Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reikia atsiprašyti merginos

QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 02 13, 15:30)
Aš užsiregistravau į mamų forumą, o ne į paauglių. Kai norėsiu pabūt vaikų psichologe meilės reikaluose, tuomet atatinkamuose forumuose ir registruosiuos.

Bet vyru tai is forumo nevarot, nors jie irgi nemamos.
Ir as labai abejoju ar koks 18 inis vaikinukas ras atsakyma paaugliu forume. Tai jei kyla panasios problemos ir ne visi sugeba su savo tevais issisneket - belieka arba skambinti savanoriams psichologams arba populiariajame sm klausti.
Atsakyti
Aš užsiregistravau į mamų forumą, o ne į paauglių. Kai norėsiu pabūt vaikų psichologe meilės reikaluose, tuomet atatinkamuose forumuose ir registruosiuos.

O tave šią temą skaityt ir komentuot kas nors su šautuvu verčia? g.gif
Atsakyti
suprantate ji pati suklydo apsisove jausmuose nes as biski suzinoaju kad jei idomu ka as veikiu ir panasiai labai patinka man ji ir einu is proto del jos o kodle taip padariau net nezinau buvo velnias apsedes truputi su savo lasais tuo metu siutas paeme kai suzinoaju ... Dekoju kas nesisaipote is manes labai aciu kas palaikote
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2016 02 11, 12:48)
Gal ir vaikas dar esi, bet kam tau atsiprasyti mergaites, su kuria isvis niekas nesviecia? Padarei kaip padarei, kelio atgal nera ir tavo rozes jai greiciausiai nereikalingos... Kam cia begiot is paskos. Gyvenk toliau, jei kada trp veliau susitiksit kazkur - gali tiesiog jai pasakyti, kad tada kvailai pasielgei ir tiek.
Papildyta:

Nu ko jus is tu vaikinuku pastoviai saipotes? Ar jums kliuna? Juk neraso kad yra vyras 40-ies.
Mane asmeniskai nervina kur kazkiokios -iolikones sukuria temas, neva prisistatydamos vyresnemis sesemis ir paskui jau taip nusirasso, kad nebezino kaip meluot toliau(buvo tokia tema, kai 16-ikinei kazkokia kaimyne patikejo priziureti kudiki 2-ju menesiu, kai kudikio mama isvaziuodavo keliom dienom kazkur lotuliukas.gif  doh.gif ).

Paprasciausiai kad manes neslegtu kalte i jo domsii apie mane kaip man sekasi ir panasiai. nesu vaikas man 20 yra bet paprasciausiai ieskau patarimu nes seimos naraiams nenoriu to sakyt
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 13, 22:00)
suprantate  ji  pati  suklydo  apsisove jausmuose nes  as  biski suzinoaju kad  jei idomu ka as veikiu ir panasiai  labai  patinka man ji  ir einu is proto del jos  o kodle taip padariau net nezinau buvo velnias apsedes truputi  su savo  lasais tuo metu siutas paeme kai suzinoaju ...  Dekoju kas nesisaipote is manes labai aciu  kas palaikote

Gal gali trp aiskiau? Tai mergaitei dabar idomu ka tu veiki?
Atsakyti
na taip ji pasidomi viska ka veikiu kaip man sekasi ir panasiai smile.gif
Papildyta:
ir net nebezinau ka daryti pasimeciau siek tiek
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 13, 22:12)
na taip  ji  pasidomi  viska ka veikiu kaip man sekasi ir panasiai  smile.gif
Papildyta:
ir net nebezinau ka daryti   pasimeciau siek tiek

O kokiu budu ji pasidomi? Per bendrus draugus, fb ar sms konkreciai tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 13 vasario 2016 - 22:27
ji savo sesers paklausia nes su sese sueinu ir ta sese jei pasako kad va visas nusimines bachuriuks ir taip toliau seip keliu draugu klause.
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 13, 22:28)
ji savo sesers paklausia    nes su sese sueinu  ir    ta sese jei pasako kad va visas nusimines bachuriuks  ir taip toliau seip keliu draugu klause.

Ka darei is duotu sios temos moteru patarimu?
Atsakyti
dar kolkas nieko sioje savaiteje bandysiu geliu nusiust ir atsiprasyt su atviruku parases
Atsakyti
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 13, 23:34)
dar kolkas nieko   sioje savaiteje bandysiu geliu nusiust ir atsiprasyt su  atviruku parases

Na bandyk. Tik labai jau nesizemink, kazkaip su saiku stenkis parodyti kad padarei nesamone, bet visgi saves skuduro vietoj irgi nelaikyk, jei ji su kitu buna 4u.gif
Jei nori tai padaryt - tai Valentino diena labai tinka. Geles ir atvirukas ranka rasytas wub.gif smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 14 vasario 2016 - 00:01

O tai mamos vaikų neturi, nesišneka su jais, nepataria jiems? Galima gi aplenkti temą, jei nepatinka
Papildyta:
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 13, 22:12)
na taip  ji  pasidomi  viska ka veikiu kaip man sekasi ir panasiai  smile.gif
Papildyta:
ir net nebezinau ka daryti  pasimeciau siek tiek

Bet juk ji su kitu, ar laisva? Jei su kitu, tai nelįsk. Jei tu atmuši ją nuo kito, kur garantija, kad po to vėl sekantis jos neatmuš nuo tavęs? Nebent labai savimi pasitiki ir po to nesigailėsi, nesižudysi kaip sakoma. O jei ji tavimi domisi, tai aišku, kad tada atsiprašyk. Tik jau gal ne gėlių puokštėmis, nesąmonė tai, iš filmų metodas kažkoks. Ji gi ne tavo mergina, kad gėles siuntinėtum, o jei dar vaikiną savo turi... Atsiprašyk šiaip, perduok per sesę jos, bendrus draugus. Gali tai būti paprastas parašytas lapelis: ATSIPRAŠAU.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 13, 23:59)
O tai mamos vaikų neturi, nesišneka su jais, nepataria jiems? Galima gi aplenkti temą, jei nepatinka
Papildyta:

Bet juk ji su kitu, ar laisva? Jei su kitu, tai nelįsk. Jei tu atmuši ją nuo kito, kur garantija, kad po to vėl sekantis jos neatmuš nuo tavęs? Nebent labai savimi pasitiki ir po to nesigailėsi, nesižudysi kaip sakoma. O jei ji tavimi domisi, tai aišku, kad tada atsiprašyk. Tik jau gal ne gėlių puokštėmis, nesąmonė tai, iš filmų metodas kažkoks. Ji gi ne tavo mergina, kad gėles siuntinėtum, o jei dar vaikiną savo turi...  Atsiprašyk šiaip, perduok per sesę jos, bendrus draugus. Gali tai būti paprastas parašytas lapelis: ATSIPRAŠAU.

Ai, dar mergaite nlb supras uz ka atsipraso... Turbut autorius mergaitei rupi, kad per kitus klausineja, maza kokie jaunystes vejai galvoj. O jei vaikinukas nusius ryt geliu ir dar atsiprasys atviruke - na man tai patiktu. Bent jau zinociau kad del manes kazka padare wub.gif . O kaip ten paskui klostysis - tai laikas parodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 14 vasario 2016 - 00:09