Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(Shana @ 2016 07 28, 19:41)
Uzsirezervavau per autorentals.crete. Aciu uz nuoroda 4u.gif
Man gavosi geriausia, draudimo politika labai aiski, viskas detaliai isdestyta.  Vidutinis masiniukas  + GPS 280 eurai 6 dienom. Nepigu bet sezono metu (rugpjucio paskutine savaite) pigiau bent jau as neradau.
Po 10 min gavau i laiska, kad mus pasitiks oro uoste su lentele, paprase nurodyti tikslu atvykimo laika ir reisa. smile.gif

drinks_cheers.gif, man ir geriausias variantas. Praieta karta nuomojom irgi ne per tarpininkus, bet si karta jie pasiule brangiau. Isbandysim po savaites siuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2016 07 28, 19:41)
Uzsirezervavau per autorentals.crete. Aciu uz nuoroda 4u.gif
Man gavosi geriausia, draudimo politika labai aiski, viskas detaliai isdestyta.  Vidutinis masiniukas  + GPS 280 eurai 6 dienom. Nepigu bet sezono metu (rugpjucio paskutine savaite) pigiau bent jau as neradau.
Po 10 min gavau i laiska, kad mus pasitiks oro uoste su lentele, paprase nurodyti tikslu atvykimo laika ir reisa. smile.gif

o per cia uzsakant pilnas draudimas, ir visa kita ? pirma karta bandom ir mes automobili nuomotis, tai nezinau ne nuo ko pradeti, 24 diena rugpjucio ir mes isskrendam. viesbuciai akyse isnyko, baisu, kad ir su autonuoma praziopsosim.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 07 19, 09:58)
užėjau į šitą temą netyčia, nes lyg ir Rodas sukasi galvoje, lyg ir Kreta, tai biški nepatogu, nes nu kiek kartų galima į tą pačią salą važiuoti, ale bet žmonės juk būna ir į Šventąją kasmet lekia biggrin.gif

buvau du kartus, dabar važiuosiu trečią kartą ir tikrai ne paskutinį biggrin.gif įsimylėjau šią salą wub.gif
Atsakyti
Aš paskutinėms rugpjūčio dienoms (8 dienom) išsinuomavau iš Auto Kappa. Vietinė nuomos kompanija. Blogų atsiliepimų apie juos neradau, tik keletą gerų. Kaiina lyg ir geriausia, kokią pavyko rasti - 194 eur, geresnės klasės auto (b2) ir pilnas draudimas (aišku be stiklų ir dugno).
Atsakyti
QUOTE(askyrex @ 2016 07 28, 22:25)
Kaiina lyg ir geriausia, kokią pavyko rasti - 194 eur, geresnės klasės auto (b2) ir pilnas draudimas (aišku be stiklų ir dugno).

Mes tai labai megstam bekeles, neturistinius objektus ir vietas. O kokiu ju nerandi, nusukus i sona wub.gif Todel, niekada netaupom keletos euru stiklamas, padangoms, veidrodeliams ir dugnui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 07 29, 07:52)
Mes tai labai megstam bekeles, neturistinius objektus ir vietas. O kokiu ju nerandi, nusukus i sona  wub.gif Todel, niekada netaupom keletos euru stiklamas, padangoms, veidrodeliams ir dugnui  smile.gif

Tarp papildomų pasirinkimų buvo tik padangų draudimas, kurio manau neprireiks net ir bekelėse, jei atsargiai važiuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2016 07 28, 20:22)
o per cia uzsakant pilnas draudimas, ir visa kita ? pirma karta bandom ir mes automobili nuomotis, tai nezinau ne nuo ko pradeti, 24 diena rugpjucio ir mes isskrendam. viesbuciai akyse isnyko, baisu, kad ir su autonuoma praziopsosim.

Cia man labiausiai patiko is visu ziuretu, pilnas draudimas ir labai gerai isaiskinta, kad viska apima, neturi kazkur knistis ir ieskoti ar veidrodelius dengia ar ne ax.gif
Patarciau paskubeti, nes kol as ziurejau Medium C** jau neliko, pasiemem Medium C*. Mazas skirtumas, bet yra jau auto kur tom dienom nebelieka, mazeja pasirinkimas. (mes nuo 23 d)

QUOTE(Elvita @ 2016 07 29, 07:52)
Mes tai labai megstam bekeles, neturistinius objektus ir vietas. O kokiu ju nerandi, nusukus i sona  wub.gif Todel, niekada netaupom keletos euru stiklamas, padangoms, veidrodeliams ir dugnui  smile.gif

As panasiai galvoju, geriau 30 euru daugiau bet visiskai rami galva. Gerai jei nieko neatsitinka, bet jei atsitiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(askyrex @ 2016 07 29, 08:33)
Tarp papildomų pasirinkimų buvo tik padangų draudimas, kurio manau neprireiks net ir bekelėse, jei atsargiai važiuosi. smile.gif

Del to, tokia tikra nebuciau, ypac bekelese smile.gif

QUOTE(Shana @ 2016 07 29, 08:59)

As panasiai galvoju, geriau 30 euru daugiau bet visiskai rami galva. Gerai jei nieko neatsitinka, bet jei atsitiktu g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nelabai gaudausi tose nuomos peripetijose, sakykit, čia pagal aprašymą viskas gerai?
nes gaunasi mums kokių 40 eurų pigiau ir dar padarytų pati firma 10 procentų nuolaidą...
http://www.autoclub-...p;goon=Continue
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 07 29, 11:27)
Del to, tokia tikra nebuciau, ypac bekelese smile.gif
drinks_cheers.gif

Nenoriu gąsdinti, bet bekelėse jokie draudimai negalioja - tai ypač akcentuojama būtent Kretoje. Tad jei jau nusprendėte landžioti tokiais keliais, važiuokite itin atsargiai - mes patys ne išimtis, tad žinodami apie draudimus, elgėmės itin atsakingai angel.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 29 liepos 2016 - 11:00
mes praeitais metais auto nuomavomės iš čia... šiemet vėl nuomosimės, bet atvykę į vietą, taip darėme ir praeitais metais, puikiai susikalbėjome su žmogumi kuris nuomoja automobilius ir gavome B klasės naują visai mašiniuką biggrin.gif
Atsakyti
Ar kam nors dar buna problematiska atsidaryti sita tema?
Man SM forumas veikia puikiai, kitos temos atsidaro puikiai, o sita kas kazkelinta karta meta kaip klaida g.gif
Atsakyti