Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės moters higienos priemonės

QUOTE(Raven @ 2016 04 06, 07:22)
Sveikos, gal žinote kur gauti Lietuvoje tų maišiukų įklotams susidėti? Arba gal kuri žadat daryti užsakymą iš puslapio kuriame jų yra? smile.gif

Kur laikote savo įklotus tos, kurios pirkote Lietuvoje? gal yra kokių panašių patogių maišiukų?  4u.gif

Aš turiu sauskelnėms skirtus maišelius, tai visose parduotuvėse, kurios parduoda daugkartines sauskelnes, gali rasti ir tų maišelių. Dar sporto prekių parduotuvėse gali paieškoti, prie plaukimui skirtų reikmenų. Aš turiu keturis. Du didesnius - vieną švariems sutraukiamą, kitą nešvariems, su patogia rankena ir užtrauktuku, maišą pakabinu ant durų, ir du mažiukus - vienas yra skirtas soskei, kurį laikau darbe, netikėtoms mėnesinėms ar kai pamirštu pasiimti atsargas. Kitas mažiukas yra su dviem skyriais, jis mano einamiausias, keliauja su manimi. Pažiūrėk prie maitinimui skirtų reikmenų, būna irgi mažiukai maišeliai su dviem skyriais, skirti daugkartiniams krūtų įklotams, juos gali naudoti švariems / nešvariems nešiotis.
Atsakyti

Jefimija, ačiū, bandysiu ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2016 04 07, 20:39)
Jefimija, ačiū, bandysiu ieškoti  4u.gif

jei rasit - gal galit pasidalinti cia - nes neisivaizduoju apie ka kalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 04 07, 20:50)
jei rasit - gal galit pasidalinti cia - nes neisivaizduoju apie ka kalba blush2.gif

Kalba apie tokius maišelius įklotams laikyti. Šis pavyzdys iš prancūziško puslapio kur Jefimija pirko savo rinkinuką - https://boutiquebumm...ac-fabulous-flo

user posted image

Man patiko, kad yra atskiri skyriukai panaudotiems ir švariems įklotams, bet kartu tai vienas kompaktiškas maišiukas, patogus darbe ar išvykoje.

Išnaršiau internetą ir radau kelis variantus. Daugelis maišiukų yra 36 × 40cm dydžio ir skirti būtent sauskelnėms. Bet manau tokį maišiuką galima naudoti ir namie skalbimui skirtiems įklotams. Iš tokių man patiko šis - http://www.rasakila....psys-vystyklams

Bet radau ir mažesnių variantų bigsmile.gif

Va čia - http://www.babymarke...-priemones/c385 4u.gif

Matmenys: 12 x 20 cm - http://www.babymarke...23929960/p46001
user posted image

Matmenys: 20 x 20 cm - http://www.babymarke...23929847/p46002
user posted image
Atsakyti
Raven, aha, mano pats einamiausias maišiukas yra iš bummis, tie skyreliai yra super thumbup.gif bet nemačiau kitų firmų puslapiuose nieko panašaus. Tik žinau, kad plaukimui yra skirtų maišelių su dviem skyriais.

Mano abu didesni maišeliai yra 25x30. Tai žinokit, tik tik. Švarūs telpa be jokių problemų, bet nešvarūs, kadangi sulankstyti visaip, tai į ciklo pabaigą sunkiai telpa. O aš įklotus part-time naudoju, kartais keičiu taurele. Jeigu įklotų turit daugiau, tikrai drąsiai pirkit didesnius. Aš nesupykčiau tikrai, jeigu nešvariems skirtas maišelis būtų kiek didesnis. Svarbiausia man, kad būtų užtrauktukas. Reikia neužsegti iki galo, kad oras galėtų cirkuliuoti ir įklotai nesusmirstų, bet tuo pačiu neturi nieko matytis, kas maišelyje.

Pupis turi labai gerą, ir nebrangų neperšlampamą maišelį

user posted image.

