Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės moters higienos priemonės

Turiu draugę su itin gausiomis mėnesinėmis. Noriu padovanoni tokią priemonę. Ar ji tinkama tik su taurelėmis ar gali praversti ir be jų?
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 02 12, 10:10)
Turiu draugę su  itin gausiomis mėnesinėmis. Noriu padovanoni tokią priemonę. Ar ji tinkama tik su taurelėmis ar gali praversti ir be jų?

Nzn, nerizikuočiau be taurelės... Ko gero per daug vargo, juk ta laikotorpi kasdien ne po 1 iklota reiktų turėt. Tai kasdien skalbt ir pastoviai nudziaustytas gyvatukas...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 08:20)
Nu flanele taip dėvisi, paskui tas pukelis nueina išvis. Bet ar turi įtakos devejimui?

Na va neišlaukiau kol visai nueis biggrin.gif Man buvo tiesiog negražu tie sparneliai tokie apsipukavę, juk vistiek būna situacijų, kad gali pasimatyti.
Papildyta:
QUOTE(PRANAITE @ 2016 02 12, 11:10)
Turiu draugę su  itin gausiomis mėnesinėmis. Noriu padovanoni tokią priemonę. Ar ji tinkama tik su taurelėmis ar gali praversti ir be jų?

Na galima pabandymui padovanoti keletą miegui, bet jei menstruacijos itin gausios, tai vistiek manau avarijų bus unsure.gif O taurelę ji yra bandžius/girdėjus apie ją? Gal reiktų nuo jos pradėti?
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2016 02 12, 16:54)
Na va neišlaukiau kol visai nueis  biggrin.gif Man buvo tiesiog negražu tie sparneliai tokie apsipukavę, juk vistiek būna situacijų, kad gali pasimatyti.

nu va pas mane tas audinys devimas i kita puse, ta prasme i kelnaiciu - tai jo nesimato lotuliukas.gif O ir siaip tomis dienomis nesidemonstruoju labai... ir isvis nesidemonstruoju - nzn kur ten kas ka gali pamatyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 02 12, 10:10)

Aš už taurelę taip pat. Bet galite pridėti vieną ar du medžiaginius plonus įklotėlius, atsarginį planą, jeigu netyčia taurelė pratekėtų smile.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus. Geriau padovanosiu ką nors kita.
Atsakyti
O as jau atsinaujinau - laukiu uzsakymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 18:46)
O as jau atsinaujinau - laukiu uzsakymo wub.gif

Nuo nuotraukos neišsisuksi, gi bus nauji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 18:48)
Nuo nuotraukos neišsisuksi, gi bus nauji  bigsmile.gif

o kam ta nuotrauka? juk FB puslapy yra jie - tik cia spalvos skirsis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 12, 18:50)
o kam ta nuotrauka? juk FB puslapy yra jie - tik cia spalvos skirsis wink.gif

Vakar perknisau puslapį, neradau nei vienos įklotų nuotraukos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 12, 18:52)
Vakar perknisau puslapį, neradau nei vienos įklotų nuotraukos  lotuliukas.gif

as vakar irgi perknisau - ir radau... tiesa - foto tos pacios, kur pries daug metu buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau. Reikėjo eiti per albumus, ne per nuotraukas, nes sena nuotrauka.. doh.gif
Atsakyti