nezinia kodel man 3 kart ta pacia zinute ikele
QUOTE(Shana @ 2016 07 18, 10:49)
Tada turbut si kart susilaikysiu. Nes mes vaziuojam rugpjuti
Karstis negasdina, bet jei tiek zmoniu kad neimanoma praeiti tai nelabai gundo
Kainos tai jooo ziurejau kiek kainuoja pora dienu viesbutis, o dar rugpjuti tai isvis
Karstis negasdina, bet jei tiek zmoniu kad neimanoma praeiti tai nelabai gundo
Kainos tai jooo ziurejau kiek kainuoja pora dienu viesbutis, o dar rugpjuti tai isvis
Mes buvome rugsėjo 1 d,tai dėl karščio ir žmonių,tai kaip čia pasakius......neapalpau atlaikiau (nors už mėn 60 metų bus).Bet man tas skubėjimas ir lipimas per galvas,tai nelabai patiko. Bet žinojau kad kitos progos nebus,tai gerai ir taip-svarbu pamačiau.......
Kėlėmės tuo greituoju keltu,kainavo 125 eurų žmogui (čia prieš 2 metus). Ten kainos tai jo-kosmosas mums.....Bet buvom pasiėmę atsigerti,vaisių ir trapučių,todėl ten neišlaidavom.Ne valgyme man esmė,,,,,svarbu pamatyti.
QUOTE(Tosk @ 2016 07 18, 00:16)
Pagaliau aplankiau Santorini. WOW!!! Jei kas turesite laiko atostogaudami Kretoje, nuosirdziai siulau su keltu nusibaladoti iki ten. Gal ne vidurvasari... Bet jei vaziuoti koki geguzi ar rugseji, butu pats tas. Dabar mes buvome mazdaug pries 3sav. Ta diena buvo atplauke 4 kruiziniai laivai. Tai buvo didelis minusas. Bet girdejom, kad gali buti ir cieli 8. Tokiu atveju belieka apsisukti.
Gegužės pabaigoje 2 ar 3 kruiziniai laivai irgi buvo. Oia tik iš ryto tuščia
Mes siandien prie Matalos buvom, papludimys is maziuku akmenuku, labai siauras, dideles bangos buvo, zmoniu gausu, bet ne skruzdelynas. Salia kalne olos, kuriose gyvendavo zmones, paskui praeitam amziuje buvo ir hipiai apsistoje. Vaikams iki 18 metu nemokamai, suaugusiems po 2 eur iejimas, reiktu buti su geresniais batais, ne sliopkemis, nes laipioti per kamenis reikia, bet idomu, paskui traukeme per kalnus ir kanjona, kur vaziavome paciu tarpekliu, nepaprastas vaizdas kryptis buvo i Frangkostelo, ten yra papludimys, kur auga medziai, smelis, o pats plezas tuscias, buvo labai smagu, o parvaziavome per kalnu serpantinus Imbros keliu i Almyrida
QUOTE(Alchemie @ 2016 07 18, 17:59)
Mes siandien prie Matalos buvom, papludimys is maziuku akmenuku, labai siauras, dideles bangos buvo
Bangos ten gerules, man labai patiko Matala Gal ir siemet reiks nulekt
užėjau į šitą temą netyčia, nes lyg ir Rodas sukasi galvoje, lyg ir Kreta, tai biški nepatogu, nes nu kiek kartų galima į tą pačią salą važiuoti, ale bet žmonės juk būna ir į Šventąją kasmet lekia
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 07 19, 08:58)
užėjau į šitą temą netyčia, nes lyg ir Rodas sukasi galvoje, lyg ir Kreta, tai biški nepatogu, nes nu kiek kartų galima į tą pačią salą važiuoti, ale bet žmonės juk būna ir į Šventąją kasmet lekia
Jei turėčiau galimybes tai į Kretą dar 3 kartus tikrai vykčiau.....o tada dar daug kur kitur.O mano dukra su šeima į Šventąją jau 8-i metai iš eilės važiuoja ir ką........Jiems taip patogiau.
gal kas chrisi sala aplankėt?
Susigulėjo įspūdžiai po Kretos
Mes buvom Santorinyje dviems dienom-labai džiaugėmės, kad taip pasirinkom, niekur neskubant ir nebėgant Vien dieną, neįsivaizduoju, kaip ten spėt viską apibėgiot. Dvi dienos su nakvyne viešbutyje mum kainavo 180 eur
Matala vyram didžiausią įspūdį padarė-turbūt dėl bangų
Mum moterim-Balos Plaukėm laivu ir labai džiaugėmės, kad vis dėlto nusprendėm ne auto važiuoti (pagailėjom vyrų) ir visai nesigailėjom ir žmonių tikrai nebuvo šimtai, o vaizdą nuo kalno užfiksuoti pamatyti galima nuo apžvalgos aikštelės, kuri yra tikrai ne kalno viršūnėje
O šiaip ne mano šalis-pamačiau, taip gamta graži, maistas skanus, beprotiškai graži jūra-bet dar kiek nematytų šalių-grįžti nenorėčiau
Mes buvom Santorinyje dviems dienom-labai džiaugėmės, kad taip pasirinkom, niekur neskubant ir nebėgant Vien dieną, neįsivaizduoju, kaip ten spėt viską apibėgiot. Dvi dienos su nakvyne viešbutyje mum kainavo 180 eur
Matala vyram didžiausią įspūdį padarė-turbūt dėl bangų
Mum moterim-Balos Plaukėm laivu ir labai džiaugėmės, kad vis dėlto nusprendėm ne auto važiuoti (pagailėjom vyrų) ir visai nesigailėjom ir žmonių tikrai nebuvo šimtai, o vaizdą nuo kalno užfiksuoti pamatyti galima nuo apžvalgos aikštelės, kuri yra tikrai ne kalno viršūnėje
O šiaip ne mano šalis-pamačiau, taip gamta graži, maistas skanus, beprotiškai graži jūra-bet dar kiek nematytų šalių-grįžti nenorėčiau
QUOTE(rootha @ 2016 07 19, 11:12)
gal kas chrisi sala aplankėt?
Mes buvom birželio pabaigoj. Jei norėsit važiuot pasižiūrėkit kainas agentūrose, nes mes prašovėm patys mašina važiavom į Ierapetrą ir ten pirkom bilietus į laivą, gavosi brangiau nei būtume iš Hersonissos (kur gyvenom) važiavę su agentūra. O bendrai tai kelionė neverta pinigų mano nuomone. Nieko ten ypatingo nepamatėm išskyrus jūros mėlį ir savotiškas kopas. Va toks vaizdelis ir tiek: http://foto.delfi.lt/picture/2604449/ galit ir kitas nuotraukas pažiūrėti su skėčiais ir dar čia: http://foto.delfi.lt/picture/2603721/
ir pirmyn kelios nuotraukos. Mums labiau patiko plaukimas ir vaizdai iš Spinaloga salos, nuo čia ir į priekį: http://foto.delfi.lt/picture/2603481/
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 07 19, 10:58)
Aš jus pamenu iš ankstesnių temų apie Kretą Labai patiko skaityti
Mes ir patys dėl jos pamišę ir nenorim kitur važiuot. Buvom gegužę, dabar nėra nei dienos, kad nepagalvočiau apie mūsų kelionę... ech, reik kokį Kretos sektos klubą atidaryt
Papildyta:
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 07 19, 10:58)
Sveikos.
Pasidalinkit per kur auto nuomavotes Kretoje?
Pasidalinkit per kur auto nuomavotes Kretoje?