Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (2)

Apklausa: Dalyviai verti atstovauti EV 2016 Švedijoje? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(blackkiss @ 2016 02 20, 18:48)
sakiau, kad Mansiuko man užteks... taip kad dėl ruso kažką maišot - aš jo tikrai nesirezervavau ir nepretenduoju unsure.gif taip kad... laiminu juodu - sovet da liubov kaip sakoma biggrin.gif mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
na va kaip puiku happy.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 20 vasario 2016 - 19:16
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 20, 18:34)
Tik vaikinukas galėtų būt ne toks saldainiškas laugh.gif
https://www.youtube....h?v=AF5na6zh-Zc

As busiu bais nepopuliari, bet latviai su siuo versiakiu gleivetu sansu neturetu. Brr koks man atstumiantis (atsiprasau, gal is tiesu nuostabus vaikinas, cia tik mano subjekt. pirmas ispudis)

QUOTE(tuktuk @ 2016 02 20, 18:40)
Tikrai, kad... biggrin.gif Bet tai kodėl latviai ir estai sugeba kažką tokio sukurt, o mes - niekaip doh.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 20, 18:42)
Kad visose srityse Latvija su Estija mus lenkia. Mes kaip koks trečias brolis Jonas biggrin.gif  doh.gif

Ta pati norejau rasyti, kad evizija yra LT veidrodis. Mes tokia tauta. Prirasiau 50 pilku atspalviu, bet aj... kam ta pilkuma, gal garsiai neivardinus atrodysim geresni biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 02 20, 18:51)
Beje, aš jau iš anksto šiam vakarui užsisakau Brainstorm'us cool.gif  blush2.gif

Pfffffffff svaiciokite. As pries 789 metu su juo (beje ir Zilniu), striksejau vienam rately Karolinos klube flirt.gif dirol.gif yu.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 vasario 2016 - 20:23
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 20, 20:22)
As busiu bais nepopuliari, bet latviai su siuo versiakiu gleivetu sansu neturetu. Brr koks man atstumiantis (atsiprasau, gal is tiesu nuostabus vaikinas, cia tik mano subjekt. pirmas ispudis)

man tai vaikinas, kaip vaikinas, bet va daina kažkokia nuobodi pasirodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 02 20, 21:27)
man tai vaikinas, kaip vaikinas, bet va daina kažkokia nuobodi pasirodė unsure.gif

Butent, todel ir rasiau, kad be sansu latviams butai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 20, 21:22)
As busiu bais nepopuliari
---
Pfffffffff svaiciokite. As pries 789 metu su juo (beje ir Zilniu), striksejau vienam rately Karolinos klube flirt.gif  dirol.gif  yu.gif

Tai kad latviukas tik dviem ar trim patinka. Kol kas cool.gif biggrin.gif
----
unsure.gif unsure.gif kąąąą??? Tai aš ne pirmoji?? doh.gif doh.gif nesąmonė schmoll.gif Ai, apsimesiu, kad nemačiau tos žinutės cool.gif lotuliukas.gif

O jei rimčiau, tai gerai nuskambėjo, tas "beje, ir Zilniu" lotuliukas.gif thumbup.gif Kažkaip net balsu susijuokiau lotuliukas.gif Kaip ten Zilnys dar papuolė? Gal kartais Zilnio žmona būsit? blush2.gif Nu tai dabar jau neišsisuksit, pasakokit, ar fainas brainstormiukas? karsta.gif karsta.gif Nu ir kitas smulkmenas, aišku blush2.gif Laukiam ataskaitos laugh.gif
Papildyta:

Ai, beje, sakot nuobodi latviuko daina, bet apie Aminatą irgi taip daug kas sakė prieš EV tongue.gif Čia irgi buvo mažuma tokių, kurios matė potencialą joje.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 20, 21:49)
Laukiam ataskaitos laugh.gif

Per daug intymu topsecret.gif hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 20, 22:01)
Per daug intymu topsecret.gif  hihihi.gif

nu ot kokia schmoll.gif Nėra įrodymų, reiškia, nebuvo jokio klubo, ratelio ir jame bestriksinčių Žalios Rūtos, Zilnio ir Brainstormiuko. Ot cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aaaaaa kokia grupė legendinė groja biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
mano fainuoliai karsta.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Siunčiam Brainstorm į Euroviziją laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 20, 22:04)
nu ot kokia schmoll.gif Nėra įrodymų, reiškia, nebuvo jokio klubo, ratelio ir jame bestriksinčių Žalios Rūtos, Zilnio ir Brainstormiuko. Ot cool.gif  lotuliukas.gif

As ne viena istorija turiu... Bet va siuo CD turiniu dabar dziaugiasi seneliu namu gyventojai doh.gif Atidaviau muzikini centra su CD kartu.. o pacio CD pasigedau po keliu metu.. verysad.gif Man liko tik autografai.

user posted image
Papildyta:
O su saltu mes EU nustebintumem? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 vasario 2016 - 21:13
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 20, 22:12)
As ne viena istorija turiu... Bet va siuo CD turiniu dabar dziaugiasi seneliu namu gyventojai doh.gif Atidaviau muzikini centra s CD kartu.. o pacio CD pasigedau po keliu metu..  verysad.gif

user posted image

Oi negaliu doh.gif Lūžtu lotuliukas.gif Net su vaizdine medžiaga lotuliukas.gif thumbup.gif (ir fonas toks kaip tik į temą lotuliukas.gif ) Nu patikėsim, ką jau čia, po tiek įrodymų biggrin.gif

O dėl kompakto tai liūdna, aišku, ale svarbiausia parašai liko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 02 20, 22:16)
Oi negaliu doh.gif Lūžtu lotuliukas.gif

I senatve vaikeju lotuliukas.gif doh.gif

Man sian truksta komisijoj Juozuko bigsmile.gif
Atsakyti