Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės moters higienos priemonės

Man atrodo, tiesiog pasirinko per didelę (per plačią) taurelę.
Atsakyti
Iš Amazon nusipirkau naują taurelę Fleurcup, turi atkeliauti kitą savaitę.
Atsiliepimai? g.gif Gal kuri ją naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 06 08, 14:54)
Iš Amazon nusipirkau naują taurelę Fleurcup, turi atkeliauti kitą savaitę.
Atsiliepimai?  g.gif  Gal kuri ją naudojate?

Pas mane ne Fleurcup. Bet parašykit, kaip prigijo ji, gal kitoms pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 06 16, 00:19)
Pas mane ne Fleurcup. Bet parašykit, kaip prigijo ji, gal kitoms pravers  4u.gif

Jau atkeliavo į mano namus Fleurcup ax.gif belieka sulaukti mmm ir išbandyti.Aprašysiu įspūdžius ir jums. smile.gif
Atsakyti
Radau pranešimą apie pirmą toksinio šoko sindromo atvejį menstruacinės taurelės atveju. Kadangi iki šiol visi taurelių gamintojai pabrėžė, kad taurelės naudojimas toksinio šoko nesukelia, šitas raportas patraukė mano dėmesį.

Moteris po 10 dienų taurelės naudojimo skundėsi toksinio šoko simptomais. Tačiau auksinio stafilokoko, kuris ir sukelia toksinį šoką, nebuvo rasta. Moteris išgydyta sėkmingai.

Toksinį šoką sukelia šie faktoriai, sukurdami terpę stafilokoko bakterijai daugintis:
1) Kraujo kaupimasis celiuliozės ir poliesterio audiniuose (iš jų pagaminti tamponai, taurelėje jų nėra)
2) makšties pH pakilimas nuo sveiko 4.2 iki 7.4 (tyrimais įrodyta, kad taurelė nekeičia makšties pH)
3) deguonies ir anglies dvideginio buvimas makštyje mėnesinių metu. (Natūralus procesas)

Tačiau tyrėjai daro prielaidą, kad kraujo kaupimasis, kartu su įdrėskimais, neatsargiai įsidedant ir išimant taurelę, gali padidinti infekcijos ir toksinio šoko riziką. Taigi jie rekomenduoja nelaikyti taurelės ilgiau nei 10 valandų, ją ištuštinti ir plauti reguliariai. Ypatingai nerimaujančioms aš dar ir pasiūlyčiau taurelę perplauti verdančiu vandeniu ir mėnesinių metu, kartas nuo karto.

Be to, auksinį stafilokoką nešiojamės mes visi iki vieno, mūsų imuninė sistema puikiai su juo susitvarko, tačiau jeigu jis gauna palankias sąlygas daugintis, jo gali atsirasti per daug ir sukelti ligą.

Visą pranešimą rasite čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 17 birželio 2016 - 11:51
Sveikos,mergaitės.Atėjau pas jus su klausimu,nes pagal postų datą sprendžiu,kad patirties su taurelėmis jus turite ir naudojatės jomis seniai.Nusipirkau Lunette,šiandien tik antra diena,kai bandome abi viena prie kitos adaptuotis,vakar buvo sunki įkišk-ištrauk diena,bandžiau įvairius lankstymo būdus,kotelis man pasirodė per ilgas ir paskubėjau per vieną brūkšnelį patrumpinti,šiandien manau paskubėjau verysad.gif Įdėjau manau gerai,taurelė išsiskleidė,tik kotelis visur braižo bash.gif galvoju,gal jį dar patrumpinti,bet ar eis ištraukti?
Laukiu atsakymo,pasidalinkit patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringav @ 2016 07 23, 12:59)
galvoju,gal jį dar patrumpinti,bet ar eis ištraukti?

Aš patrumpinau beveik iki galo, ištraukti puikiai išeina, tik kartais į ciklo pabaigą (kai kaklelis vėl pakyla) reikia pasistengti paieškoti giliau biggrin.gif
Tam, kad nedurtų galima bandyti įsidėti giliau, arba trumpinti dar labiau tada taurelę kaip tik bus galima dėtis ne taip giliai mirksiukas.gif
Jei braižo galite pirma bandyti ne dar labiau trumpinti, o apkirpti/apdildinti galiuką taip, kad nebūtų tokie aštrūs kampai. Jei nepadės tada kirpkite, visos išsitraukia ir jums pavyks biggrin.gif mirksiukas.gif
O jūs dabar bandote taurelę sirgimo metu ar ne?
Atsakyti
Aš irgi nusikirpus visiškai kotelį ir išsitraukiu be jokių problemų. Į ciklo galą dažniausiai nenaudoju taurelės išvis, nes mano mėnesinės labai negausios, tai tiesiog nemalonu, įkloto puikiai pakanka. Bet tiesiog reikia tada atsitūpti ir pasistanginti, tada taurelė nuslenka žemyn, ir ją pagauni ir ištrauki smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif bandžiau taurelę ciklo viduryje ir tai tik porą dienų,laukiu sekančių mm doh.gif ,bandysiu vėl ir vėl,nes pojūtis,kad nėra kliūrkt,jėga lotuliukas.gif Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Labas, 4u.png
Naujas ciklas,naujos bėdos verysad.png Nesuprantu kas darosi,kad ir kaip giliai įdedu,lyg ir viskas gerai,aš jos nejaučiu,po kiek laiko taurelė slenka žemyn(kol guli ok,pradedu vaikščioti ir slenka,o apie sportą nei minčių),galiausiai reikia eiti persidėti iš naujo,ar čia tas vakuumas nesusidaro(bet neprabėga)ar pas mane jau tiek išsitampę(2 gimdymai)gal taurelė man per siaura?Naudoju antrą ciklą.Vakar supykusi įkišau į maišelį,ir skauda ir nusivyliau,praleidusi naktį su įklotu supratau,kad prie jų grįžti nenoriu,noriu išbandyti viską.
Atsakyti
Kokio dydžio Lunette taurelę pirkot?

Kad ji kažkiek vaikšto, tai natūralu, nes ji keliauja paskui kaklelį, kuris ciklo pradžioje yra labai žemai, paskui kiek pakyla. Jeigu neprisisiurbtų taurelė, tada pratekėtų. Jeigu neprateka, tai manyčiau, kad viskas gerai. O kaip žemai ji nusileidžia? Iki kol jaučiat, ar ji išvis iškrenta? Jeigu ji žemiau, nei įdėjot, bet nejaučiat jos, tai nesukčiau galvos – tegu būna ten, kur jai geriausia. Taurelė bet kokiu atveju guli žemiau nei tamponas, taip turi būti.
Atsakyti
Labas ir ačiū už greitą atsakymą 4u.png
Taurelę užsisakiau 2 dydį,nes gimdžiusi 2 kartus,nors mėnesinės nėra tokios gausios.Taurelės instrukcijoje apie išslydimą radau parašyta,kad jei silpni raumenys taip gali atsitikti ir kad,treniruoti raumenys laiko geriau,gali išslysti ir dėl neteisingo įdėjimo,kai nesusidaro vakuumas,tai aš noriu galvoti ,kad paskutinis variantas mano.Taurelė išslenka iki tiek(kotelį nukirpau visai)kad matosi taurelės dugnas,tai aš manau, kad mano silpni raumenys,klausimas-kaip juos stiprinti?ar išvis tai įmanoma?apie Kėgelio pratimus esu girdėjusi. verysad.png
Atsakyti