Rozickas fainas, bando itampa nuimt po kritikos
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 20, 22:19)
Juozuks po grožio procedūrų lupasi Mačiau fotkę, kur nudegęs visas, ale neskaičiau straipsnio. Kiba soliariume iškepė po prastom lempom.
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 20, 22:20)
Rozickas fainas, bando itampa nuimt po kritikos
Aha Įtariu, kad nemažai jam teks darbuotis šiandien šia linkme, žinant, kad komisijoj Ibelhauptaitė sėdi
Nu ir pagrabine rauda
Bet šiaip tai tikrai nesąmoninga atranka. Jau tos dainos man iki gyvo kaulo pabodo per tiek laidų. Nebeprisiminsim pirmo įspūdžio, nusirinksim, jaučiu, visai į pievas
Tai be sitos dar 3 laidos bus
Papildyta:
Man, jauciu, vienai Ieva patinka. Ir dainos jos visad buna tokios subtilios, skoningos. Nu i Eurovizija gal ne.
Papildyta:
Man, jauciu, vienai Ieva patinka. Ir dainos jos visad buna tokios subtilios, skoningos. Nu i Eurovizija gal ne.
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 20, 22:32)
Man ji irgi visai nieko. Kada nors galėtų išvažiuot ir į EV. Bet berods pernai ar užpernai man ji euroviziškesnę dainą turėjo
Papildyta:
fainuoliai tie Brainstormai Prie bajerio vyriukai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 20, 21:16)
Pas mane irgi dar kažkur guli atvirukas su jų visų parašais
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 20, 22:37)
fainuoliai tie Brainstormai Prie bajerio vyriukai
Baisiai gaila, kad nelaimejo https://www.youtube....?v=N1y9xhmMSDkv
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 20, 21:35)
Man ji irgi visai nieko. Kada nors galėtų išvažiuot ir į EV. Bet berods pernai ar užpernai man ji euroviziškesnę dainą turėjo
Man patiko Blowing out cobwebs
Užkuraitis bando glaistyt situaciją
Na bet tikrai, biškį persistengė Aistė
Na bet tikrai, biškį persistengė Aistė
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 20, 22:48)
Bet Dalyte teisi
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 20, 22:39)
bet kokie jaunučiai jie čia Net nebepamenu jau(gal net nežiūrėjau dar tais metais). Bet tai vat vistiek bežiūrint tą video matosi, kad paims charizma. Taip ir atsitiko
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 02 20, 22:41)
Man patiko Blowing out cobwebs
aha, apie šitą ir kalbu