Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(Shana @ 2016 07 25, 15:02)
Sveikos.
Pasidalinkit per kur auto nuomavotes Kretoje? 4u.gif

Per economycarrentals.com - Sunny Rent a car - 7 d. 111 eu - su 0 francize - viskas puikiai: jokio depozito nešaldė (galima buvo atsiskaityt ir grynais), auto oro uoste, grąžinant tik įmetėm raktus į jų kiosko dėžutę ir tiek. Beje, žiūrėjau, jei nuomotis tiesiogiai iš kompanijos, būtų buvę brangiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 07 25, 16:15)
Per economycarrentals.com - Sunny Rent a car - 7 d. 111 eu - su 0 francize - viskas puikiai: jokio depozito nešaldė (galima buvo atsiskaityt ir grynais), auto oro uoste, grąžinant tik įmetėm raktus į jų kiosko dėžutę ir tiek. Beje, žiūrėjau, jei nuomotis tiesiogiai iš kompanijos, būtų buvę brangiau  smile.gif .

Tas theft and damage excess protection ju puslapyje apima viska? Nes nerandu kur isaiskinta. unsure.gif
Kitame saite kur ziuriu (rentalcars) yra isdestyta ka apima : veidrodeliai etc etc. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 liepos 2016 - 17:16
Sunny rent a car is manes uz savaite paprase 210 EURU, Rugpjuciui. Gal todel kad cia high season,,,, Gal zinot kur pigiau butu? Sitokie pinigai savaitei..... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2016 07 25, 18:20)
Sunny rent a car is manes uz savaite paprase 210 EURU, Rugpjuciui. Gal todel kad cia high season,,,, Gal zinot kur pigiau butu? Sitokie pinigai savaitei..... sad.gif

Nera pigiau, as irgi rugpjuciui 6 dienom ziurineju schmoll.gif . Su pilnu draudimu man dar biski daugiau gaunasi, tiesa masiniuko norim ne pacio maziaurio o tokio labiau vidutinio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2016 07 25, 18:14)
Tas theft and damage excess protection ju puslapyje apima viska? Nes nerandu kur isaiskinta. unsure.gif
Kitame saite kur ziuriu (rentalcars) yra isdestyta ka apima : veidrodeliai etc etc. g.gif

Ne, man regis, jų draudimas neapima veidrodėlių, padangų, dugno ir dar kažko, tik neprisimenu, kurioj vietoj tai akcentuojama, gal net galutiniame vaučeryje, neberandu saviškio, tad negaliu patikslinti (o gal jau kažką ir painioju, nes daug keliavom, tad jau maišosi) ax.gif . Mes tada dar turėjom metinį visų galų draudimą, todėl nebesukom galvos. Nei paimant auto, nei grąžinant niekas nieko neapžiūrinėjo, tad gal ten viskas paprasčiau, arba gal vietoj reikia išsiaiškinti ir išsipirkti, jei jau norit būti visiškai ramūs rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(R&D @ 2016 07 25, 19:20)

Būtent, kad high lotuliukas.gif . Man atrodo, tokiu laikotarpiu 210 eu - 7d. su nuline frančize dar labai nedaug, bet gal yra radusių pigiau, tad pakomentuos smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 25 liepos 2016 - 18:45
QUOTE(renrena @ 2016 07 25, 18:44)
Ne, man regis, jų draudimas neapima veidrodėlių, padangų, dugno ir dar kažko, tik neprisimenu, kurioj vietoj tai akcentuojama, gal net galutiniame vaučeryje, neberandu saviškio, tad negaliu patikslinti (o gal jau kažką ir painioju, nes daug keliavom, tad jau maišosi)  ax.gif . Mes tada dar turėjom metinį visų galų draudimą, todėl nebesukom galvos. Nei paimant auto, nei grąžinant niekas nieko neapžiūrinėjo, tad gal ten viskas paprasčiau, arba gal vietoj reikia išsiaiškinti ir išsipirkti, jei jau norit būti visiškai ramūs  rolleyes.gif .
Papildyta:

Būtent, kad high  lotuliukas.gif . Man atrodo, tokiu laikotarpiu 210 eu  - 7d. su nuline frančize dar labai nedaug, bet gal yra radusių pigiau, tad pakomentuos  smile.gif .

