Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(s2002m @ 2016 05 11, 14:44)
Nežinau, ar įmanoma, nes mes nenusileidome - pabijojome serpantino statumo.
Takelis nuo pliažo iki parkuotės
https://www.youtube....h?v=YLwQYDUnabE
Serpantinas
https://www.youtube....h?v=t17GA4DbwvA

Vaziavimas tai nieko, bet nusileidimas tai tikrai ne vaikams ir ne vyresniems zmonems,cia tik jauniems sportiskiems turistams. Ar as neteisi? Pagal si filmuka man taip pasirode. Pats papludymys ispudingas, bet geriau nereikia smile.gif
Atsakyti
Mes važiuosim medučio kopinėti birželio mėnesį. Mums dviems dvi savaitės su AI, bagažu ir pervežimais gavosi ~1300 eurų. 4u.gif ax.gif bigsmile.gif
Norėjau paklausti, kiek kainuotų ekskursijos į Santorini salą, Samarijos tarpeklį ir į Spinalongo salą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2016 05 11, 23:09)
Vaziavimas tai nieko, bet nusileidimas tai tikrai ne vaikams ir ne vyresniems zmonems,cia tik jauniems sportiskiems turistams. Ar as neteisi? Pagal si filmuka man taip pasirode. Pats papludymys ispudingas, bet geriau nereikia smile.gif

Juokas tas nuvaziavimas, neilgai labai tuo serpantinu reikia vazuoti, tai ne i kokia Aradena.
Vaizdo medziagoje baisiau atrodo tas nulipimas, siaip ziuri kur kojas dedi ir nulipi, va pacioje pabaigoje prie vandens jau staciau, tai vaikus nukelt reiktu. Kai mes buvom zmones su visai maziukais nusileido ir dar kedes, skecius atsinese.
Bet kai mes buvom, buvo vos kelios masinos, ir pagrinde sokinetojai - nardytojai no uolu, tai jie ten visokius fintus dare , aisku ir mes bandem prisijungt, na smagu buvo ten pasibut.
As pamaciau zmones apacioj, ir net minties nebuvo, kad mes nenusileisim, kaip kiti nusileido taip ir mes turim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 12 gegužės 2016 - 08:04
QUOTE(Melajja @ 2016 05 12, 08:55)
Juokas tas nuvaziavimas, neilgai labai tuo serpantinu reikia vazuoti, tai ne i kokia Aradena.
Vaizdo medziagoje baisiau atrodo tas nulipimas, siaip ziuri kur kojas dedi ir nulipi, va pacioje pabaigoje prie vandens jau staciau, tai vaikus nukelt reiktu. Kai mes buvom zmones su visai  maziukais nusileido ir dar kedes, skecius atsinese.
Bet kai mes buvom, buvo vos kelios masinos, ir pagrinde sokinetojai - nardytojai no uolu, tai jie ten visokius fintus dare , aisku ir mes bandem prisijungt, na smagu buvo ten pasibut.
As pamaciau zmones apacioj, ir net minties nebuvo, kad mes nenusileisim, kaip kiti nusileido taip ir mes turim  biggrin.gif

nuraminot, vadinas bandysim ir mes kaip nors, nes man labai jau super tas pliažiukas smile.gif

Vakar pagaliau nusipirkau bilietus atgal, viskas jau užsakyta, viska sudėliota tai jau ramiai galiu laukt kelionės.
Mes tik kaip ne visi žmonės - skrendam iš Varšuvos, o grįžtam su persėdimu Atėnuose.
Man taip buvo patogesnės datos ir laikai.
Bilietukai 1 žm. į abi puses gavosi po 115 eur.
Skrendam birželio 19-29 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punkis: 12 gegužės 2016 - 09:53
QUOTE(rinkute19 @ 2016 05 12, 07:48)
Mes važiuosim medučio kopinėti birželio mėnesį. Mums dviems dvi savaitės su AI, bagažu ir pervežimais gavosi ~1300 eurų.  4u.gif  ax.gif  bigsmile.gif
Norėjau paklausti, kiek kainuotų ekskursijos į Santorini salą, Samarijos tarpeklį ir į Spinalongo salą?  rolleyes.gif

Žiūrint iš ko pirksite ekskursijas -kainų skirtumas akivaizdus. Iš vietinių pigiau,o iš Novaturo ar Teztouro brangiau. Į Samariją avalynę patogią turėkite,kad nesliduotų padai ant akmenų ir uždara kad būtų. Dar gerai kad laisvesnė avalynė,nes kojos ištinsta......
Atsakyti
Laba.
Ar liepa tinkama keliaut i Kreta? Kainu ir oro atzvilgiu.. Ačiū kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madam_pipi82 @ 2016 05 14, 15:28)
Laba.
Ar liepa tinkama keliaut i Kreta? Kainu ir oro atzvilgiu.. Ačiū kas patars 4u.gif

Man liepa buvo labai karsta, saule labai pikta...
Atsakyti
gal kas dabar Kretoj ir kaip istikruju su orais? unsure.gif zinias pazejus nenuteike optimistiskai doh.gif +22 ir lietus blink.gif
Atsakyti
Labas. 4u.gif 4dieni vėlai grįžom iš Kretos. Pirma kelionė ten man buvo fantastiška.
Su nuomotu Yariuku aplankėm Balos lagūną, Matalą, Spinologos salą, Vai paplūdimį, Dzeuso uolą. Buvom Heraklione, Chanijoje, Agios Nicolajos, Malijoje ir kt. miestuose. Kai isvažiavom , tai oras fantastinis -25-30 karščio. Vanduo dar vesokas - 19-20. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fera82: 15 gegužės 2016 - 03:21
QUOTE(madam_pipi82 @ 2016 05 14, 14:28)
Laba.

Sveiki. Čia yra keblus klausimas ir atsakymas......Jaučiu kad karšta. Žiūrint kaip kas karštį mėgsta ir ištveria. Man tai netinka. Aš visada keliauju rugpjūčio pabaigoje rugsėjo pradžioje.Tik į Tunisą vykome gegužės pabaigoje.
Patarimas yra toks nedėkingas dalykas.....Tik kiekvienas galim savo nuomonę išsakyti,pasidalinti savo patyrimais.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2016 05 15, 03:21)
Labas.  4u.gif 4dieni vėlai grįžom iš Kretos. Pirma kelionė ten man buvo fantastiška.
Su nuomotu Yariuku aplankėm Balos lagūną, Matalą, Spinologos salą, Vai paplūdimį, Dzeuso uolą. Buvom Heraklione, Chanijoje, Agios Nicolajos, Malijoje ir kt. miestuose. Kai isvažiavom , tai oras fantastinis -25-30 karščio. Vanduo dar vesokas - 19-20.  smile.gif

Na ir kaip tas kelias iki Balos???
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 05 14, 18:43)
gal kas dabar Kretoj ir kaip istikruju su orais?  unsure.gif  zinias pazejus nenuteike optimistiskai  doh.gif +22 ir lietus  blink.gif

Vakar buvo apsiniauke, bet silta, vakare pakilo vejas, nakti lijo. Dabar rytas apsniaukes, vejuota, bet silta. Uzvakar vakare irgi lijo, gan stipriai. Ketvirtadieni irgi lijo vakare Visa laika vejuota. Nors laipsniu tai gal daugiau nei 22. Bet mums keliauti netrukdo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kersyte: 15 gegužės 2016 - 12:08