Buda, džiugu, kad taurelė patiko ir prilipo
Nu fantastika, kur ji buvo visą mano ankstesnį gyvenimą...
Mano lygiai tokia pati reakcija ir savijauta, vis dar, nors jau metai su viršum, kaip naudoju daugkartines priemones
Mano irgi Meluna Esu vis dar patenkinta (antras ciklas su taurele) Tik vargstu truputį su išsiskleidimu, persidėti pora kartų tenka, nes kaklelis vis šalia taurelės lieka. Šiandien pirmą kartą išdrįsau su taurele eiti į darbą mano dienos jau įpusėjo, tai taurelė puikiai atlaikė visą darbo dieną. Tik per pirmąsias dvi dienas nesiryžtu dar išeiti pro duris. Bijau ne namuose išsiimti/įsidėti taurelę, nes proceso metu jaučiuosi, lyg akrobatinius pratimus atlikčiau
na ką, gavau . gaila tik, kad kol atkeliavo tai mm pasibaigė, teko tiesiog ant tuščio bandyt. pratekėjimą teks pasitikrinti jau tik su kitu ciklu. Bet šiaip tai liuks. Įsideda/išsiskleidža/nesijaučia ir išsiima . Ir net labai jau ir akrobatikos neprireikė. Nustebino gal tik jos dydis. Kažkaip buvau čia tų 'kaip tooks telpa' prisiskaičius, tai man ji maža pasirodė, kai išpakavau (L pas mane, ir netrumpas variantas)
Ir kaip sekasi su taurele? Ar jau teko išbandyti?
Man praėjo trečias ciklas. Išdrįsau su taurele eiti į darbą net per intensyviausią dieną. Nepratekejo nė lašas Apie pietus atsirado kažkoks keistas jausmas pilvo apačioje, tualete susitvarkiau viską ir iki vakaro vėl viskas gerai buvo.
Įsidėjimas ir išsiskleidimas irgi darosi lengvesni, dažnai pavyksta iš pirmo karto teisingai įsidėti.
Dėl dydžio: aš irgi tikėjausi didesnės pas mane Meluna M dydis.