Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės moters higienos priemonės

QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 18:56)
Radau. Reikėjo eiti per albumus, ne per nuotraukas, nes sena nuotrauka..  doh.gif

tai jau islaisvinta nuo fotografavimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 19:04)
tai jau islaisvinta nuo fotografavimo? g.gif

Bet ... bet ... bet jūs tai su vilna imsit, o nuotraukoje medvilniniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O jeigu rimčiau, tai labai protingos kainos įklotėlių. Įdomu, kiek jos pasikeitė per tris metus?

Viduje bambuko frotas, labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 19:07)
Bet ... bet ... bet jūs tai su vilna imsit, o nuotraukoje medvilniniai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
O jeigu rimčiau, tai labai protingos kainos įklotėlių. Įdomu, kiek jos pasikeitė per tris metus?

Viduje bambuko frotas, labai gerai  thumbup.gif

taigi foto nuo audinio nepasikeis lotuliukas.gif audinys foto nesimato - isivaizduokit, kad ten kur marga - juoda g.gif

nzn - uzsakiau 4 vnt 27 cm ilgio vilna/PUL - tai man paskaiciavo 6 eurus uz juos + 2 eurai siuntimas 4u.gif Nu tai padori kaina sakyciau... padoresne nei ten is uzsienio - manau rinkinukai didesni - pigiau gautus vienetas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 19:10)
taigi foto nuo audinio nepasikeis lotuliukas.gif  audinys foto nesimato - isivaizduokit, kad ten kur marga - juoda  g.gif

nzn - uzsakiau 4 vnt 27 cm ilgio vilna/PUL - tai man paskaiciavo 6 eurus uz juos + 2 eurai siuntimas 4u.gif  Nu tai padori kaina sakyciau... padoresne nei ten is uzsienio - manau rinkinukai didesni - pigiau gautus vienetas blush2.gif

su užsienio kainom nėr ką lyginti, o ir sudėtis kur kas geresnė thumbup.gif vilnos aš tiesą sakant net nesu mačiusi, ar bent jau atkreipusi dėmesio g.gif vilnos nugarėlės taip, bet ne viršutinis sluoksnis. O kas man svarbu, pagaminta vietoje, netempta iš už jūrų marių, juk tai irgi svarbu aplinkai.
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 19:15)
su užsienio kainom nėr ką lyginti, o ir sudėtis kur kas geresnė  thumbup.gif vilnos aš tiesą sakant net nesu mačiusi, ar bent jau atkreipusi dėmesio  g.gif vilnos nugarėlės taip, bet ne viršutinis sluoksnis. O kas man svarbu, pagaminta vietoje, netempta iš už jūrų marių, juk tai irgi svarbu aplinkai.

nu vilna ir skaitos kaip apsauginis sluoksnis - bet as toooks padaras esu - kad man vilna maloniau prie kuno nei medvilne, nes medvilne sudreksta ir yra dregna, dirgina oda, o vilna nebuna dregna... Tai apsuku ir naudoju ta isorini sluoksni kaip vidini - esu pirkus JAV - tai irgi su vilna, tik kad man kaina kosmine gavos - taupydama uzsakiau normal dydi (kaip normalus paketas) - tai man jis per trumpas, nenaudoju... O uz vnt apie 25 lt suplojau doh.gif Taip labai mielas, labai minsktas, svelnus - bet brungus... Dar nors buciau large emus... bet butu dar brangiau buve... O cia vietoje - kita savaite jau turesiu, kaina tikrai padori - o ir sudeti pati sureguliavau, nes pas juos siulomi tik PUL/medvilne ir vilna/medvilne cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 19:20)
nu vilna ir skaitos kaip apsauginis sluoksnis - bet as toooks padaras esu - kad man vilna maloniau prie kuno nei medvilne, nes medvilne sudreksta ir yra dregna, dirgina oda, o vilna nebuna dregna... Tai apsuku ir naudoju ta isorini sluoksni kaip vidini - esu pirkus JAV - tai irgi su vilna, tik kad man kaina kosmine gavos - taupydama uzsakiau normal dydi (kaip normalus paketas) - tai man jis per trumpas, nenaudoju... O uz vnt apie 25 lt suplojau doh.gif  Taip labai mielas, labai minsktas, svelnus - bet brungus... Dar nors buciau large emus... bet butu dar brangiau buve... O cia vietoje - kita savaite jau turesiu, kaina tikrai padori - o ir sudeti pati sureguliavau, nes pas juos siulomi tik PUL/medvilne ir vilna/medvilne cool.gif

