Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(ziogiux @ 2016 03 06, 14:18)
Buvom rugpjūčio vidury, prie jūros buvo pats tas, vaikštinėti po Knosą ar Festos jau ne taip malonu, ieškai pavėsiuko smile.gif nepergyvenkit, karštį tikrai galima ištverti, saloj jis kitoks nei žemyne, o vakarais klimato prasme- visiškas komfortas...na, kitom prasmėm taip pat biggrin.gif

Ačiū 4u.gif . Nusiraminu tada, aš labai mėgstu šilumą ir +30 man LT nekaršta, bet kai pripasakojo, kad net kojos svyla padėjus ant smėlio ir dienom belieka tik slėptis viešbučio kambariuose, tai net sudvejojau ar neprašovėm ieškodami šilumos liepą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finksė: 06 kovo 2016 - 16:10
gal kas galite rekomenduoti kokį viešbutuką Chanijos centre vienai nakčiai? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas esate susidūrę su šia auto nuoma?
http://www.autoclub-...ls.gr/index.php
kol kas jų pasiūlyta kaina geriausia
Atsakyti
QUOTE(Finksė @ 2016 03 06, 13:22)
Sveikos Kretos mylėtojos ir jai prijaučiančios  4u.gif  biggrin.gif . Kas buvot Kretoj liepos- rugpjūčio mėnesiais, sakykit ar ten tikrai toks nepakeliamas karštis?

Sveiki. Mes Kretoje buvome rugpjūčio pabaigoje Karštis buvo didelis,bet jei aš ištvėriau visai normaliai,tai kogero daug kas ir ištveria.....Man Lietuvoje 30 laipsnių,tai aš jau tik žiopčioju,labai nemėgstu karščio O kretoje tas karštis visai kitaip jaučiasi.Kai ėjome Samarijos tarpekliu ir nebuvo kažko nepakeliamo.
Jei kas daugiau domina gali paklausti:
maryte479@gmail.com
parašysiu
Papildyta:
QUOTE(egzzzotika @ 2016 03 02, 20:18)
O paksos terpeklis kurioje salos puseje randasi?ir ar visos vietines agenturos organizuoja? Gal atsiment kaina? Kiek km eiti? Ar daug kliuciu?wink.gif

Mums labai įspūdį paliko Richti tarpeklis,kur prieinamas krioklys. Nesudėtinga eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maryte47: 07 kovo 2016 - 17:26
QUOTE(NeLina @ 2016 03 01, 23:22)
Ačiū  4u.gif  Mums karščiai negresia.  Manau ieškosimės ekskursijos.

Lauksiu daugiau rekomendacijų, komentarų, patarimų dėl tarpeklio lankymo. 4u.gif

Sveiki. Jeigu vykstate be mažų vaikų-tikrai praeisite Samarijos tarpeklį. Aš perėjau,tai manau kad visiems įmanoma. Tik svarbiausiai reikia geros avalynės .
Nežinau ir nepatariu kito būdo į Samarijos tarpeklį-tik su ekskursija. Mes pirkome iš vietinės agentūros,tai truputį pigiau nei iš Novaturo,o viskas vyksta taippat.

Šitą skaitėte?
------------------------------
Samarijos tarpeklis turistų laukia, kai baigiasi lietingasis sezonas, paprastai nuo gegužės pirmos dienos, tačiau tikslią informaciją apie galimybę vykti į tarpeklį sužinosite vietinėse turizmo agentūrose.

