Jau nusprendėm imt visam laikui mašiną nes nieko nesutaupom, o ,turint mašiną, bet kada bus galima pavažiuot kur kitur, jei norėsis
QUOTE(Fera82 @ 2016 05 17, 14:07)
Viešbutis Mitsis Serita. Jūroje vanduo šaltokas- 19. Mes baseine maudėmės. Jūroje buvau tik pasimaudyt, kai lankėmės Balos. Ten visai kitoks vanduo. O orai tai šilti labai. Apie 25-30.
Na 1moje vietoje statyčiau Balos. Man ten buvo nerealu ir tas žvyrkelis vedantis link jos tikrai nėr toks baisus kaip kiti pasakoja Tikrai verta pamatyti.
Spinolongos sala labai patiko, tikrai verta plaukti. Matala sužavėjo.
Gal Vai man pasirodė ne toks kokio tikėjausi. Kitą kart nevažiuočiau.
Na 1moje vietoje statyčiau Balos. Man ten buvo nerealu ir tas žvyrkelis vedantis link jos tikrai nėr toks baisus kaip kiti pasakoja Tikrai verta pamatyti.
Spinolongos sala labai patiko, tikrai verta plaukti. Matala sužavėjo.
Gal Vai man pasirodė ne toks kokio tikėjausi. Kitą kart nevažiuočiau.
ačiū už informaciją aš vis galvoju, gal pačiai davažiuoti iki Balos, bet tiek prisiskaičiusi, kad kelias baisus, tai vis nenusprendžiu ką daryti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 05 16, 21:19)
O as norejau paklaust, nejaugi Kretoje nera viesojo marsruto su kurio butu lengva keliauti kaip pvz Tenerifeje?
yra autbusai. Bet ne visur patogiu laiku vazineja, bet kainos aukstos. Tad vaziuojant seima/kompanija gaunasi vos ne brangiau, nei atomobili nuomotis. Pvz: Hersonias - Retimnas. pirma, reikia vaziuot iki Herakliono 3,8 eur/zmogui, tada persedimas i Retiimna - apie 16 eur zmogui. Gaunas apie 20 eur, kai masinos kaina su visais draudimais apie 35-40 eur (aukstjo sezono metu), tai jei kokie 4 zmon, bilietai iseitu apie 80 eur, o masina apie 40 eur, ir dar benzui liktu apie 40 eur kokiem 300 km
Taip įdėmiai viską paskaičiau,viena pati sau pasijuokiau.......ir pagalvojau-tikrai užvirė karšta diskusija. O kiekvienas gyvename,atostogaujame pagal savo norus ir planus. Ir išdrįsiu garsiai pasakyti,kad keliavimas su lietuviu gidu mums labai patiko ir visiškai normalia kaina,kokią galėjom sau leisti. Kiek pamatėme,kiek sužinojome per dieną niekuo nesirūpindamos ir nesinervuodamos dėl važinėjimo sudėtingais keliais-kaina tikrai neaukšta.Ir žinau nemažai žmonių,kurie keliavo su lietuviu gidu ir liko patenkinti.
Sutinku,kai atostogauja šeima (vyras vairuoja),moka gerai kalbą-gal ir nereikia organizuojamų ekskursijų,pašalinių žmonių. Kiekvieno juk šventas pasirinkimas.
Bet tiesiog čia forume vyksta diskusijos,klausimai,pasakojimai kas kam kur patiko,kas nepatiko.
Kiekvieno pasirinkimas laisvas.......
Tad nesikoneveikim vieni kitų.
Geros vasaros,puikių kelionių,smagių įspūdžių.
O kad Kreta mane sužavėjo ir aš ten dar grįšiu-tai tikrai.
Sutinku,kai atostogauja šeima (vyras vairuoja),moka gerai kalbą-gal ir nereikia organizuojamų ekskursijų,pašalinių žmonių. Kiekvieno juk šventas pasirinkimas.
Bet tiesiog čia forume vyksta diskusijos,klausimai,pasakojimai kas kam kur patiko,kas nepatiko.
QUOTE(maryte47 @ 2016 05 18, 17:22)
Taip įdėmiai viską paskaičiau,viena pati sau pasijuokiau.......ir pagalvojau-tikrai užvirė karšta diskusija. O kiekvienas gyvename,atostogaujame pagal savo norus ir planus. Ir išdrįsiu garsiai pasakyti,kad keliavimas su lietuviu gidu mums labai patiko ir visiškai normalia kaina,kokią galėjom sau leisti. Kiek pamatėme,kiek sužinojome per dieną niekuo nesirūpindamos ir nesinervuodamos dėl važinėjimo sudėtingais keliais-kaina tikrai neaukšta.Ir žinau nemažai žmonių,kurie keliavo su lietuviu gidu ir liko patenkinti.
