QUOTE(Ašaka @ 2016 02 19, 09:21)
1. Abi.
2. Teoriškai gal, bet už ką mokėti kyšį <26-mečiui vaikėzui ar mergiotei?
3. Vienintelė man žinoma specialybė, kurią baigę absolventai mielai važiuodavo į provinciją, buvo architektai, ir tai tik tuo atveju, jei buvo siūlomos vyr. architekto ar vyr. dailininko pareigos, visi kiti stengdavosi nė tų privalomų metų neišbūti, tik ne visiems pasisekdavo. Mano tėčio laikais net diplomus išduodavo tik atidirbus nustatytus metus, tai jis paprasčiausiai diplomo ... neėmė. Pasiėmė tik po n-iolikos metų, kai buvo pakviestas dirbti į tą patį universitetą.
2. Teoriškai gal, bet už ką mokėti kyšį <26-mečiui vaikėzui ar mergiotei?
3. Vienintelė man žinoma specialybė, kurią baigę absolventai mielai važiuodavo į provinciją, buvo architektai, ir tai tik tuo atveju, jei buvo siūlomos vyr. architekto ar vyr. dailininko pareigos, visi kiti stengdavosi nė tų privalomų metų neišbūti, tik ne visiems pasisekdavo. Mano tėčio laikais net diplomus išduodavo tik atidirbus nustatytus metus, tai jis paprasčiausiai diplomo ... neėmė. Pasiėmė tik po n-iolikos metų, kai buvo pakviestas dirbti į tą patį universitetą.
1. Jūs tuo pasveikimu tikite? Kaip, anot Jūsų tai turėtų realizuotis? Nuo kada, anot Jūsų turėtų/galėtų prasidėti sveikimas?
2. Pvz. už rentgeno nuotrauką. O nuo kokio amžiaus, anot Jūsų, jau įprasta žmogui lankytis poliklinikoje, pas stomatologą, būti paguldytam į ligoninę?
3. Šalia noriu/nenoriu yra, tiksliau turėtų būti, dar tokia sąvoka- privalu.