QUOTE(Tosk @ 2016 05 19, 08:59)
Tada kitas klausimas - kokios galimybes rimtai zvejybai Kretoje? Mano sugyventinis yra pamises del zvejybos, bet taip jokios informacijos ir neranda. Tai galetu buti ir jurine zvejyba, nes mazi zuveliokai jo tikrai nedomina.
Papildyta:
Vat Santorini tai labai noriu aplankyti. Birzelio menesi ten uzsuksime. O kad mb kalbina vaziuot i Kreta rugpjucio gale... na ne man tai
Papildyta:
Vat Santorini tai labai noriu aplankyti. Birzelio menesi ten uzsuksime. O kad mb kalbina vaziuot i Kreta rugpjucio gale... na ne man tai
Kai ieškojau laivelių, kad į nuošalius pliažus plaukti, o ne per kalnus trenktis, kažkaip pasiūlymų nemačiau Tik kad srovės ir banguotumas neprognozuojamas, todėl laivelių nenuomoja. Tiesa Heraklion uoste stovi žvejų valtys, tai gal su jais susitarus plaukti galima Jei ką nors rasite - pasidalinkite
Jei norite pamatyti Santorini saulėlydžio nušviesta Thira ir Oia, tai geriau važiuoti rugpjūtį- rugsėjį, nes birželį saulė leidžiasi šiauriau, ir tik Oia galas neskendi tamsumoje. Ypač svarbu tai fotografijoms... Man kaip tik bus proga grįžti, nes buvau birželį