Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(R&D @ 2016 04 12, 12:32)
Pernai buvom Kretoj, is Chanijos, Kissamos vazinejom, tai labai patiko kelias link Elafonisi. Siemet bandysim apsigyventi Rethimne, ir pavazinet po kita puse, ka labiausia vertetu pamatyt?  Informacijos be galo daug, bet gal trumpai kas galetu parasyt? Gelo vandens ezeras Kournas  vertas demesio? Kas dar?

Pernai Ilsejomes Kretoj ir buvom nuvyke prie Kourno ezero. Issinuomavom vandens dvirati ir su seima paplaukiojom smagiai. Labai didelio ispudzio nepaliko. Aisku, grazu, aplink kalnai, matem labai dideliu zuvu burius plaukiojant. Mums uzteko valandeles pasibuvimo ten per akis. Vaziuojant atgal planavom pakeliui sustoti Rethymne,aplankyti pili ir pan., bet tik privaziavus pili uzklupo audra, visiskai nieko nesimate, bunant prie pilies bangos net ant masinos pylesi:), vejas labai stiprus, tai ekstryno apturejom nemazai:)
Atsakyti
Kuriuo metų laiku buvot, kai snigo kalnuose? bigsmile.gif wub.gif
Mes gyvensim netoli Chanijos Platanias, Agia Marina. Ruošiames važiuot į Elafonisi, prie Kourno ežero,į Knoss rūmus, Arkadi vienuolyną, Rethymno pilį r Chanią. Balos liks kitam kartui jaučiu , nes b sakė tokiu keliu nevažiuos, o paskui su vaikasi kilt į viršų nuo Balos irgi nekas, o su laivu, nu truputį daug mums 5 gaunasi blush2.gif Ką dar galima ten pakeliui įtraukt į maršrutą? ax.gif Galvojom į Preveli, bet pasiskaičius atsiliepimus, kažkaip pradedu abejot , ar vykt g.gif Mašiną nuomosim kokiom 5 dienom
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2016 04 12, 21:54)
Kuriuo metų laiku buvot, kai snigo kalnuose? bigsmile.gif  wub.gif
Mes gyvensim netoli Chanijos Platanias, Agia Marina. Ruošiames važiuot į Elafonisi, prie Kourno ežero,į  Knoss rūmus, Arkadi vienuolyną, Rethymno pilį r Chanią. Balos liks kitam kartui jaučiu ,  nes b sakė tokiu keliu nevažiuos, o paskui su vaikasi kilt į viršų nuo Balos irgi nekas, o su laivu, nu truputį daug mums 5 gaunasi blush2.gif Ką dar galima ten pakeliui įtraukt į maršrutą? ax.gif  Galvojom į Preveli, bet pasiskaičius atsiliepimus, kažkaip pradedu abejot , ar vykt g.gif  Mašiną nuomosim kokiom 5 dienom

Buvom 2014 m balandžio paskutinę savaitę su 6 mėn kūdikiu. Kalnuose apsirengę tik su vasariniais rūbais biggrin.gif
Atrodė taip:

Papildyta:
Ir dar ax.gif

Papildyta:
Op
Atsakyti
QUOTE(Evelija @ 2016 04 12, 20:08)
Buvom 2014 m balandžio paskutinę savaitę su 6 mėn kūdikiu. Kalnuose apsirengę tik su vasariniais rūbais  biggrin.gif

Bet zinokit foto atima zada. Man nerealus vaizdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2016 04 12, 23:42)
Bet zinokit foto atima zada. Man nerealus vaizdas  4u.gif

Toks ir buvo vaizdas. Paauglė dukra puolė foto sesiją daryt rolleyes.gif
Mes keliaujam savarankiškai. Žinoma, skaitau forumus, atsirenku man reikalingus dalykus. Su vyru iš pradžių žemėlapyje pažymėjom, kur važiuosim, ką žiūrėsim. Po dienos savo planą metėm į šoną ir tiesiog važiuodavom pagal savo nuojautą. Ir tikrai nesigailiu, kad pabuvom Omalos plokštikalnėj. Tada susirgom kalnais bigsmile.gif Kasdien vis važiuodavom kitur, bet kad būtinai į kalnus biggrin.gif Tiesa, visas išvykas derinom su mažu vaiku. Gerai, kad jis buvo tokio amžiaus, kai dar daug miegodavo. Važiuoti galėjom nors ir visai dienai, nes maitinau tuo metu ir nesukau galvos dėl vaiko košelių tyrelių smile.gif Gera prisiminti... šiemet vėl į Kretą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2016 04 12, 20:54)
Mes gyvensim netoli Chanijos Platanias, Agia Marina. Ruošiames važiuot į Elafonisi, prie Kourno ežero,į  Knoss rūmus, Arkadi vienuolyną, Rethymno pilį r Chanią. Balos liks kitam kartui jaučiu ,  nes b sakė tokiu keliu nevažiuos, o paskui su vaikasi kilt į viršų nuo Balos irgi nekas, o su laivu, nu truputį daug mums 5 gaunasi blush2.gif Ką dar galima ten pakeliui įtraukt į maršrutą? ax.gif  Galvojom į Preveli, bet pasiskaičius atsiliepimus, kažkaip pradedu abejot , ar vykt g.gif  Mašiną nuomosim kokiom 5 dienom

