Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės moters higienos priemonės

QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 20:12)
Yra labai įvairių sauskelnių - vienos yra tinkamos visiems, kitos firmos turi du dydžius - vieną mažiukams naujagimiams, kitą jau šiek tiek didesniems. Man kažkaip atrodo, kad du dydžiai yra logiškiau, nes tada tų knopkių turėtų būti daug, bet tada gaunasi tikrai brangiai visas komplektas dviejų dydžių, nes jų mažiausiai kokių 14 tai reikia, kad bent jau dieną ištraukti ir po porą sauskelnių neskalbalioti  doh.gif. Jeigu jos atitarnauja keliems vaikams, tai tada kita kalba aišku  smile.gif Ačiū už atsakymą  4u.gif

tai jo, dabar visko yra daugiau ir viskas paprasciau nei kai as dukra auginau wink.gif O tas brangiai - jei pirksit firmines - tai gal ir bus brangiai - jei va mamyciu siutus analogus - tikrai ikandama... Vienkartines tikrai nebus pigiau... O dar tiko - nebetiko, nes keistai jos - viena diena ima ir nebetinka... Kur visa paki det? Be to vaikai su daugkartinem auginami anksciau ant puoduko prasytis pradeda - nes jaucia kada atlieka reikaliuka... Maniske 7 men jau kakucio prases... su sysiu ilgiau vargom blush2.gif Tad velgi - susitaupo... Ir naktim anksciau nustoja daryt - nes zino kad reik keltis, persirenginet - o miego taigi noris - tai pakenti ir nedarai kai nepriklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
Auginu ir as savo vaika nuo 2 men su daugkartinemis, pirkau naudotas vieno vaiko, manau ir manoji uzaugs su jomis. Prilaikancios kelnaites nenusiskalbusios nuo vieno vaiko, o iklotai suploneje, bet as dar idedu antra sluoksni plonesni ir svelnesni prie odos. Naktimis naudoju vienkartines.

QUOTE(be*starlet @ 2016 01 18, 02:06)
na, as po paiesku ir atsiliepimu ivertinimo buvau apsistojusi ties Lunette, Lena, Fleurcup ir Femmy cycle.

Po Mooncup norejau siek tiek kitokios formos, minkstesnes. Isigijau Lena, del puikiu atsiliepimu ir lyginat visus mano variantus, si taurele laimejo. Siuncia is UK http://www.lenacup.com/buy/ ; http://www.preciouss...amp;sort=normal .

Naudoju antra cikla savo nauja taurele, bet kazkaip nesusidraugauju, slysta man .
Po gimdymo jau 9 menuo eina, galvojau vidiniai raumenys sustipreje, ar gali buti , kad jie vis dar neatsistate ir todel slysta taurele? Ar man sutrumpejo kaklelis ir taurelei vietos nebera... ? Uzsienio forumuose dar radau patarima isversti taurele ir vel bandyti isistatyti, lyg maziau slysta, bandysiu... Jus netureje panasios patirties?
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 02 12, 08:10)
Turiu draugę su  itin gausiomis mėnesinėmis. Noriu padovanoni tokią priemonę. Ar ji tinkama tik su taurelėmis ar gali praversti ir be jų?

Skaičiau atsiliepimų iš vien daugkartinius be taurelės naudojančių, tai labai patenkintos, vienos sako, kad kraujuoja mažiau, kitos – kad jaučiasi geriau, mažiau skausmų nei naudojant vienkartinius. Aišku, tai negarantuota.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2016 02 26, 22:48)
Naudoju antra cikla savo nauja taurele, bet kazkaip nesusidraugauju, slysta man .
Po gimdymo jau 9 menuo eina, galvojau vidiniai raumenys sustipreje, ar gali buti , kad jie vis dar neatsistate ir todel slysta taurele? Ar man sutrumpejo kaklelis ir taurelei vietos nebera... ? Uzsienio forumuose dar radau patarima isversti taurele ir  vel bandyti isistatyti, lyg maziau slysta, bandysiu... Jus netureje panasios patirties?

