Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(*Kameja* @ 2016 04 08, 12:45)
kaip faina, jums jau greit biggrin.gif
gal kas zinot patikimesni oru prognozes psl nei gismeteo  g.gif  rolleyes.gif

Ir čia gana išsamiai http://www.holiday-w...recast/?days=14 galima pasirinkti šalį, rašo ir apie vidurkius, pvz. vandens t smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(kristaj27 @ 2016 04 08, 07:05)
Merginos paaiškinkit man paprastais žodžiais-kas yra FDW draudimas, kas į jį įeina ir kas ne, ar užtenka tik tokio  4u.gif  Skaičiau kelias temas, nu bet niekaip nesuprantu  doh.gif

Pacituokite visą kontekstą. Šiaip FDW (Full damage waiver) – pilnas draudimas, nebent išnašoje nurodyta kas nors kitaip.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 04 08, 13:08)

Pacituokite visą kontekstą. Šiaip FDW (Full damage waiver) – pilnas draudimas, nebent išnašoje nurodyta kas nors kitaip.

INSURANCE
Full Damage Waiver (FDW) insurance with the following coverage’s:
Death or bodily injuries to third party up to 750.000,00 €.
Property damages to third party up to 750.000,00 €.
Loss of fire.
The rented car against vandalism.
Damages to the wheels, tires, windshield and windows.
Personal accident insurance (PAI) with the following coverag’s:
The driver against death, total or partial permanent disability by traffic accident and medical expenses up to 17.600,00 €.
Each passenger for bodily injuries – total permanent disability – partial permanent (percentage) – death.
Theft Waiver (TW) relieves the renter from all financial responsibility for loss of or damage to vehicle by or following theft.
Tai suprantu, kad pilnas, galima drąsiai imti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaj27 @ 2016 04 08, 19:29)
INSURANCE
Loss of fire.
The driver against death, total or partial permanent disability by traffic accident and medical expenses up to 17.600,00 €.
Each passenger for bodily injuries – total permanent disability – partial permanent (percentage) – death

Theft Waiver (TW) relieves the renter from all financial responsibility for loss of or damage to vehicle by or following theft.

O kokia frančizė? Kai suvedu, man rodo, kad yra... g.gif
oi, sorry, ne Jūsų nuorodą buvau pažiūrėjus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogiux: 08 balandžio 2016 - 19:03
INSURANCE
Loss of fire.
Each passenger for bodily injuries – total permanent disability – partial permanent (percentage) – death.

Vienintelis klausimas, ar tai siūlo brokeris, ar tiesioginis nuomotojas. Jei tiesioginis nuomotojas - imkite drąsiai smile.gif .
Atsakyti
INSURANCE
Loss of fire.

Jūs iš europeocars žiūrit? Paskaitinėjau atsiliepimus-nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 04 08, 12:45)
kaip faina, jums jau greit biggrin.gif
gal kas zinot patikimesni oru prognozes psl nei gismeteo  g.gif  rolleyes.gif

Fainai, tik stebiu orus, nes irgi su dviem mažais vaikais keliausim... Net nežinau kokių čia rūbų reikės, panikuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2016 04 08, 20:16)
Jūs iš europeocars žiūrit? Paskaitinėjau atsiliepimus-nelabai g.gif

Taip pas juos žiūrim. O kas su jais negerai ax.gif mum geriausia kaina pas juos..
Atsakyti
QUOTE(kristaj27 @ 2016 04 09, 05:12)
Taip pas juos žiūrim. O kas su jais negerai  ax.gif mum geriausia kaina pas juos..

turiu tokį bjaurų įprotį TripAdvisor skaitinėt biggrin.gif rašo, kad pernai rezervacijas atšaukinėjo, bet gal čia dėl buvusios Graikijos situacijos.
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2016 04 09, 09:10)
turiu tokį bjaurų įprotį TripAdvisor skaitinėt biggrin.gif rašo, kad pernai rezervacijas atšaukinėjo, bet gal čia dėl buvusios Graikijos situacijos.

Praeitais metais buvau 14 d per pacia Krize Kretoj, kai net bankai nedirbo. Niekas nieko neatsaukinejo, viskas vyko sklandziai. Itariu, kompanija isnuomoja daugiau auomobiliu nei realiai ju turi, o poto nepelningus uzsakymus atsaukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joker98 @ 2016 04 09, 09:50)
Praeitais metais buvau 14 d per pacia Krize Kretoj, kai net bankai nedirbo. Niekas nieko neatsaukinejo, viskas vyko sklandziai. Itariu, kompanija isnuomoja daugiau auomobiliu nei realiai ju turi, o poto nepelningus uzsakymus atsaukia biggrin.gif

tai irgi nieko gero biggrin.gif kaip žinot, ar būsi pelningas ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2016 04 09, 09:57)
tai irgi nieko gero biggrin.gif kaip žinot, ar būsi pelningas ? biggrin.gif

Na logiskai mastant - pagal kaina. Nebuna zemu kainu, ypac sezono vidury. Jei kompanija dave zema kaina, poto gavo uzsakyma, kur klientas sutinka moketi daugiau, greiciausiai isnuomos tam, kas moka daugiau. Nezinau, cia mano pasifilosofavimai. Mano nuomone labai zema kaina visada kelia itarimus biggrin.gif
P.S gerai panarsius po interneta, matosi, kad vidutine kaina Aukstojo sezono metu yra apie 45 eur/parai. Tiesa, nuomojantis sakykim kaip mano atveju 14 d - ji krenta, bet ne daug. Man gavosi 35 eur/parai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joker98: 09 balandžio 2016 - 09:19
Mes per europeocars uzsisakem auto. Kylam balandzio 27. Ka domina galesiu parasyti kas ir kaip buvo.
Atsakyti