Sveiki, Maryte, smagu susipazinti. Cia mus siandien merginos mini del kainu tai sakyciau taip: akivaizdu, kad kiekvienas turi supratima apie brangu/nebrangu. Man jusu gido paslaugos irgi atrodo brangokos, ne leituviui turistui. Nors tikiu, kad smagiai leidote laika. Ir dziaugiuos, kad zavites Kreta.
Kiekvienas turi savo supratima apie patoguma, idomuma, grozi, nuotykius, pazintine verte. Akivaizdu, cia dauguma iesko pigiu ir pigiausiu variantu. Dar neturejau laiko visko perskaityti, bet dabar sedziu Graikiskoj nakti ir skaitineju. Idomus poziuriai, supratimas apie kainas, pasalugas, kokybe, patoguma, sauguma. Supratau, kad vieniems reikia kokybes, ramybes ir be streso, gali buti ir brangiau. Jie vertina savo laika ir poilsio kokybe - kiti megsta "pasidaryk pats" sistema, stresa, ekstryma ir nuotykius bei savarankiskuma. Smagu, kad tiek skirtingu nuomoniu vienoje vietoje.
Ogo kokios aistros Kas vienam atrodo brangu, kitam gali atrodyti pigu. Kas vienam grazu, kitam - nieko ypatingo...
Turiu klausimeli. Ar Kretoje yra koks padorus parkas vaikams?
QUOTE(Tosk @ 2016 05 18, 20:06)
Ogo kokios aistros Kas vienam atrodo brangu, kitam gali atrodyti pigu. Kas vienam grazu, kitam - nieko ypatingo...
Koki parka turite omenyje? Yra keletas vandens parku, yra mini zoo sodas, yra Dinzauru parkas, yr taip vadinamas Labrinti parkas. Cia viskas Herakliono regione. Parko, kad visko daug butu viename, kaip ir nera. Dar yra taip vadinamas Eco parkas Lasityje. Paciame Heraklione yra tipo Lunaparkas su supynem.
QUOTE(Keliones1 @ 2016 05 18, 19:32)
Koki parka turite omenyje? Yra keletas vandens parku, yra mini zoo sodas, yra Dinzauru parkas, yr taip vadinamas Labrinti parkas. Cia viskas Herakliono regione. Parko, kad visko daug butu viename, kaip ir nera. Dar yra taip vadinamas Eco parkas Lasityje. Paciame Heraklione yra tipo Lunaparkas su supynem.
Pasakykim taip... Limnoupolis pavarges vandens parkas, kuriam verkiant reiketu remonto. Aquaworld Aquarium & Reptile Rescue Centre - tai pavyzdys vaikui kokiomis bjauriomis salygomis laikomi ir isnaudojami gyvunai... Noretusi kazko modernaus, kas atitiktu siuolaikinius laikus Gal galima butu nuoroda i Dinozauru parka?
Tikrai taip ,Keliones 1, visi esame individualybės ir požiūriai skirtingi.O aš norėjau tik pasidalinti savais įspūdžiais niekam nieko neprimesdama.Neveltui yra posakis" Norėjau kaip geriau,gavosi kaip visada"
Pavyzdžiui man daug labiau patinka gamta,nei istorija. Aš galėčiau ištisai būti kalnuose,tarpekliuose,prie krioklių,nei apžiurinėti architektūrinius paminklus,ar kažkokius griuvėsius. Nu aš tokia esu.Vat ir mano tikslas vykstant į Kretą,buvo pavaikštinėti po Richti ir Sarakina tarpeklius (mane tai jau sužavėjo pamačius nuotraukas),todėl ir vykome su lietuviu gidu. Šiaip mano svajonė buvo praeiti Samarijos tarpekliu-įvykdžiau. Santorini sala šiaip patiko,bet kainos dydis,kokybės neatpirko. Į Santorinį visiems patarčiau kažkaip kitaip irganizuotis,ne su didele kompanija. Laikas ribotas-vien lėkimas ir lipimas per galvas.
Kreta mums viskuo patiko-pradedant viežbučiu ......Žmonių tolerantiškumas (neįkyrūs kaip turkai ar tunisiečiai),paslaugumas,aptarnavimas.Na o gamta,tai išvis man pasakiška.Dar daug ką norėčiau pamatyti Kretoje. O Jums linkiu gerų darbų,supratingų atostogaujančių.
Diskusijos yra geras dalykas.
