Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(Canary* @ 2016 03 15, 23:40)
Mes irgi vyksim į Platanias iš Chanijos ir dar niekaip neapsisprendžiam kaip. Norim nuomotis mašiną tik kokiom penkiom dienom. Kažkaip labiau norėtumėm imt pvz mašiną trečią atostogų dieną, bet tada vis tiek gaunasi nei šis nei tas dėl to keliavimo iš ir į oro uostą. Labai jau brangus tas pervežimas gaunasi. Galvos skausmas.

Mes irgi i chanija atskrendam ir galvojam kaip daryt, nes masiniukas 10d nemazai kainuoja☺ lyginant su kanaru atoostogom, matau kad sie bus zymiai brangesni☺
Atsakyti
Sveikos, planuoju ir as kelione i Kreta. Keliausime su vaikaus- 1,5 ir 5 m. Tikriausiai per Novatura. Ka butu galima pamatyti iki valandos keliones masina, gyvenant Chersonisos miestelyje. Atstumus iki lankytinų vietų žemėlapyje matau, bet neisivaizduoju kokiu greičiu gaunasi keliauti ir per kiek laiko įveikiama 50 km. Kaip pavyzdys cia. Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 03 17, 08:08)
Mes irgi i chanija atskrendam ir galvojam kaip daryt, nes masiniukas 10d nemazai kainuoja☺ lyginant su kanaru atoostogom, matau kad sie bus zymiai brangesni☺

Masinukas 10 d kainuoja apie 300 eur mazdaug, jei su pilnais draudimais
Atsakyti
QUOTE(Keliautoja R @ 2016 03 13, 19:53)
O kuriam viesbutyje/regione gyvensit? Mes Hersonisos busime, tai ememe eksursija, kad vargo nebutu. Ka tik uzsisakeme internetu, kaina 55 uz zmogu su viskuo. Isvykimas anksti ryte, kelione iki uosto, laivas is Kisamos iki Balos ir Gramvusos, ir parvezimas atgal. Kalba pasirinkome anglu, nes su rusu nelabai draugaujame. O lietuviu grupes matyt nesusirinks ir siemet, kaip sake Kretoje dirbanti Ruta (joker98 pazistama). Mes viska per ja dareme  thumbup.gif

aš gyvensiu Malijoje, bet vienai nakčiai užsisakiau nakvynę Chanijoje, ir kadangi būsiu su automobiliu, galiu atvažiuoti ir iš ten kur plukdo smile.gif gal galite pasidalinti informacija per kur užsisakėte iš anksto ekskursiją?
Papildyta:
QUOTE(joker98 @ 2016 03 13, 19:34)
Is kurios vietos? Rethimno? Chanijos? Hersoniso?
Laivas plaukia is Kissamos, laivo kaina 26 eur.  Keliaujant su grupe laivas 16 eur.
O visos ekskurisjos kaina priklauso kur gyvenate  ir per ka perkate. Per novatura-teztura pernai buvo 65 eur. Mes ememe uz 50 ar 55 (rodos uz 55) eur su viskuo (nuvezimas ir parvezimas i viesbutis, gide, autobusas, laivas) per pazistama is vietiniu.

ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joker98 @ 2016 03 17, 21:12)
Masinukas 10 d kainuoja apie 300 eur mazdaug, jei su pilnais draudimais

Gal nuo laiko priklauso? g.gif Aš kiek žiūrėjau, 12 d apie 240e. Dar aišku ir automobilio klasė, kurią žiūriu, tai ekonominė
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2016 03 17, 23:21)
Gal nuo laiko priklauso? g.gif  Aš kiek žiūrėjau, 12 d apie 240e. Dar aišku ir automobilio klasė, kurią žiūriu, tai ekonominė

Kur radot ir su kokiu čia draudimu?
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2016 03 17, 21:25)
aš gyvensiu Malijoje, bet vienai nakčiai užsisakiau nakvynę Chanijoje, ir kadangi būsiu su automobiliu, galiu atvažiuoti ir iš ten kur plukdo smile.gif gal galite pasidalinti informacija per kur užsisakėte iš anksto ekskursiją?
Papildyta:

ačiū už informaciją  4u.gif

ir automobili ir keliones uzsisakinejom per www.keliones1.lt
Jei reik kontaktu, parasykit i PM

Papildyta:
QUOTE(Canary* @ 2016 03 17, 23:21)
Gal nuo laiko priklauso? g.gif  Aš kiek žiūrėjau, 12 d apie 240e. Dar aišku ir automobilio klasė, kurią žiūriu, tai ekonominė

Taip, manau kad per aukstaji sezona kainos kyla, balandi spali - krenta
Atsakyti
Čia žiūrėjau:
http://rent-a-car-crete.com/index.htm ir daug kitur, tai kainos panašios
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2016 03 17, 17:33)
Sveikos, planuoju ir as kelione i Kreta. Keliausime su vaikaus- 1,5 ir 5 m. Tikriausiai per Novatura. Ka butu galima pamatyti iki valandos keliones masina, gyvenant Chersonisos miestelyje. Atstumus iki lankytinų vietų žemėlapyje matau, bet neisivaizduoju kokiu greičiu gaunasi keliauti ir per kiek laiko įveikiama 50 km. Kaip pavyzdys cia. Dekui  smile.gif

google mapsas gan tiksliai rodo laika, pasitikrinkit, o siaip jei pagrindiniu keliu, vadinama autostrada , tai vazuojasi normaliu greiciu, bet jei tik reikia pasileist i apacia, kur kalnu keliukai vinguoti prasideda, tai jais vazuojasi tikrai ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 03 18, 08:59)
google mapsas gan tiksliai rodo laika, pasitikrinkit, o siaip jei pagrindiniu keliu, vadinama autostrada , tai vazuojasi normaliu greiciu, bet jei tik reikia pasileist i apacia, kur kalnu keliukai vinguoti prasideda, tai jais vazuojasi tikrai ilgai.

Aš su mapsu susidėliojau maršrutą visoms dienoms, tai mums iš 4 valandų kelio per dieną gaudavosi 5, ką ir navigatorius parodė vietoje, todėl ne visur spėjome. Bet keliaujant vietoje tik 50 km atstumą, manau, su mapsu galima kuo puikiausiai susidėlioti.
Atsakyti
Dekui uz atsakymus. Dar toks klausimas- ar plaukia koks laivas is Hersoniso i Gramvousa paplūdimį?
Neapsisprendžiu - rinktis Chanija ar Hersonisa? Kokie butu argumentai uz ir pries? Su savo maziais keliaut galim i viena puse max valanda, o keliauti man labai norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2016 03 19, 00:29)
Dekui uz atsakymus. Dar toks klausimas- ar plaukia koks laivas is Hersoniso i Gramvousa paplūdimį?
Neapsisprendžiu - rinktis Chanija ar Hersonisa? Kokie butu argumentai uz ir pries? Su savo maziais keliaut galim i viena puse max valanda, o keliauti man labai norisi ax.gif

Laivai i Balos plaukia tik is Kissamos miestelio. Jis yra uz 40 km i Vakarus nuo Chanijos. Tad jei vaikai neisbuna daugiau valandos masinoj ar autobuse, rinktis patarciau Chanija. Hersonisos yra uz 200 km nuo Kisamos. Bent jau as taip manau.
Atsakyti