Brangu, nes vilnos gaminiai yra labai brangūs apskritai. O įklotai čia ir taip nėra pigūs, tai vilnos naudojimas dar labiau užkelia kainą. Bet šiaip vilna yra tobulas audinys šiam reikalui - jis labai gerai absorbuoja, bet paviršius lieka sausas, nėra drėgmės pojūčio. Aš jau gundausi pati, tik man toli lotuliukas.gif kada važiuosiu į Lietuvą, reikės būtinai užsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 19:25)
Brangu, nes vilnos gaminiai yra labai brangūs apskritai. O įklotai čia ir taip nėra pigūs, tai vilnos naudojimas dar labiau užkelia kainą. Bet šiaip vilna yra tobulas audinys šiam reikalui - jis labai gerai absorbuoja, bet paviršius lieka sausas, nėra drėgmės pojūčio. Aš jau gundausi pati, tik man toli  lotuliukas.gif kada važiuosiu į Lietuvą, reikės būtinai užsisakyti.

tai gal galima sutarti siusti i uzsieni - gi jie lengvuciai, nemanau kad butu bedu ar labai subrangtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 19:28)
tai gal galima sutarti siusti i uzsieni - gi jie lengvuciai, nemanau kad butu bedu ar labai subrangtu mirksiukas.gif

Dabar tai aš turiu ir tik ką užsipirkau. Bet planuoju ateičiai - jeigu dar vilnonių sauskelnių paimt kartu, kai jau nestuke.gif būsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 19:32)
Dabar tai aš turiu ir tik ką užsipirkau. Bet planuoju ateičiai - jeigu dar vilnonių sauskelnių paimt kartu, kai jau  nestuke.gif būsiu smile.gif

aisku - tik siaip patarciau imt visokiu rusiu - tik pati pabandzius suzinosit kas labiau tinka/patinka 4u.gif

ir man patinka, kad cia ne siaip sau gamina sauskelnes, iklotus pvz fabrikas koks - o zmogus pats augines vaikus su jomis ir ant ju isbandinejes, tobulines modeliukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 19:37)
aisku - tik siaip patarciau imt visokiu rusiu - tik pati pabandzius suzinosit kas labiau tinka/patinka 4u.gif

ir man patinka, kad cia ne siaip sau gamina sauskelnes, iklotus pvz fabrikas koks - o zmogus pats augines vaikus su jomis ir ant ju isbandinejes, tobulines modeliukus thumbup.gif

Ačiū už patarimą, panašiai ir galvoju, nes išsirinkti, remiantis tik atsiliepimais yra tikrai sunku doh.gif.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif būtent, jeigu modeliukai ant savų vaikų ištobulinti, tai visai kita kalba.

Jūs kaip supratau, irgi savus vaikus su daugkartinėm auginot? Ar pasiteisino? Kaip ilgaamžiškumas jų? Realu tikėtis, kad sauskelnės ne vienam vaikui tarnaus, ar nelabai? Kalbu apie kasdienį skalbimą, nesandeliavimą.
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 20:02)
Ačiū už patarimą, panašiai ir galvoju, nes išsirinkti, remiantis tik atsiliepimais yra tikrai sunku  doh.gif.

Jūs kaip supratau, irgi savus vaikus su daugkartinėm auginot? Ar pasiteisino? Kaip ilgaamžiškumas jų? Realu tikėtis, kad sauskelnės ne vienam vaikui tarnaus, ar nelabai? Kalbu apie kasdienį skalbimą, nesandeliavimą.

taip, nes zmones skirtingi, poreikiai kiekvieno irgi...

nu man pasiteisino, tik as ne nuo pradziu auginau (nes iki tol nebuvau radus info) - tai nzn kaip buna kai kudikiui ir 1,5 metu vaikui - nejau tas pats dydis, nors gal su tu knopkiu pagalba ir imanoma... Saviskes atnaudojus sekmingai pardaviau kitam leliukui mirksiukas.gif Kai jau naudojom tai tikrai naudojom tik jas, be jokiu vienkartiniu pakaitalu - bet jom nieko neatsitiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 20:08)
taip, nes zmones skirtingi, poreikiai kiekvieno irgi...
nu man pasiteisino, tik as ne nuo pradziu auginau (nes iki tol nebuvau radus info) - tai nzn kaip buna kai kudikiui ir 1,5 metu vaikui - nejau tas pats dydis, nors gal su tu knopkiu pagalba ir imanoma... Saviskes atnaudojus sekmingai pardaviau kitam leliukui mirksiukas.gif Kai jau naudojom tai tikrai naudojom tik jas, be jokiu vienkartiniu pakaitalu - bet jom nieko neatsitiko schmoll.gif

Yra labai įvairių sauskelnių - vienos yra tinkamos visiems, kitos firmos turi du dydžius - vieną mažiukams naujagimiams, kitą jau šiek tiek didesniems. Man kažkaip atrodo, kad du dydžiai yra logiškiau, nes tada tų knopkių turėtų būti daug, bet tada gaunasi tikrai brangiai visas komplektas dviejų dydžių, nes jų mažiausiai kokių 14 tai reikia, kad bent jau dieną ištraukti ir po porą sauskelnių neskalbalioti doh.gif. Jeigu jos atitarnauja keliems vaikams, tai tada kita kalba aišku smile.gif Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti