QUOTE(Anakure @ 2016 02 21, 09:03)
Išsidarko Bet turbūt nieks nepaneigs, kad jo išsidarkymai geroooooookai profesionalesni Kai kuriais atžvilgiais jam mažai yra lygių
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 21, 09:27)
Sveikos. Vakar labiausiai patiko Ruslanas. Jo pasirodymas pakankamai emocionalus, bet neperspaustas.
Nors... eksperimento vardant aš gal dar norėčiau iš jo ir daugiau pasidraskymų. Nežinau.
Kaip kažkuris iš komisijos minėjo, nepamenu kuris, panašu, kad Ruslikas turi didesnį potencialą (kaip atlikėjas), nei parodė šioje dainoje.
Man iš tiesų vakar patiko ne viename pasirodyme, kad atlikėjai eksperimentuoja, truputį kitaip kažką bando ir pačiame atlikime, ir sceninėje išraiškoje.
Ir būsiu iš mažumos, bet kol kas man atranka dar neatsibodo. Taip nusprendžiau po vakar.
Aš mat beveik visiškai nežiūriu teliko. Baigėsi X Factorius, tai tik EV atranka beliko iš to, ką žiūriu. Ir jau ganėtinai įsitraukiau. Įdomu, kuo čia viskas baigsis. Atsirado savi favoritai. Ir kai kurių pasirodymus stebiu labai atidžiai, iki mažiausių smulkmenų.
QUOTE(linamog @ 2016 02 21, 09:31)
Jo, as kazkaip privengiu tu rankinuku musiu, paskui va advokataujanciu atsiranda, ne man tokios peripetijos
ai, būna kartais ir visai smagu tie rankinukų mūšiai
Tiesa, turėjau omeny tuos rankinukų mūšius va tokiame rate Iki žmonų prieiti tai kažkaip... nerekomenduoju
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 02 21, 09:41)
Petūnijos daina patinka, ir šokėjai gražiai žiūrisi, plastiški, ne taip kaip Kirilkino buvo pirmame pasirodyme, kaip iš klojimo teatro. Tik dainai trūksta kažkokio ryškesnio perteikimo, emocinio užtaiso, ir balsas galėtų būti daug geresnis. Kadangi Eurovizijos atrankos nestebiu, tik ką Youtubėje atsitiktinai pamatau, tai gal ir ne į vakar temą parašiau
Pamirškit Visi tai seniai pripažino, patį Kirilkiną įskaitant pačiu pirmu numeriu Ir esu tikra, kad tokių cirkų jis neberodys (nebent protas susimaišytų ).
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 02 21, 11:38)
Man rods, tos Ibelhauptaitės nemėgsta už tai, kad va yra tokia, be jokių duomenų, ir savimi pasitikinti , turinti savo nuomonę, nebijanti išsiskirti ir atkeipti į save dėmesį. Visi maždaug-yra čia kam kritikuoti, lindėk su tokia išvaizda.
---------
Pilvelytės reakcija į kritiką žemiau kritikos, baisiau už tą mini balaganiuką.
--------
Juk komisija ir yra kritikai, pastaboms.
---------
Pilvelytės reakcija į kritiką žemiau kritikos, baisiau už tą mini balaganiuką.
--------
Juk komisija ir yra kritikai, pastaboms.
Gali būti ir taip
Aš neturiu jokios nuomonės apie Ibelhauptaitę. Tiesiog nesusidūriau su ja daugiau jokiame amplua. Tik kiek esu skaičiusi jos interviu. Ir visiškai neturėjau apie ją JOKIŲ išankstinių nuostatų.
Ir dėl išvaizdos, čia visiškai ne mūsų reikalas, kaip ji atrodo, bet ne vienam ji gali užkliūti, kaip pati taip atrodanti dar kažką kitą bando kritikuoti. Nežinau, gal aš ir neteisi.
Bet galvoju, kad ji kritikuoja iš savo profesinės pusės. Ir savo gyvenimą sutelkė visiškai ne į tai, kaip atrodyti. Ar kaip patikti kitiems.
Ir tų pažinčių, be abejo, turi. Kas žino, gal ne viena mūsų jos vietoje atsidūrę, karts nuo karto apie jas prasitartumėme Tos jos pažintys juk visai kitais maštabais , nei lietuviškas pramogų pasaulis.
Jos vyras man atrodo ganėtinai malonus. Nors gal tik atrodo? Nieko apie jį nežinau, išskyrus tuos profesinius pasiekimus (nors ir tai per mažai domėjausi, tiesiog nebuvo poreikio ). Tai va, gal su kokia tai labai žiežula normalus žmogus (ir sėkmingas) nebūtinai ir gyventų kartu?
-----
Man irgi, būtent jos reakcija Tas balagenėlis tai jau tiek to, vistiek jį, manau, dabar pataisys. Nebent bus užsispyrusi kaip ožka.
------
Taip Jeigu nenori to priimti, tiesiog neik į tokį konkursą. Juk renka ne tik žmonės.
Papildyta:
------
Nors esu Ruslano fėja pasakysiu teisybės dėlei tokį jo minusą.
Yra jo dainos studijinis įrašas. Bet jei neklausėt, primygtinai siūlau ir neklausyti. Netgi kategoriškai (!).
Aš jį paklausiau jau po pirmojo Ruslano pasirodymo (gal iki tol jis ir nebuvo įdėtas į youtube?). Taigi jei tik klausyti to, ką jis įrašė, vokaliai (be gyvo atlikimo, sceninės išraiškos ir t.t.) buvo žymiai blankesni įspūdžiai... TAIP, girdėjosi ir visi vibrato
Tai va nežinau. Man rodos, čia nelabai geras dalykas. Jei, tarkim, jis laimėtų, tai gal tą studijinį įrašą ir paleistų į pasaulį reklamos tikslams? O tai jau būtų klaida.
O gal jis iš tų atlikėjų, kurie scenoje geresni, nei studijoje
Jo fonoteka nesidomėjau, tai to tikrai nežinau.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 21, 14:48)
Talentingam zmogui ar 2 metai scenoj, ar 15, koks skirtumas?
------
Ir jau kokiuose Vemblio stadionuose Aiste buvus?
------
Ir jau kokiuose Vemblio stadionuose Aiste buvus?
Būtent Jei tikrai talentingas.
Beje, kai kurie ir talentingi per tuos 15 metų tiesiog... išsikvepia (labiau galvoju pasaulio mąstu, tikrai neturiu omeny konkrečiai Aistės ar kažkokio kito lietuviško, bet taip nutikti gali visiems ).
-----
Šitas irgi
Pataisykit mane, galbūt aš klystu, ji netgi jokiuose tarptautinio lygio konkursuose nėra bandžiusi dalyvauti Apart n siekių išvažiuot į EV.
Nors nesakau, kad jos vokalas blogas ar man tas jos pasirodymas (apart perfomansų) nepatinka.
Tiesiog metai, praleisti scenoje, toli gražu ne rodiklis.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 21, 19:16)
Pritariu. Tos daugiametės patirties aš irgi nesureikšminu. Kaip tik kartais naujokai būna įdomesni, šviežesni nei tie, kur ilgiau sukasi.
taip
Priklauso nuo konkrečios situacijos, taigi savo metais scenoje mažiausiai reikia puikuotis.