Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(R&D @ 2016 08 01, 16:59)
Kodel neatsidaro paskutinis puslapis?

Todel kad sita tema jau savaite grybauja ir atsidaro kada nori g.gif

Kas vaziuoja rugpjuti manau reikia nusiteikti, kad su parkavimu labai lengva nebus. Bet tas pats visur rugpjucio menesi. rolleyes.gif
Atsakyti
www.autohire-crete.com patikimi? kazkaip be kreditkes rezervavau, tai idomu ar viskas ok bus?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2016 08 01, 19:57)
www.autohire-crete.com patikimi? kazkaip be kreditkes rezervavau, tai idomu ar viskas ok bus?

Is ju nuomavomes pries kelis metus, problemu nebuvo. Siemet irgi juos ziurejau, bet kiti pasiule pigiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra galinciu palyginti Kreta ir Kipra? Kur vyktumete antra karta?
Atsakyti
pasidalinkite, kokius objektus vertetu pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 08 02, 13:06)

Man Kreta daug grazesne. I Kipra nebevaziuociau jokiu budu, o i Kreta siemet vaziuoju antra karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&D: 02 rugpjūčio 2016 - 17:34
QUOTE(rootha @ 2016 08 02, 15:13)

As susiradau per google ir atsispausdinau kelias versijas turistinio zemelapio. Tiesiog irasot "Crete tourist map". Ismeta turistines vietas, suzymetos rekomenduotinos pamatyti ir matai marsrutus. Atsispausdinau pora variantu ir pagal juos suziurejau kaip mums patogiausia.
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2016 08 02, 18:34)
Man Kreta daug grazesne. I Kipra nebevaziuociau jokiu budu, o i Kreta siemet vaziuoju antra karta.

Gal galetumet placiau aprasyti kodel nebevyktume i Kipra? gal Kiproj temoj, kad netersti sios blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 08 02, 12:06)

I Kreta griztu antra karta po ketveriu metu, i Kipra tikrai grisiu dar karta smile.gif Patiko tiek Kreta, tiek Kipras smile.gif.

Kos ir Rodas patiko, bet grizti neplanuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 08 02, 12:06)

Kipre nebuvau....buvo dukra,bet ji sakė kad į Kiprą daugiau nevyktų taip kaip ir į Tunisą. O vat į Kretą ir dukra ir aš dar vyktum jei galimybės leistų kokius 3 kartus. Mus užbūrė Kreta viskuo.Buvau Turkijoj 2 kartus.Tunise,Kretoje,tai tikrai Kretai aš asmeniškai visą 100 procentų skiriu
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2016 08 02, 15:13)

Kretoje? Čia kiekvienam asmeniška.....Man pavyzdžiui kas nepatinka,kitam gal labai patinka. Aš dievinu kalnus,tarpeklius,tai yra gamtą. O man ne prie "dūšios" senienos,istorija.....griuvėsiai. Gali kas nori kaip nori sakyti.....Aš kalnais važinėčiau ištisas dienas,vaikščiočiau tarpekliais,uolomis......
O pamatyti tikrai yra ką Kretoje. Yra daug nuostabių įspūdingų vietų, kur neveža kelionių organizatoriai ir ten labai mažai būna turistų.
Atsakyti
va va, čia kaip pasakyti, o kur važiuoti į Lietuvą
man pvz nepatinka tarpekliai wink.gif o bažnytėlės, koplytėls, ufff, griuvėsiai visokie - gėris
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 08 02, 19:37)
Gal galetumet placiau aprasyti kodel nebevyktume i Kipra? gal Kiproj temoj, kad netersti sios  blush2.gif  4u.gif

As buvau Limasol , Nikosijoj , bet man Kipras nepasirode kazkuo ypatingai grazus, o labai brangus, papludimiai siukslini. Mes tada plaukiojom laivais is Kipro i Egipta, Port saida ir Izraeli, Haifa, nes pats Kipras nepatiko.
O Kreta man labai grazi, gamta grazi, grazus papludimiai.
Svara tai nepasizymi ir Kreta, kaip ir dauguma pietu salys. Turi grazia gamta, ir nebededa pastangu.
Taip svaru kaip pas mus Lietuvoj, turbut nera niekur.
Atsakyti