Patikrink, kur tiksliai yra kaklelis mmm pradžioje.Jis turėtų būti žemai, sienelėje, bet taurelė turėtų įsistatyti žemiau jo. Gal tiesiog įstumiat taurelę per aukštai? Išversta taurelė ją padarys žemesnę, tai dėl to ir tinka toms, kurių kaklelis būna ypač žemai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 27 vasario 2016 - 18:44
sveikos,

kadangi apie mano iklotus kalbat, gal pakomentuosiu daugiau mirksiukas.gif
labai seniai jau sitoj temoj buvau bigsmile.gif

QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 19:52)
Vakar perknisau puslapį, neradau nei vienos įklotų nuotraukos  lotuliukas.gif

QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 19:56)
as vakar irgi perknisau - ir radau... tiesa - foto tos pacios, kur pries daug metu buvo lotuliukas.gif

atleiskit, senos laai foto. firma jau senokai uzdaryta. bet uzsakymu dar kartais turim mirksiukas.gif kurios grysta ir grysta kaip Kriste lotuliukas.gif

QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 20:10)
  Nu tai padori kaina sakyciau... padoresne nei ten is uzsienio - manau rinkinukai didesni - pigiau gautus vienetas blush2.gif

kadangi kaip sakiau, nebeuzsiimam tuo, siunam is likuciu, tai ka turim wink.gif kaina nera kosmine, tik uz darba pagrinde wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2016 03 09, 12:37)
sveikos,

kadangi apie mano iklotus kalbat, gal pakomentuosiu daugiau  mirksiukas.gif
labai seniai jau sitoj temoj buvau  bigsmile.gif
atleiskit, senos laai foto. firma jau senokai uzdaryta. bet uzsakymu dar kartais turim  mirksiukas.gif kurios grysta ir grysta kaip Kriste  lotuliukas.gif
kadangi kaip sakiau, nebeuzsiimam tuo, siunam is likuciu, tai ka turim wink.gif kaina nera kosmine, tik uz darba pagrinde wink.gif

Tai gal reik apsirupint ilgam, paskui nebebus kaip atsinaujint? Kiek kur bandžiau - jūsiškiai labiausiai pasiteisino...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 09, 14:46)
Tai gal reik apsirupint ilgam, paskui nebebus kaip atsinaujint? Kiek kur bandžiau - jūsiškiai labiausiai pasiteisino...

aciu, malonu girdet, dabar sita vilna kiek turim pabaigsim ir naujos nebebus smile.gif tai jei norit - galit bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=JulieTa,2016 03 09, 14:53]
aciu, malonu girdet, dabar sita vilna kiek turim pabaigsim ir naujos nebebus smile.gif tai jei norit - galit bigsmile.gif mirksiukas.gif
[/quote
Labai noreciau - tik kaip zinot, kiek man ju dar reikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2016 03 09, 12:37)
sveikos,

kadangi apie mano iklotus kalbat, gal pakomentuosiu daugiau  mirksiukas.gif
labai seniai jau sitoj temoj buvau  bigsmile.gif
atleiskit, senos laai foto. firma jau senokai uzdaryta. bet uzsakymu dar kartais turim  mirksiukas.gif kurios grysta ir grysta kaip Kriste  lotuliukas.gif

Kaip džiugu, kad pasirodėt 4u.gif

Tai reikia man greičiau į LT skristi, ir tų vilnonių užsipirkti, iki gyvenimo galo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 09, 22:25)
Labai noreciau - tik kaip zinot, kiek man ju dar reikes g.gif

jie jau laai tirpsta, nezinau tiksliai kiek liko lotuliukas.gif

QUOTE(Jefimija @ 2016 03 10, 00:04)
Tai reikia man greičiau į LT skristi, ir tų vilnonių užsipirkti, iki gyvenimo galo  lotuliukas.gif

o kur jus gyvenat? g.gif
mes irgi emigravom ir dabar ne LT lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2016 03 10, 10:59)
o kur jus gyvenat?  g.gif
mes irgi emigravom ir dabar ne LT  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Aš už balos, tos didesnės lotuliukas.gif nieko nebus, teks vilnos paieškoti ir vėl pradėti siūti bigsmile.gif

Šiandien užsukau į parduotuvę, paėmiau dar vieną didelį bummis paketą. Net nežinau, kas labiau patinka, taurelė ar tie daugkartiniai įklotai lotuliukas.gif ir taip gaila, mėnesinės pasibaigia daug anksčiau nei aš norėčiau lotuliukas.gif šitas mėnuo man trečias su daugkartiniais įklotais. Man visada būdavo tokie stiproki pilvo spazmai, šį mėnesį - visiškai nieko, net nejaučiu, kad mėnesinės. Negaliu atsidžiaugti thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos, gal žinote kur gauti Lietuvoje tų maišiukų įklotams susidėti? Arba gal kuri žadat daryti užsakymą iš puslapio kuriame jų yra? smile.gif

Kur laikote savo įklotus tos, kurios pirkote Lietuvoje? gal yra kokių panašių patogių maišiukų? 4u.gif
Atsakyti