Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 20

Aha, zinom, cool.gif jei skaityti sunku, tai yra darbas, naturalu, kad ties darbu koncentruotis sunkiau, nei skaityti pvz. smagu romana, kai skaityti yra malonumas. As prasilauziau skaityme antroje klaseje (tiesa labai daug sirgau, tiesiog veikt nebuvo ka biggrin.gif ) gal mokytoja mato koks sunkumas skaityti, ir, kad gal ner tokios dideles bedos dar, klausimas bus kai rekes spresti salyginius uzdavinius. Pakalbekite su spec. pedagoge kad pasiziuretu sita vieta, ka ji pasakys del skaitymo kokybes
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 09 06, 20:27)
Alchemie, dar karta labai dekoju  4u.gif
Siandien kalbejau su mokytoja, tai ji dideliu bedu kaip ir nemato. Is 11 mokiniu - 4 blogai skaito. Ar as kazko nesuprantu, ar tapo norma neismokt skaityt pirmoje klaseje. Prisimenu save, kokia buvau laiminga kai supratau, kad skatyti taip lengva.
Bet kokiu atveju namie pradedam intensyviau dirbt. Dar viena problemele, kad jai sunku susikoncentruot ilgesniam laikui, nuolat nukrypsta nuo temos, plepa, svajoja  :biggrin:

Mano vyresnioji išėjo į mokyklą (lygiai 7 metų) nemokėdama skaityti, ir tikrai niekas problemos tame nematė. Tik kai aš supratau, kad jinai negirdi garsų (sakau mū ir klausiu, ką girdi, sakydavo m), mokytoja nuvedė ją pas mokyklos logopedę. Skaityti išmoko apie Naujus metus. Tiesa, su diktantais vargstam unsure.gif , logopedinės problemos savo padarė unsure.gif , bet reikalai eina gerėjimo linkme.
Atsakyti
Su balsiais daznam vaikui buna bedu, nes jos "tuscias" garsas, t.y. priebalsius kazkaip lupas delioji, tari, o balsis lyg erdve tarp priebalsiu. Maniskis budavo paraso sakini be tarpu ir is vienu priebalsiu doh.gif dukra irgi kai pradejo rasyti daznai rase be balsiu tarp priebalsiu pvz. mama as tv ml (tave myliu), cia fonemines klausos lavinimas labai svarbus, beje dainuojant balses isryskeja, atsiranda, nes jas galima dainuoti, skirtingai nuo priebalsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai laukiu atsiliepimu is Mamytes, kuri siemet leido savo vaikuti i spec klase Lazdynu mokykloje ax.gif Kaip sekasi? Kiek mokiniu? Viskas viskas idomu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2016 09 13, 07:38)
Sveikos,
labai laukiu atsiliepimu is Mamytes, kuri siemet leido savo vaikuti i spec klase Lazdynu mokykloje ax.gif Kaip sekasi? Kiek mokiniu? Viskas viskas idomu!!!  4u.gif

Ta mamytė paprašė parašyt manęs. Taigi, situacija maždaug tokia: klasėje 7 vaikai, sekasi labai neblogai, nors ir vaikai visi labai skirtingi. Tačiau kiek stebim, visi lyg ir apsidraugavę jau, na, aišku, dauguma - kiekvienas sau, bet kol kas nesirieja. Įdomiausia tai, kad kaip vaikas nenorėjo eit į darželį, taip nori eit į mokyklą. Tiesiog veržiasi. Matyt, arba labai patinka, arba jaučia pareigą. Aišku, su tokiais vaikais personalui nėra lengva, tačiau darbu tikrai nesiskundžiame, esame labai patenkinti. Žiūrėsim, kaip bus toliau. Jei reikia kokių detalių - klauskite, papasakosime.
Atsakyti
QUOTE(dmu @ 2016 09 13, 17:38)
sekasi labai neblogai,
Džiaugiuosi ir sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
Mokykloje vaikai aiskinosi draudziamuosius zenklus. Dukra aiskina man prie parduotuves duru zenkla su uzbraukta cigarete:
-Mama, cia negalima garuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 16, 13:13)
Mokykloje vaikai aiskinosi draudziamuosius zenklus. Dukra aiskina man prie parduotuves duru zenkla su uzbraukta cigarete:
-Mama, cia negalima garuoti biggrin.gif

Analogiška situacija buvo pirmo gyvenime skrydžio metu: G žiūri, žiūri, žiūri pro langą ir galų gale konstatuoja:
- Čia gi galima įgriūt!
Atsakyti
Sveiki, kaip sekasi mamytėms, kurios šiemet išleido vaikus į jeruzalės mokyklą?
Atsakyti
Mums sekasi gerai..tik deja buvo nervu, nes rugpjucio menesi isejo I. Adelbergiene i Balsiu mokykla, ir mokyklai teko per keleta dienu rasti nauja mokytoja. unsure.gif rado tokia, su kurio mano biolaukau nesutapo ir mano poziuris i mkytojo pedagogine etika irgi unsure.gif pakeitem klase, patekom pas irgi visai nauja mokytoja (nes yra 5 pirmoku klases), bet mokytoja esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2016 09 16, 16:37)
Sveiki, kaip sekasi mamytėms, kurios šiemet išleido vaikus į jeruzalės mokyklą?

O mes del tos pacios pasikeitusios mokytojos uzsibuvome lygiai 2 dienas toje mokykloje. Kadangi sprendimus reikejo priimti greitai ir pradzioje pervesti i kita klase nenorejo valdzia, tai pabuvus dvi dienas toje mokykloje teko pakeisti i kita. Bet atrodo, kad viskas gerai. Tikrai nesiskundziame nauja mokykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2016 09 20, 21:14)
O mes del tos pacios pasikeitusios mokytojos uzsibuvome lygiai 2 dienas toje mokykloje. Kadangi sprendimus reikejo priimti greitai ir pradzioje pervesti i kita klase nenorejo valdzia, tai pabuvus dvi dienas toje mokykloje teko pakeisti i kita. Bet atrodo, kad viskas gerai. Tikrai nesiskundziame nauja mokykla smile.gif

Kokią mokyklą pasirinkot jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti