Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

Kokie marsutai graziausi is Retimno? Ar sudetingas kelias i pietus? Pvz. iki Matalos ? O i Omalos ar sudetingas kelias? Jeigu labai sudetingi serpentinai, tai as nenoreciau. Bijau aukscio, ir tos nuomuotos masinos man nekelia pasitikejimo biggrin.gif
Atsakyti
mane taip pat domina kelias nuo Herakliono iki Matalos ir per kiek laiko galima nuvažiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 04 24, 16:07)
Cia iprasta paslauga, as drasiai prasyciau.

Pritariu. Prašyt reikia drąsiai ir nėra ko kuklintis wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Ryana @ 2016 04 25, 14:23)
mane taip pat domina kelias nuo Herakliono iki Matalos ir per kiek laiko galima nuvažiuoti  ax.gif

Kad ir kur bevažiuotumėt į kalnus, vingiuotų kelių neišvengsit. Nes nėra kelio į kalnus tiesiai. Juk kylama vingiuotai. Tiesiog keliai tikrai puikūs, o vaizdai atperka visas baimes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelija @ 2016 04 25, 13:35)
Kad ir kur bevažiuotumėt į kalnus, vingiuotų kelių neišvengsit. Nes nėra kelio į kalnus tiesiai. Juk kylama vingiuotai. Tiesiog keliai tikrai puikūs, o vaizdai atperka visas baimes  bigsmile.gif

vingiuotų kelių nebijau, jau patirties turiu su tais keliais, mane domina, kad būtų geras asvaltuotas kelias, ir kelias laiko atžvilgiu... nes sakoma, kaip pasikartosiu, kad Kretoje atstumai matuojami ne km, o laiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 25 balandžio 2016 - 13:00
Sveikos,

mes siemet vel pasirinkom Kreta, pernai buvo Bali mietelyje siemet, skendam beveik tuo pat metu, pernai buvo geguze 9-16, siais metais geguzes 15-22. Tik kad siemet skrenda taboras.. 12 zmoniu smile.gif is ju 5 vaikai nuo 5 men iki 8 metu smile.gif

prnai aplankem Balos laguna, vaziavom su auto nuomotu, (nereali vieta), Krouno ezera ( ir labai patiko, vaikas isvis svaigo nuo vezliuku ieskojimu) , Spinalongos sala ( labai patiko, siemet gal net kartosim, nes bus daug nebuvusiu), Matala ( vat si vieta nepaliko ispudzio visiskai, bet vaziuot iki jos faina, grazu)

siaip metais niekaip nesumastau ka aplankyt zemyn leidziantis, su tokiais kleckais po tarpeklius nepasimalsi labai , tai kolkas Vai papludimys, Lasithi pynaukste su Dzeuso ola, as noriu Knoso rumu..ir gal dar galit ka pasiulyt kas butu leidziantis zemyn, o ne i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2016 04 25, 15:00)
vingiuotų kelių nebijau, jau patirties turiu su tais keliais, mane domina, kad būtų geras asvaltuotas kelias, ir kelias laiko atžvilgiu... nes sakoma, kaip pasikartosiu, kad Kretoje atstumai matuojami ne km, o laiku smile.gif

Jei į Omalos plokštikalnę, tai kelias puikus. Dėl laiko nieko negaliu patart. Mes dažniausiai išvykstam po pusryčių kokioms 4-5 val. Nuo Chanijos iki Omalos nuvykt ir grįžt to laiko mums pakako.
Be to, kelius aš dažniausiai apžiūriu per googlemaps, labai gerai matosi koks kelias. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2016 04 24, 20:50)
Kokie marsutai graziausi is Retimno? Ar sudetingas kelias i pietus? Pvz. iki Matalos ? O i Omalos ar sudetingas kelias? Jeigu labai sudetingi serpentinai, tai as nenoreciau. Bijau aukscio, ir tos nuomuotos masinos man nekelia pasitikejimo biggrin.gif

Iš Rethymno, kažkaip man atrodo į Matalą nėra nei baisu, nei toli važiuoti. Mes visai su maža dukryte pamenu važiavom. Laiko apie 1,5 val. kazkaip nepamenu, kad butu kaip nors baisu vaziuoti. Man like, kad gana paprastai nuvaziavom. Dar ir seneius vezemes, tai ir jie neisvargo. Linkiu geros keliones. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2016 04 25, 14:00)

Pravaziuojant Herakliona 3 posukis i desine (pirmi du vienas eina i Herakliono uosta. kitas i Knosa), trecias posukis bus su nuoroda i Mires (Moires). Nuo Herakliono iki Moires apie 50 km. Nuo Moires iki Matalos dar koks 20 km.
Kadangi Kelias beveik kaip greitkelis iki Ag. Varvara. Pravaziuosite ilgiausia Kretos kaima Ag. Varvara, pasuksite pagal zenkla i Moires. Mires liks sone, o jus laikykites kelio. Pravaziave Moires - Orientyras Petro Kefali. Bus zenklai. Uz jo - iskart Matala. Be sustojimu uzima mazdaug 2 h. Bendras kelias apie 70 km, laikas apie 1,5 h- 2 h. Nes iki Ag. Varvara - kelias tiesus, nuo Ag. Varvara -iki Gortyna ir iki Zaros bus vingiuota. As planuociau nemaziau triju valandu
Papildyta:
QUOTE(R&D @ 2016 04 24, 21:50)

Bijant aukscio i Omalos gal nevertetu, nes kelias geras, bet aukstai ir vingiuotai. O nuo Rethimno iki Matalos tai easy-peasy. Neturetu but jokiu problemu. Beto, masinos yra patikimos tiek, kiek patikima kompanija naudojate. normalios kompanijos nenaudoja senesniu nei 2 m masinu. Kai kurios turi ir 2016 m. Mano draugai gavo siu metu geguzei fiat panda 2016 m uz 175 eur savaitei (Danaos viesbutyje) Rethimne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joker98: 26 balandžio 2016 - 11:20
Mes iš europeocars imam gegužės savaitei 104 eu A klasės. Ėmėm iš jų prieš du metus, esam patenkinti. smile.gif
Atsakyti
Kažkas rašė, kad atsisiuntė nemokamą maps į telefoną, ir nereikia interneto, kad galėtum naudotis. Gal galite pasidalinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelija @ 2016 04 26, 14:45)
Kažkas rašė, kad atsisiuntė nemokamą maps į telefoną, ir nereikia interneto, kad galėtum naudotis. Gal galite pasidalinti? blush2.gif

http://www.mycreteguide.com/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelija @ 2016 04 26, 12:41)
Mes iš europeocars imam gegužės savaitei 104 eu A klasės. Ėmėm iš jų prieš du metus, esam patenkinti. smile.gif

kiekvienas kas iesko, tikrai randa geru variantu. del to ir sakau, kad tiesiog verta pasigilinti i kompanijos patikimuma ir nereiks bijoti del nepatikimu automobilio. Bet, po istorijos ispanijoje, kai mums pripaise 800 eur del masinos subraizymo (nors jau tokia gavome), ir nuskaiciavo is credit korteles, nes del francizes ja turejo, ismokau pamoka, kad jokiu franciziu nenoriu (kam man tie brokeriai), ir kad imant masina, reikia gerai ja apziureti. Taip kad visoms geru atostogu: bukite budrios ir viskas bus patikima smile.gif
Atsakyti