QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 14, 07:24)
matote ji neturi to kito benro nes taip gavos nu zodziu situacija pani ji yra viena ir as atsiprasysiu ir lauksiu toliau kitu ziniu is jos matysiu ka snekes
aaa, tai jeigu ji viena, tai galima ir gėlių tada

QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 14, 20:44)
žiūrint koks bus atsakymas, nesikankink mintimis į priekį, be laiko
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 14, 07:24)
matote ji neturi to kito benro nes taip gavos nu zodziu situacija pani ji yra viena ir as atsiprasysiu ir lauksiu toliau kitu ziniu is jos matysiu ka snekes
jei tokia situacija , tai ir tiktu labai saziningas atsiprasymas, labai tave myliu, sukvailiojau, atleisk

QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 17, 13:57)
zodziu sitas dalykas nepadejo nuosirdumas nes gavau atsakyma tik kaip viska atvaziuot ir pasiimt . Ka dabar pasiulitumete daryti nes jau man galva nebelabai isnesa ka bedaryt
Siūlyčiau atstoti nuo žmogaus. Mane asmeniškai tokie siuntinėjimai ir atsiprašinėjimai tik dar labiau pikdytų.
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 17, 14:08)
bet ***** kaip reikia uzmirst ja kai zinai kad ji ir pasidomi kaipo man sekasi ?
Tai kaip ten tada su ja yra? As tai trp nesuprantu - tu rasei, kad ji tave paliko ar kazka panasiai ir kad ji klube buvo su kitu. Tai ji turi kits ar ne?
O pasidometi gali ir siaip sau. Yra tokiu zmoniu , kuriems reikia kuo daugiau demesio ir kuo daugiau gerbeju. Gal ji viena is tokiu? O gal ir ne.
Nei tu vaziuok kzka ten atgal pasiimti nei zeminkis daugiau. Nusiuntei kazka, atsiprasei, - netiko pamirsk ja. Toks jaunas, negi kitos mergaites nesusirasi

ji nieko neturi ir pan o jai gerbeju nereikia ne is tos parapijos. na man ji belenkoke yra prabuvom 8 men tikrai belekiap isimilejau as ja ir tikria kitu nenoriu panu vaziuot tikrai nevaziuosiu o agal charakteri kiek zinau ja jis pasiliks viska ir tikrai nemes laukan bet maza ka ir net nezinau ka toliau daryt nes noriu ja susigrazint labai labai

QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 17, 14:22)
ji nieko neturi ir pan o jai gerbeju nereikia ne is tos parapijos. na man ji belenkoke yra prabuvom 8 men tikrai belekiap isimilejau as ja ir tikria kitu nenoriu panu vaziuot tikrai nevaziuosiu o agal charakteri kiek zinau ja jis pasiliks viska ir tikrai nemes laukan bet maza ka ir net nezinau ka toliau daryt nes noriu ja susigrazint labai labai 

As tau nesakau siandien pat begt ir kitu panu ieskot. Tu padarei ka galejai, daugiau nieko nepadarysi. Jei ji nenori - tai palik ja ramybej. Jei per daug lisi jai i akis tai irgi ikyresi. O ir gerbt saves taip pat nepamirsk.
Ir dar man tai zinok absurdiskai atrodo kad mergaite turetu pykti del to, kad paskambinai jos mamai ir pasakei jog ji su kitu klube. Gal as trumpam ir supykciau jos situacijoj, bet kad toliau raukytis -tai nezinau