Bet aš tai padaryčiau išimtį Ukrainai.
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 22, 22:23)
Jauti bajerį - viiiiisą mielą naktį šiąnakt Ruslikas man
I miss youuu ... suokė Tai čia jau kaip ženklas koks iš aukščiau, savaime suprantama
o jeckau, jau čia tikrai rimta
QUOTE(Jolleee @ 2016 02 22, 23:19)
Kipras
Na kas kipriuką pasigriebs?
https://www.youtube....1&v=kQMSPkGoQrY
Daina man patinka
Ai, metu rusą lauk, imu kiprą pati
Labai jau gražų šunį turi
Kipras REZERVUOTAS
va-je-tau
Koks
diedas