Nuvykti į trąsos pradžią galite autobusais, kurie kursuoja iš Chania miestelio į Omalos kiekvieną rytą (tik tada, kai leidžiami žygiai). Kelionė taksi tuo pačiu maršrutu kainuos apie 40 eurų. Vykti automobiliu nerekomenduotina, kadangi įveikus trąsą Jums reikės grįžti į jos pradžią pasiimti automobilio. Pats geriausias būdas įveikti Samarijos tarpeklį – užsisakyti ekskursiją vietinėse turizmo agentūrose. Tuomet Jus iš viešbučio paims ir atgal parvež užsakytas autobusas. Jokiu būdu nereiškia, kad keliauti per tarpeklį Jūs turėsite su visa grupe, kiekvienas eina atskirai, priimtinu tempu ir susitinka paskirtoje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maryte47: 07 kovo 2016 - 18:08
QUOTE(Ryana @ 2016 03 05, 18:47)
Sveikos keliautojos  4u.gif
aš taipogi jau planuoju kelionę į Kretą rugsėjo mėnesį, viešbutukas išrinktas, belieka susidėlioti maršrutus, atostogausiu 14 d., nors važiuosiu trečią kartą, taigi tikiuosi dar daug ką pamatyti, ko nemačius smile.gif
norėjau paklausti, gal turite kas nors iš jūsų platesnį lankytinų vietų sąrašiuką?  ax.gif

mes cia ziurejome, yra info apie kaimus, vienuolynus, papludimius ir tt
https://zurnalaskeli....wordpress.com/
Atsakyti
sakykit, kaip Kretos viesbuciuose, ruosia kazkokias dovaneles, ar stala padekoruoja gimtadienio proga? ax.gif esam buve tik Turkijoj ir Egipte... tad idomu, kaip Kretoje, nes kaip tik bus sunaus gimtadienis ax.gif

ir dar, duoda pusryciu paketus, jei isvyksti anksti ryte i ekskursija ir nebusi viesbuti? maitinimas AI pas mus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joker98 @ 2016 03 08, 14:15)
mes cia ziurejome, yra info apie kaimus, vienuolynus, papludimius ir tt
https://zurnalaskeli....wordpress.com/

ačiū 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:
Mums labai įspūdį paliko Richti tarpeklis,kur prieinamas krioklys. Nesudėtinga eiti.
[/quote]
Sitas sudomino, kaip ekskursija uzsakinejote? Kurioje vietoje randasi? Mes tai pirma karta irgi vaziuosime, rugpjucio vidury. Aplamai idomu kaip darote su viesbuciais? Ar uzsakot ar imate buta? Nes as jau nuo rugsejo tos viesbucius ziurime, du esame rezervave, bet kainos tai milziniskos sad.gif vis dar ieskau ka pigesnio ir padoresnio,, domintu Retimno regionas. Gal kas gali ka pasiulyt? doh.gif blink.gif
Atsakyti
domina ekskursija į Balos lagūną, iš kurios vietos vykdoma, t. y. iš kur išplaukia laivelis, ir kiek laiko plaukia? kiek laiko trunka visa ekskursija? kokia ekskursijos kaina? ax.gif ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 12 kovo 2016 - 12:25
QUOTE(Ryana @ 2016 03 12, 13:25)
domina ekskursija į Balos lagūną, iš kurios vietos vykdoma, t. y. iš kur išplaukia laivelis, ir kiek laiko plaukia? kiek laiko trunka visa ekskursija? kokia ekskursijos kaina?  ax.gif  ačiū už atsakymus  4u.gif

Is kurios vietos? Rethimno? Chanijos? Hersoniso?
Laivas plaukia is Kissamos, laivo kaina 26 eur. Keliaujant su grupe laivas 16 eur.
O visos ekskurisjos kaina priklauso kur gyvenate ir per ka perkate. Per novatura-teztura pernai buvo 65 eur. Mes ememe uz 50 ar 55 (rodos uz 55) eur su viskuo (nuvezimas ir parvezimas i viesbutis, gide, autobusas, laivas) per pazistama is vietiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joker98: 13 kovo 2016 - 18:37
QUOTE(Keliautoja R @ 2016 03 13, 19:53)
Sveiki,
Ememe Samarija, Balos ir Chrissi. Kur masina nera prasmes brautis. Kitur masiniuku vaziuosime. Pasieme nedidele masinyte per jusu pazistama, 7 d - 145 eur su visais draudimais.

Galvoju ir aš dėl mašiniuko tuo pačiu adresu kreiptis. Jūs vasarą keliaujat? O į Chrissi kokia kaina?
Atsakyti