Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reikia atsiprašyti merginos

matote ji neturi to kito benro nes taip gavos nu zodziu situacija pani ji yra viena ir as atsiprasysiu ir lauksiu toliau kitu ziniu is jos matysiu ka snekes
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 14, 07:24)
matote ji neturi to kito benro nes  taip gavos  nu zodziu situacija pani ji yra viena ir  as  atsiprasysiu ir lauksiu toliau kitu ziniu is jos matysiu ka snekes

aaa, tai jeigu ji viena, tai galima ir gėlių tada bigsmile.gif
Atsakyti
na o paskiau ka daryt kai atsakymo sulauksiu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 14, 20:44)
na o paskiau  ka daryt kai atsakymo sulauksiu ? smile.gif

žiūrint koks bus atsakymas, nesikankink mintimis į priekį, be laiko
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 14, 07:24)
matote ji neturi to kito benro nes  taip gavos  nu zodziu situacija pani ji yra viena ir  as  atsiprasysiu ir lauksiu toliau kitu ziniu is jos matysiu ka snekes

jei tokia situacija , tai ir tiktu labai saziningas atsiprasymas, labai tave myliu, sukvailiojau, atleisk 4u.gif Bet tu jau greiciau ryskis, o tai ji pamirs del ko cia atsiprasineji smile.gif
Atsakyti
zodziu sitas dalykas nepadejo nuosirdumas nes gavau atsakyma tik kaip viska atvaziuot ir pasiimt . Ka dabar pasiulitumete daryti nes jau man galva nebelabai isnesa ka bedaryt
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 17, 13:57)
zodziu  sitas dalykas nepadejo nuosirdumas nes  gavau atsakyma tik kaip viska atvaziuot ir pasiimt  . Ka dabar pasiulitumete daryti nes jau man  galva nebelabai isnesa ka bedaryt

Siūlyčiau atstoti nuo žmogaus. Mane asmeniškai tokie siuntinėjimai ir atsiprašinėjimai tik dar labiau pikdytų.
Atsakyti
bet ***** kaip reikia uzmirst ja kai zinai kad ji ir pasidomi kaipo man sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 17, 14:08)
bet ***** kaip reikia uzmirst ja kai zinai kad ji ir pasidomi kaipo man sekasi ?

Tai kaip ten tada su ja yra? As tai trp nesuprantu - tu rasei, kad ji tave paliko ar kazka panasiai ir kad ji klube buvo su kitu. Tai ji turi kits ar ne?
O pasidometi gali ir siaip sau. Yra tokiu zmoniu , kuriems reikia kuo daugiau demesio ir kuo daugiau gerbeju. Gal ji viena is tokiu? O gal ir ne.
Nei tu vaziuok kzka ten atgal pasiimti nei zeminkis daugiau. Nusiuntei kazka, atsiprasei, - netiko pamirsk ja. Toks jaunas, negi kitos mergaites nesusirasi 4u.gif .
Atsakyti
ji nieko neturi ir pan o jai gerbeju nereikia ne is tos parapijos. na man ji belenkoke yra prabuvom 8 men tikrai belekiap isimilejau as ja ir tikria kitu nenoriu panu vaziuot tikrai nevaziuosiu o agal charakteri kiek zinau ja jis pasiliks viska ir tikrai nemes laukan bet maza ka ir net nezinau ka toliau daryt nes noriu ja susigrazint labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 17, 14:22)
ji nieko neturi ir pan o jai gerbeju nereikia  ne is tos parapijos. na  man ji belenkoke  yra prabuvom 8 men tikrai  belekiap isimilejau as ja  ir tikria kitu nenoriu  panu vaziuot tikrai nevaziuosiu o agal charakteri kiek zinau ja  jis pasiliks viska ir tikrai nemes laukan bet maza ka  ir net nezinau ka toliau  daryt nes noriu ja susigrazint labai labai smile.gif

As tau nesakau siandien pat begt ir kitu panu ieskot. Tu padarei ka galejai, daugiau nieko nepadarysi. Jei ji nenori - tai palik ja ramybej. Jei per daug lisi jai i akis tai irgi ikyresi. O ir gerbt saves taip pat nepamirsk.
Ir dar man tai zinok absurdiskai atrodo kad mergaite turetu pykti del to, kad paskambinai jos mamai ir pasakei jog ji su kitu klube. Gal as trumpam ir supykciau jos situacijoj, bet kad toliau raukytis -tai nezinau g.gif .
Atsakyti
na taip bet ve;nias kaip ji nesupranta to kad man ji belekaip rupi jos visa seima eina uz mane ir mato kaip as del jo visada stengiausi tai tikrai likau geblioje situacijoje ir pasimeciau smile.gif
Atsakyti