Man irgi atrodo, kad jei neisdestyta tai neapima.

Man gaunasi daugiau nei 210€ 6 dienos. Dabar issiunciau uzklausima i Sunny rent, ziuresim ka pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 07 15, 21:33)
Nu buvom mes Balos. Kelias ne zvyrkelis, o akmenkelis biggrin.gif ne tiek kratymas, kiek ikalnes baisiau ir vietomis prasilenkimo galimybes gasdina. Pacios baisiauios ikalnes yra betonuotos. Mes nuvaziavome 8 valandai ir...kadangi buvom pirmi, patraukem ne visai tuo keliu doh.gif nuejome i klanus link saules laikrodzio ir ozku takeliu doh.gif  biggrin.gif bludijom valanda, bet laimei paskui pamatem keleta zmoniu ir 9 jau maudemes beveik tusciam pliaze. Nusileidimas dar dar, ale kai jau eme rinktis mases zmoniu ir 12 kilom atgal, tai buvo laaaaabai karsta ir sunku, nes statu doh.gif masinu buvo jau pilna aikstele, plius dar neatsakingai pakrastyje kelio pastatyta, kas sumazino galimybe prasilenkti masinoms vaziuojancioms keliu, mazdaug kaip pas mus prie Zaliuju ezeru nustatomos visos pakeles, tik pas mus ner tokiu skardziu doh.gif
Vanduo buvo nuostabus, dar apziurejom kaip ant vUlkaniniu uolu garinasi vanduo ir lieka druskos kristalai ir juos laizo tam nuostabiam papludimyje ozkos biggrin.gif

Mes irgi esam patyre toki malonuma ir nueje desiniau paskui tas ozkas bei klaidzioje ieskodami kelio doh.gif . Po tokiu pasivaiksciojimu kalnais ir atradus ta tikraji kelia su vaiku ant peciu, jis mums atrode kaip pasaka biggrin.gif
Atsakyti
Mes skrendam rugpjucio 4-11d. Savaitei laiko su pilnu draudimu(veidrodeliai, padangos, dugnas ir t.t.) mokesim 245eur uz medium klases masiniuka.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 07 25, 23:28)
Mes skrendam rugpjucio 4-11d. Savaitei laiko su pilnu draudimu(veidrodeliai, padangos, dugnas ir t.t.) mokesim 245eur uz medium klases masiniuka.

O per kur uzdakinejote?
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 07 25, 23:06)
O per kur uzdakinejote?

Nemegstu as tarpininku, todel visada ieskau tiesioginiu nuomos agenturu wink.gif

http://www.autorenta...r/en/index.html
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 07 26, 08:12)
Nemegstu as tarpininku, todel visada ieskau tiesioginiu nuomos agenturu wink.gif

http://www.autorenta...r/en/index.html

Aciu uz nuoroda. Dar pastudijuosiu bet labai normalus pasiulymai ir gerai viskas isaiskinta. Ir kainos geros smile.gif
Atsakyti
Uzsirezervavau per autorentals.crete. Aciu uz nuoroda 4u.gif
Man gavosi geriausia, draudimo politika labai aiski, viskas detaliai isdestyta. Vidutinis masiniukas + GPS 280 eurai 6 dienom. Nepigu bet sezono metu (rugpjucio paskutine savaite) pigiau bent jau as neradau.
Po 10 min gavau i laiska, kad mus pasitiks oro uoste su lentele, paprase nurodyti tikslu atvykimo laika ir reisa. smile.gif
Atsakyti