Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (2)

Apklausa: Dalyviai verti atstovauti EV 2016 Švedijoje? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 15, 13:45)
jau ta narė pasiplovė nuo savo pasirinkimo, Doncė suvaikėjęs, tiek stiliumi, tiek dainomis

Niekas niekur nepasiplovė - neskleiskit erezijų biggrin.gif
Atsakyti
goss.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kodėl apklausoje nėra punkto: nei vienas iš jų, geriau jau aš vyksiu, gelbėsiu šalį
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 02 15, 00:33)

Ačiū už naują temą ir apklausėlę. 4u.gif

Šiandien paklausiau Montvydo "Viskas bus gerai" ir pagalvojau, na kodėl gi jis negalėjo šios dainos rinktis Eurovizijai. wub.gif
Atsakyti
Konfliktai konfliktėliai biggrin.gif

http://www.15min.lt/...ropa-124-582537
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 15, 20:39)

Daugiau tokių komisijos narių, nes visi iki šiol matyti tik mekena kaip ožiukai susodinti rolleyes.gif
Atsakyti
O ašarojančius lietuviai myli, labai gerai maniovras Aistei cool.gif
Bet tikiuos, laida bus idomesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2016 - 21:12
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 15, 20:39)

user posted image
Papildyta:
na bet ji rimtai persistengė, jokio subtilumo, užsimetė ant savęs viską ką beišmanė. Batai matyti irgi iš tokios pat kitos operos kaip paltas, suknelė, perukas

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 15, 19:39)

Atsiprašau, bet 13 foto... nu gaiduchi doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
Kas ten per Grok Jurgeli 69 foto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 15, 22:47)
na bet ji rimtai persistengė, jokio subtilumo, užsimetė ant savęs viską ką beišmanė. Batai matyti irgi iš tokios pat kitos operos kaip paltas, suknelė, perukas

Man primena musu mokyklos simtadienius, - lygis toč toč.
Atsakyti
Na, o man Aistės atvejis nei čia tragedija nei ką. Na, pasiklydo kiek moteriškė naujumo savo įvaizdžiui ieškojimuose, bet reikalas tikrai pataisomas. Nepasakyčiau, kad ir Saulenė čia jai labai "nusileidžia". smile.gif
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 15, 23:00)

Kaip bebūtų keista, tas "Jurgelis" visai neblogą dainą turi, tik vaizdas ją smarkiai sujaukia. Man ta dainelė gan miela. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 15, 09:28)
Bet kaip negražu šitaip ax.gif žaidimas yra žaidimas, jei rezervuota, tai rezervuota. palaikau aną narę tongue.gif

aš irgi palaikau blackkiss smile.gif drinks_cheers.gif
Dvi prieš vieną box.gif O dar ir jinai pati ateis.

Žodžiu, turiu reikalų biggrin.gif
Atnešiau savojo Rusliko wub.gif biggrin.gif interviu tongue.gif Ne tą iš Žmonių, kur minėjau, bet šitas labiau į EV temą, netgi labai :

http://zmones.lrytas...jos-atranka.htm

Ech, žinau tą Rusliko šleifą ir kad dabar iš jo daug kas tebesijuokia... Bet vat paskaičius, tai labai nekvailas žmogus, patinka man, ką jis sako, kaip galvoja. Apie senus laikus nekalbu, nes nelabai žinau, nelabai ir rūpi smile.gif

Beje, aš tikrai nesu iš tų tolerantiškųjų, kur vaivorykštines vėliavas FB dėjosi, tikrai ne. Bet jei fainas žmogus ir kitiems netrukdo su savo orientacijomis ir pan., tai kodėl aš jo už tai turiu nemėgti ?

Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 15, 09:37)

Nu va, jau +3 thumbup.gif

QUOTE(mjforever @ 2016 02 15, 11:38)
o kodėl Doncės niekas ne jama , negi Ruslaniukas su makiažu, ir tas vyriškesnis

Nesakau, kad vyriškesnis, nu bet vistiek renkuosi Rusliką biggrin.gif
Širdžiai neįsakysi biggrin.gif

O kodėl Doncės neima, tai mistika. Fainas jis. Nors vat kažkaip simpatijos kaip vyrui aš jam kažkaip nelabai jaučiu blush2.gif smile.gif Labiau kaip žmogui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 15, 12:48)
Siūlau jus ignoruoti biggrin.gif

Ir vėl rankinukų mūšiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 15, 19:39)

Pavarė Ibelhauptaitė nelabai subtiliai biggrin.gif doh.gif

Bet tas ryžas perukas (man gražu ryža, pati tokia buvau smile.gif ) tikrai Aistei netinka. Ją puošia tokie plaukai, kokius turi. Kam susipigint blush2.gif

Nors susidarysiu tikrą nuomonę, kai matysiu tą pasirodymą. Jo kontekste viskas bus aiškiau.

QUOTE(Monteverte @ 2016 02 15, 22:00)
Atsiprašau, bet 13 foto... nu gaiduchi doh.gif  biggrin.gif

tu čia apie mano diedą blink.gif biggrin.gif doh.gif
te tau bash.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 15, 22:02)
Man primena musu mokyklos simtadienius,  - lygis toč toč.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na bet su perukais turbūt neidavot ? tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 15, 22:00)

Taip, ta 69 foto turbo biggrin.gif doh.gif blush2.gif

Va ta atlikėja savo įvaizdį kažkaip vis prastina.
Šiaip mėgstu aš country, bet kažkaip nematau jos mus atstovaujančios blush2.gif
Man rodos, ta atlikėja visų pirma charizmos neturi blush2.gif (o čia irgi vienas būtinesnių dalykų norint atstovaut)
Papildyta:
-------

Beje, iš likusių kas mane erzina blush2.gif blush2.gif , tai E.G.O vyresnysis dainininkas blush2.gif Tas jų vadovas. Kažką man nemalonaus savyje jis turi g.gif doh.gif blush2.gif
Papildyta:

--------

iiiiiiir dar vieną dalyką prisiminiau smile.gif
Įkėlė šiandien ar vakar Rusliko ir Aistė dueto ištrauką. Nelabai supratau, bet gali būti ir nesenas atlikimas. Tai kaip gerai jie abu kartu dera bigsmile.gif Nors Ruslikas iš viso linkęs duetuose prisitaikyti, jau ne pirmą kartą matau.
Ir dar perdainavo kažkokią EV dainą, ar tik ne danų, kuri buvo čia neseniai minėta, kaip visai nebloga, prie lyderių.

Na bet čia šiaip. Šiemet duetų juk jau nebelipdys.
O su Aistės daina dueto ir labai norėdamas nepadainuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 vasario 2016 - 01:13