Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(maryte47 @ 2016 05 26, 17:50)
Ne "senatvė" čia dėl to kalta. Aš ir tokia esu-man atostogos yra atostogos,mėgautis grožiu ir visomis suteiktomis galimybėmis.  O žmonių yra visokių tipų ir visus skirtingai kažkas žavi.

drinks_cheers.gif Cia tikrai nesenatve, kitas 20-etis jau senas.
Mes pries vazuojant i Kerta su 2 zmonem snekejom tika grizusiais, vieniem palei 50 m. buvo 2 savaites vienam ir kitam gale, praktiskai viska isnarse. Gyre isijuose sala.
Kita porele 30 m. be vaiku, atrodo tik keliauk be vaiku, bet sugebejo isinuomot motoroleri ir iki Balos nulekt, sake s.... ta Kreta viesbutis laukuose ir maisto daug maziau nei Turkijoj.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 27 gegužės 2016 - 07:31
Kalbant apie vairavimą Kretoje, tai man jis priimtinesnis nei čia smile.gif Ten toks reljefas, kad nepalakstysi biggrin.gif Be to, gana draugiškas požiūris. Vairavau ten nebe pirmą kartą. Tačiau kai kurios sankryžos man taip ir liko mistika biggrin.gif Dažniausiai kas nors iš vietinių supratingai mojuoja ir duoda kelią. Nežinau, kokia kitų vairuotojų patirtis, tačiau ten vairuoju labiau atsipalaidavusi nei Vilniuje, kur gyvenu.
Atsakyti
Na pykit, nepykit... bet Kretos viesbuciai tai tikrai nekas ax.gif Ispanijos salose daug geresni 4u.gif

Eismas... Mes Kretoje nevairuojam. Kartais paprasome taxistu vietiniu ramiau vaziuoti, kai tie isijaucia ir pradeda ralistus vaizduoti. Dar nezavi, kai matom, kad turistai isgere seda uz vairo. Mes prie tokio eismo nesam prate.

O ir gamtos grozi visi juk skirtingai suprantame mirksiukas.gif Man Kretos gamta nesuvirpina sirdies. Grazu, bet tik tiek. Va Norvegijos kalnai, ju fijordai su kriokliu kaskadomis man ramina dusia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 05 27, 19:39)
Na pykit, nepykit... bet Kretos viesbuciai tai tikrai nekas ax.gif Ispanijos salose daug geresni 4u.gif

Eismas... Mes Kretoje nevairuojam. Kartais paprasome taxistu vietiniu ramiau vaziuoti, kai tie isijaucia ir pradeda ralistus vaizduoti. Dar nezavi, kai matom, kad turistai isgere seda uz vairo. Mes prie tokio eismo nesam prate.

O ir gamtos grozi visi juk skirtingai suprantame mirksiukas.gif Man Kretos gamta nesuvirpina sirdies. Grazu, bet tik tiek. Va Norvegijos kalnai, ju fijordai su kriokliu kaskadomis man ramina dusia wub.gif

Nepykstam. Kretos viesbuciai prasti, net ir 5 zv. viesbuciuose nera labai svaru, dusuose nenubega normaliai vanduo.

Bet lyginti Kreta ir Norvegija..... g.gif Tai visiskai skirtingi dalykai, skirtingas klimatas, kita gamta. Man visos salys nelyginamos, o Kreta puiki praleisti atostogas, -siltas vanduo, grazu pasivazineti po sala, yra tikrai nuostabiu vaizdu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelija @ 2016 05 27, 09:19)
Kalbant apie vairavimą Kretoje, tai man jis priimtinesnis nei čia  smile.gif  Ten toks reljefas, kad nepalakstysi  biggrin.gif  Be to, gana draugiškas požiūris. Vairavau ten nebe pirmą kartą.  Tačiau kai kurios sankryžos man taip ir liko mistika  biggrin.gif  Dažniausiai kas nors iš vietinių supratingai mojuoja ir duoda kelią. Nežinau, kokia kitų vairuotojų patirtis, tačiau ten vairuoju labiau atsipalaidavusi nei Vilniuje, kur gyvenu.

man taipogi Kretoje vairavimas labiau patinka nei LT, gal tiesiog, kad žmonės daugiau supratingesni ir kultūringesni ax.gif
Atsakyti
Nepykstam už kitokią nuomonę, nėra ko pykt. Juk mūsų ir poreikiai skirtingi wink.gif
Vieniems vieni viešbučio privalumai, kitiems - kiti. Juk esam skirtingi.
Kalbant apie savo šeimos poreikius, į žvaigždutes niekada nekreipiu dėmesio. Mums reikia, kad būtų švaru, veiktų internetas, nebūtų labai triukšminga ir būtų mini virtuvėlė. Bet čia mūsų poreikiai. Viešbutį mes laikom tik nakvynės ir asmens higienos vieta galima sakyt. Visą kitą laiką ieškom įspūdžių ar trumpam atsikvepiam prie jūros.
Kiti poilsiu laiko kitokią veiklą. Ir puiku. Svarbu, kad jaustumės gerai wink.gif
Atsakyti
As ne apie viesbuciu zvaigzdutes kalbu. Mes i zvaigzdutes is vis neziurim (musu mylimiausia poilsio vieta Tailande neturi nei vienos zvaigzdutes, bet mes ten gryztam ir gryztam su malonumu). Mes nemegstam dideliu viesbuciu. Taciau mazi viesbuciai Kretoje neturi apsildytu baseinu, nes mums yra teke pora kartu vaziuoti i Kreta balandzio men. Kai Ispanijos salose net 3zv. viesbuciai turi apsildytus baseinus. Kitas dalykas paplites Kretos viesbuciuose - pelesis. MB astmininkas, tad pelesis mums labai didelis minusas.

Paskutini karta buvom apsistoje http://www.oscarvillage.com . Tai likom patenkinti. Aaptarnavimas puikus, maistas skanus (meniu italiskas), ir lovos minkstos (nesinori savaite ar dvi miegoti kaip ant kietos lentos). Speju kad ir siais metais ten apsistosim.
Atsakyti
Ar kas pirkote iš čia ekskursijas http://fivostravel.gr/# ? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Gal kas atostogavot Adelais viešbuty ir užsisakinėjot tiesiogiai per jį? unsure.gif Kai su tais 30 proc įmokos pradinės, per kiek laiko jie patvirtina rezervaciją? Nes pervedžiau jiems pinigus šeštadienį ( suprantu, kad bankai nedirba, p-avedimų nedaro) tai šiandien jie dar negavo mokėjimo unsure.gif Iki trečiadienio dar turiu laiko atsakyt kitą viešbutį, bet kad mokėjimas šitam padarytas ir va kokie nesklandumai doh.gif bijau, kad paskui liksim visai be nieko, nes kylam jau kitą svaitę unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.

Gal kas jau atostogavote šiais metais Santa Marina viešbutyje Agios Nikolaos miestelyje? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leogirl: 31 gegužės 2016 - 08:50
Gal kas gali pasidalinti automobilių nuomos patirtimi Kretoje? domina Hersonissos mieste. Iš kokių firrmų, kokiomis sąlygomis ėmė, kiek mokėjo, ar reikėjo kreditkės užstato ir pan. ?
Atsakyti
mane irgi domina auto nuoma, bet Chanijoje, mums reikia 6-7 vietų automobilio ax.gif gal kažkokių puslapių žinote? Kol kas pigiausiai radau €226 nuo šeštadienio vakaro iki trečiadienio smile.gif
Atsakyti