Mes irgi gyvenom Agia Marina, jei vazuosit i Matala ir Preveli palmiu giraite, tai kelione gan ilga gaunasi, pakeliui uzsukom i tarpekli valandai, Preveli giraiteje praleidom pora valandu, Mataloi taip pat iki 2 valandu, o toliau visa diena masinoje. Bet labai patiko.
I Kournas ezera galit uzsukti pakeliui tarkim i Rethymna vazuojant, jam skirkit 1 val. pasiplaukojimui vandens dviraciu, daugiau ten nera ka veikti.
Nzn kokio amziaus jusu vaikai, bet prie Chanios oro uosto 9tagi ir netoli jusu gyv. vietos) labai fainas papludimys yra tarp uolu Stefanou beach, tik iki jo nusileisti gan statu, bet leidosi ir su visai maziukais vaikais zmones.
Mes i Chania praktiskai kasvakara pavazuodavom pasivaiksciot, visai netoli ji nuo Platanias, dar pakeliui yra labai faina ir didele vietine graiku vaikiska parduotuve (nepamenu pavaidimo) tai ten visko pilna, lauktuvem labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 13 balandžio 2016 - 08:15
Skaitau diskusijas ir prisimenu patirtus įspūdžius Kretoje-tai nepamirštamos akimirkos.Esu tokia moteris,kuri neturi prie šalies vyro (deja deja taip jau yra 20 metų),kuris vairuotų automobilį,tai tenka naudotis agentūrų paslaugomis. Bet esu tik kartą nusivylusi Marmaryje. Kretoje viskas buvo super.Aplankėme ir pamatėme daug .
Visada perku keliones su viskas įskaičiuota.Keliauju su dukra,abi esame saldumynų,ledų ir vandens gėrimo mėgėjos. Todėl mums labai smagu kai bent kada sugrįžę iš ekskursijų laisvai galime mėgautis kuo tik norime. Ypač tai buvo Kretoje:ledai,šerbetai,vaisiai ir visi skanumynai. O labai puiku ir kokteiliu pasigardžiuoti vakarais,žiūrint įvairius vakarinius pasirodymus,klausantis muzikos.
O kiek žmonių tiek nuomonių apie viską.Kam vienaip patinka keliauti ir atostogauti,kitam tai visai nepriimtina.Mėgstu išvykusi atostogų dienas leisti be rūpesčių-mėgautis,grožėtis ir kuo daugiau pamatyti.Negaliu sau leisti daug išlaidauti,bet ką patiriu atperka viską.
Linkiu visoms kurios vyksite į Kretą,kuo geriausių įspūdžių.
Kas galite tikrai patariu praeiti Samarijos tarpekliu,pavažinėti po kalnus,nuvykti į Santorini.
Atsakyti
Merginos, o kokia navigacija naudojatės išsinuomoję auto?
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2016 04 13, 11:42)
Merginos, o kokia navigacija naudojatės išsinuomoję auto?

Turim planšetėj progaramėlę
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 04 13, 09:12)
Mes irgi gyvenom Agia Marina

Ačiū už patarimus 4u.gif
Vaikai mano ne tokie jau maži, mažiausiui 4 bus, kai vyksim smile.gif Bet jis toks spirgantis visur, tai man statūs nusileidimai su juo kažkaip nesaugiai skamba blush2.gif Jis gi viską pats daro, už rankos laikytis jam ne lygis ir pan. Reiks pažiūrėt youtubej kaip ten tas nusileidimas atrodo, kad susidaryt vaizdą smile.gif
Tai tam Kourno ežere maudytis neišeina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2016 04 13, 10:58)
Turim planšetėj progaramėlę

Gal išduosit kaip vadinas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2016 04 13, 13:12)
Ačiū už patarimus 4u.gif 
Vaikai mano ne tokie jau maži, mažiausiui 4 bus, kai vyksim smile.gif Bet jis toks spirgantis visur, tai man statūs nusileidimai su juo kažkaip nesaugiai skamba blush2.gif Jis gi viską pats daro, už rankos laikytis jam ne lygis ir pan. Reiks pažiūrėt youtubej kaip ten tas nusileidimas atrodo, kad susidaryt vaizdą smile.gif
Tai tam Kourno ežere maudytis neišeina? g.gif

Oj nesakykit, mano 2,6 m irgi vijurkas doh.gif Šiemet bus sunku nulaikyti. O saugoti yra kur. Ypač statesnėse vietovėse. Teks saugot kaip savo akį biggrin.gif
Bet juk visur juos reik saugoti.
Atsakyti