QUOTE(Raven @ 2016 02 11, 07:58)
O pas ką iš lietuvių perkate? Labai įdomu
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 11, 08:21)
Išduokit kur, kokie ir kokie atsiliepimai
kam tempti už jūrų marių, jeigu pašonėje yra
as pirkau pas sia nare is SM:
http://www.supermama...?showuser=13064
QUOTE(Raven @ 2016 02 11, 17:20)
Na aš kaip ir sakiau, turėjau lietuviškus rankų darbo - apsivėlė. Nedarysiu antireklamos kur pirkau, įdomu kur ir kokius pirko
Kriiste
as uzsakinejau asmensikai sau - tokius, kokiu norejau - man reikejo kad prie kuno butu vilnute (su ja nesijaucia dregmes jausmo, o ir odos neissausina, nedirgina), kad butu plonesni - dalis kitoje puseje yra flanele (siaip jie skirti ta flanele prie kuno, o kitoje puseje vilna, del didesnio skysciu sulaikymo), uzsakiau kur is abieju pusiu vilna ir dar kur vienoje puseje vilna, kitoje - kazkoks audinys, kuris neduoda persigerti... Daugiausia turejau su flanele - tad dazniausiai juos naudoju (sudevet reikia, bet nesiseka), megstamiausi yra tie su neperslampanciu audiniu, is abieju pusiu vilna - per viduriuka
Pirkausi jau 2012 metais (pagal zinutes atsekiau) - flanele kiek pablukus (nu bet naturalu), vilna - juodos spalvos, ne vienos demes nera (nesimato), tuose su flanele jau truputi ji isskydus - bet as su jais kasdien
(man jie ir per mm ir siaip tarnauja del isskyru)
, o tie su neperslampamu audiniu ir abipusiai vilnos - kaip nauji, bet jie "iseiginiai" - zodziu jokiu issiklaipymu, jokiu apsiburbuliavimu ar kitokiu blogybiu - dziovykles neturiu, tad dziaunu ant gyvatuko
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."