QUOTE(Raven @ 2016 04 06, 07:22)
Sveikos, gal žinote kur gauti Lietuvoje tų maišiukų įklotams susidėti? Arba gal kuri žadat daryti užsakymą iš puslapio kuriame jų yra?
Kur laikote savo įklotus tos, kurios pirkote Lietuvoje? gal yra kokių panašių patogių maišiukų?
Kur laikote savo įklotus tos, kurios pirkote Lietuvoje? gal yra kokių panašių patogių maišiukų?
Aš turiu sauskelnėms skirtus maišelius, tai visose parduotuvėse, kurios parduoda daugkartines sauskelnes, gali rasti ir tų maišelių. Dar sporto prekių parduotuvėse gali paieškoti, prie plaukimui skirtų reikmenų. Aš turiu keturis. Du didesnius - vieną švariems sutraukiamą, kitą nešvariems, su patogia rankena ir užtrauktuku, maišą pakabinu ant durų, ir du mažiukus - vienas yra skirtas soskei, kurį laikau darbe, netikėtoms mėnesinėms ar kai pamirštu pasiimti atsargas. Kitas mažiukas yra su dviem skyriais, jis mano einamiausias, keliauja su manimi. Pažiūrėk prie maitinimui skirtų reikmenų, būna irgi mažiukai maišeliai su dviem skyriais, skirti daugkartiniams krūtų įklotams, juos gali naudoti švariems / nešvariems nešiotis.