Nuoroda čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 08 balandžio 2016 - 08:54

Aha mačiau tą Pupio maišiuką, gal visai ir nieko g.gif O plaukikų prekėse dar nežiūrėjau, reiks būtinai pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atejau pasitarti ir jusu paklausti ar yra normalu jaustis taip nepatogiai tik pradejus naudoti mooncup? Dejau labai daug vilciu i taurele, isigijau vakar ir siandien isbandziau (siuo metu neturiu menesiniu, bet perskaiciau, kad reikia pasibandyti, gal pasikirpti ir pn) , is pradziu zinoma buvo sunkoka isideti, bet susilankscius rozyte ir panaudojus lubrikanta seipne taip isidejau, panesiojau gal 1val. Viskas lyg buvo ok, bet jau apie 1-2h esu issiemus ir jauciu diskomforta viduje, toks jausmas lyg ji vis dar butu ten, lyg spaudima toki, maudima , lyg sieneles butu sudirge unsure.gif verysad.gif Kas negerai? Ar tai normalu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosy_ @ 2016 04 23, 14:08)
Sveikos  4u.gif

Atejau pasitarti ir jusu paklausti ar yra normalu jaustis taip nepatogiai tik pradejus naudoti mooncup? Dejau labai daug vilciu i taurele, isigijau vakar ir siandien isbandziau (siuo metu neturiu menesiniu, bet perskaiciau, kad reikia pasibandyti, gal pasikirpti ir pn) , is pradziu zinoma buvo sunkoka isideti, bet susilankscius rozyte ir panaudojus lubrikanta seipne taip isidejau, panesiojau gal 1val. Viskas lyg buvo ok, bet jau apie 1-2h esu issiemus ir jauciu diskomforta viduje, toks jausmas lyg ji vis dar butu ten, lyg spaudima toki, maudima , lyg sieneles butu sudirge  unsure.gif  verysad.gif  Kas negerai? Ar tai normalu?  verysad.gif

Nesu naudojus ne per MM, bet kai jos baiginejas - man kažkaip nesinori jos dėtis, jauciu diskomfortą, kaip ir ir pirmą dieną, kol tik teplioja, o va kai normaliai kraujuoja - diskomforto nebebuna, tad manau nenusiminkit, pabandykit kai prasides wink.gif
Atsakyti

Rosy_, pirmą kartą dėjotės, užkabinote viduje ir tiek. Gal ir įsitempusi kiek buvote. Atsipalaiduosite, įgusite ir bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Rosy, aš kaip ir kitos taurelės nesidedu lengviausiomis dienomis, nėra patogu. O turbūt dar nesate įgudusi įsidėti, tai ir gleivinę sudirginot. Palaukit mėnesinių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vajuza @ 2016 04 26, 13:29)
Sakykite, gal kas is Jusu siuva tuos daugkartinius iklotukus? Brukstelkite i AZ  4u.gif

Šios narės paklauskite, gal turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosy_ @ 2016 04 23, 11:08)
Viskas lyg buvo ok, bet jau apie 1-2h esu issiemus ir jauciu diskomforta viduje, toks jausmas lyg ji vis dar butu ten, lyg spaudima toki, maudima , lyg sieneles butu sudirge  unsure.gif  verysad.gif  Kas negerai? Ar tai normalu?  verysad.gif

Taurelės viduje neturėtų jaustis, jei įdėta tinkamai (taigi ir išėmus neturėtų būt didelio skirtumo). Aš naudoju ir besibaigiant menstruacijoms, kai tik pateplioja kiek, tai dieną pamirštu, kad turiu įsidėjus taurelę.
Gal nagais užkabinot? Taurelė sterilizuota prieš naudojimą? Muilo likučių nebuvo? Šiaip, pažiūrėčiau, kaip jaučiasi kraujuojant.
Atsakyti
Pritariu, taurelės viduje neturi jaustis.Ir aš kai ją įsidedu, jos nejaučiu.
Atsakyti