Pavyzdžiui man daug labiau patinka gamta,nei istorija. Aš galėčiau ištisai būti kalnuose,tarpekliuose,prie krioklių,nei apžiurinėti architektūrinius paminklus,ar kažkokius griuvėsius. Nu aš tokia esu.Vat ir mano tikslas vykstant į Kretą,buvo pavaikštinėti po Richti ir Sarakina tarpeklius (mane tai jau sužavėjo pamačius nuotraukas),todėl ir vykome su lietuviu gidu. Šiaip mano svajonė buvo praeiti Samarijos tarpekliu-įvykdžiau. Santorini sala šiaip patiko,bet kainos dydis,kokybės neatpirko. Į Santorinį visiems patarčiau kažkaip kitaip irganizuotis,ne su didele kompanija. Laikas ribotas-vien lėkimas ir lipimas per galvas.
Kreta mums viskuo patiko-pradedant viežbučiu ......Žmonių tolerantiškumas (neįkyrūs kaip turkai ar tunisiečiai),paslaugumas,aptarnavimas.Na o gamta,tai išvis man pasakiška.Dar daug ką norėčiau pamatyti Kretoje. O Jums linkiu gerų darbų,supratingų atostogaujančių.
Diskusijos yra geras dalykas.
QUOTE(Keliones1 @ 2016 05 18, 21:32)
O kur Labirintu parkas yra? Mes gyvensime Almyridoje. Ir kokios ten mazdaug kainos ir kokybe, t.y. Ar verta su vaikais vaziuoti, jei toli
QUOTE(Alchemie @ 2016 05 19, 07:49)
O kur Labirintu parkas yra? Mes gyvensime Almyridoje. Ir kokios ten mazdaug kainos ir kokybe, t.y. Ar verta su vaikais vaziuoti, jei toli
Sveiki,
Labyrinto parkas yra netoli Hersoniso, bet tikrai neverta vaziuoti is taip toli. Jeigu jau vaziuosite kazkur i rytine dali (Vai ar Sitia), geriau uzsukite i Amazonas zoo parka, ten tikrai yra ka paziureti, nors ir nedidelis. Nuorodos i Dinozaurus nerandu siuo metu, bet randasi Gournes. Pavadinimas "Dinozauria".
Reptiliju cetras buvo ikurtas tyrimams, ne lankytojams uztat mazas ir neispudingas ir nemokamas.
Kretos akvariumas idomiau ir ispudingiau (netoli DInozaurios, tai gali ma vienu kartu).
Is aquaparku tai geriausi yra Aqua Splash ir Water City. Nor irgi nera kakzkas labai jau wow. Ir abu randasi kalnuose netoli Herakliono. Vakarineje puseje nera labai daug pramogu vaikams.
QUOTE(Keliones1 @ 2016 05 19, 07:42)
Sveiki,
Labyrinto parkas yra netoli Hersoniso, bet tikrai neverta vaziuoti is taip toli. Jeigu jau vaziuosite kazkur i rytine dali (Vai ar Sitia), geriau uzsukite i Amazonas zoo parka, ten tikrai yra ka paziureti, nors ir nedidelis. Nuorodos i Dinozaurus nerandu siuo metu, bet randasi Gournes. Pavadinimas "Dinozauria".
Reptiliju cetras buvo ikurtas tyrimams, ne lankytojams uztat mazas ir neispudingas ir nemokamas.
Kretos akvariumas idomiau ir ispudingiau (netoli DInozaurios, tai gali ma vienu kartu).
Is aquaparku tai geriausi yra Aqua Splash ir Water City. Nor irgi nera kakzkas labai jau wow. Ir abu randasi kalnuose netoli Herakliono. Vakarineje puseje nera labai daug pramogu vaikams.
Aciu uz atsakymus Vat kadangi esam "priristi" vakarineje puseje, labai sunku ka idomaus vaikui surasti. Tiesiog kai keliaujam labai daug, vaikas irgi nekvailas moka palyginti
Tada kitas klausimas - kokios galimybes rimtai zvejybai Kretoje? Mano sugyventinis yra pamises del zvejybos, bet taip jokios informacijos ir neranda. Tai galetu buti ir jurine zvejyba, nes mazi zuveliokai jo tikrai nedomina.
Papildyta:
QUOTE(maryte47 @ 2016 05 19, 06:28)
Santorini sala šiaip patiko,bet kainos dydis,kokybės neatpirko. Į Santorinį visiems patarčiau kažkaip kitaip irganizuotis,ne su didele kompanija. Laikas ribotas-vien lėkimas ir lipimas per galvas.
Vat Santorini tai labai noriu aplankyti. Birzelio menesi ten uzsuksime. O kad mb kalbina vaziuot i Kreta rugpjucio gale... na ne man tai